André Hazes vindt dat hij zich tijdens de tijdelijke breuk met Monique Westenberg lomp heeft gedragen, maar ontkent dat hij is vreemdgegaan met Bridget Maasland. Westenberg zou hem bij vreemdgaan bovendien nooit hebben teruggenomen, vertelt de zanger maandag bij de Radio 538-ochtendshow van Frank Dane.

"Als ik was vreemdgegaan, was ik er nooit meer ingekomen", aldus Hazes. "Natuurlijk heb ik er thuis wel van langs gekregen, want ik ben natuurlijk wel een botte lul geweest."

Sinds eind februari heeft Hazes weer een relatie met Westenberg, nadat hij sinds de relatiebreuk met de moeder van zijn kind drie maanden samen was met Maasland. De 26-jarige zanger vertelt de 45-jarige presentatrice sinds de breuk niet meer te hebben gesproken omdat het "na het besluit om te stoppen wel klaar was". Zondag liet Hazes weten dat zijn relatie met de 43-jarige Westenberg sinds hun reünie beter is dan voorheen.

'Zoon was erbij op toilet op Curaçao'

Hazes bezweert dat hij tijdens zijn vakantie Curaçao niet is vreemdgegaan met Westenberg, toen hij nog een relatie had met Maasland. De zanger geeft toe zich toen samen met Westenberg op een toilet te hebben bevonden, maar zijn zoon was daarbij volgens hem aanwezig. "Als ik zou vreemdgaan, zou ik dat toch niet doen op een toilet op Curaçao?" voegt Hazes hieraan toe. "Als iemand alles smerig vindt, dan ben ik het wel. En dan zou ik iets doen in 55 graden op een smerig toilet?"

Voor de persoon die video-opnames maakte van Hazes en Westenberg op het toilet, heeft de zanger geen goed woord over. De zanger noemt die persoon "een imbeciel".

'Dubbel gevoel bij broertje of zusje Dre junior'

Volgens Hazes zou een broertje of zusje voor zijn zoon welkom zijn en hebben hij en Westenberg het er ook over gehad. Omdat zijn vriendin niet via natuurlijke weg zwanger kan worden, heeft de zanger hierbij wel "een dubbel gevoel". Hazes noemt het traject voor een extra kind "een lange weg, vooral voor Monique natuurlijk".