AMSTERDAM - In een gezamenlijke verklaring ontkennen 'Newlyweds' Jessica Simpson en Nick Lachey dat ze gaan scheiden. "Nick en Jessica zijn niet uit elkaar. Geruchten die het tegendeel beweren zijn simpelweg niet waar." Ook een woordvoerder van Jessica Simpson verklaart dat de 25-jarige zangeres nog steeds bij haar echtgenoot is.

Het tijdschrift US Weekly opent vrijdag met een artikel dat Simpson en Lachey (31) officieel gaan scheiden. Nick zou genoeg hebben van het gefeest van Simpson. Een woordvoerder van US Weekly verklaart dat het tijdschrift volledig achter het gepubliceerde artikel blijft staan.

Zangeres Jessica Simpson heeft albums gemaakt als 'Sweet kisses' (1999) en 'In this skin' (2003). Ook speelde ze dit jaar de rol van Daisy Duke in de film 'The dukes of Hazzard'. Nick Lachey zat in de boyband '98 degrees'. Simpson en Lachey trouwden in 2002 en werden wereldberoemd door de MTV-reallife soap 'Newlyweds: Nick & Jessica', waarin het leven van het pasgetrouwde stel werd gevolgd.