Nikkie Plessen wordt regelmatig door haar eigen kinderen geplaagd met de imitatie die Elise Schaap van haar deed in De TV-kantine. In RTL Boulevard vertelt ze donderdag dat ze geregeld uitspraken uit de sketch naar haar hoofd krijgt.

"Ik had een geschil met mijn dochter en die stuurde vanaf haar bed - want daar was ze heen gestuurd - een gifje met 'bla bla bla chocoladevla' (een uitspraak van Schaaps imitatie van Plessen, red.) naar me", vertelt de presentatrice.

De 34-jarige Plessen, die een zoon en dochter heeft, vertelt dat de uitspraak ook regelmatig in discussies thuis wordt gebruikt. "Als ik te ver ga, krijg ik die voor mijn voeten."

Zelf kan ze nog steeds lachen om de imitatie. "We moeten onszelf ook niet te serieus nemen en soms heb ik inderdaad ook een onderwerp waarvan ik denk: dat is ook een beetje 'bla bla'."

Plessen spreekt haar bewondering uit voor actrice Schaap. "Hoe zij dat neerzet is bizar goed. Dat is toch knap."

In De TV-kantine imiteren Carlo Boszhard en Irene Moors samen met andere acteurs bekende mensen uit zowel binnen- en buitenland. Het elfde seizoen ging eerder deze maand van start.