Pretty Little Liars-actrice krijgt gratis promotie van prinses Amalia Achterklap-updates

Pretty Little Liars-actrice krijgt gratis promotie van prinses Amalia

Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden
Ashley Benson blij met Amalia

Ashley Benson, bekend uit Pretty Little Liars, is heel blij met de gratis promotie die ze deze week van 'onze' prinses Amalia heeft gekregen. De actrice heeft haar eigen zonnebrillenlijn en Amalia droeg het model 'The Madam' deze week tijdens de fotosessie in Lech. Benson deelt op Instagram trots de beelden waarop de prinses haar zonnebril draagt.
Actrice Ashley Benson blij dat Amalia haar zonnebril droeg
Video
Actrice Ashley Benson blij dat Amalia haar zonnebril droeg
2 uur geleden
André Hazes verwijdert foto's met Bridget Maasland
André Hazes maakte donderdag bekend weer terug te zijn bij zijn vriendin Monique Westenberg, met wie hij een zoon heeft. De zanger had enkele maanden een relatie met presentatrice Bridget Maasland. De twee gingen onlangs uit elkaar en Hazes heeft nu besloten alle foto's samen met Maasland van zijn profiel te verwijderen. Op het profiel van de presentatrice zijn de foto's momenteel nog wel te zien.
3 uur geleden
Sanne Vogel lacht met pasgeboren tweeling

Sanne Vogel werd in december moeder van een tweeling en daar staat ze twee maanden later even bij stil. Ze plaatst een foto met haar zoon en dochter op schoot waarbij ze vertelt hoe snel de tijd wel niet gaat in de eerste maanden van het moederschap. Vogel is verloofd met Melchior Schimmel.

Vandaag zijn deze twee lieve mensjes twee maanden. Het is bizar hoe kort de uren in de dagen lijken. Het is alsof ze er altijd al waren maar het lijkt tegelijkertijd tijd vorige week toen ik ze voor het eerst zag. Sinds een weekje kan je ook echt met ze lachen. Dan zitten ze me toch gezellig aan te koekeloeren en lachen we om niks, om elkaar, alleen maar omdat het kan en dat maakt alles wat zwaar is weer licht. Foto: @plaatjesvanluka #twins #tweemaanden #meisjejongen #liefde #gezelligheid

Avatar
sannevogel
Auteur
sannevogel
Moment van plaatsen
08:01 - 28 februari 2020
5 uur geleden
Taylor Swift speelt man in nieuwe video

Taylor Swift zingt in haar lied The Man over dubbele standaarden tussen mannen en vrouwen in zowel de muziekindustrie als in de maatschappij in het algemeen. In de videoclip, besloot ze zelf als man verkleed te gaan om haar boodschap nog wat kracht bij te zetten. De videoclip van The Man is de eerste die de Amerikaanse zangeres zelf regisseert. Op Instagram bedankt ze iedereen die aan de video meewerkte, onder wie haar vader die een bijrol speelt als umpire op het tennisveld.

Just sitting here pondering how happy I am that The Man music video is OUT. I want to say thank you to so many people- Gotta thank @therock for voicing The Man and for being so supportive of my music for years (and now my directorial debut!)- it’s so cool to have you be a part of this!! Thank you @jaydenbartels and @dominic_toliver for your amazing and hilarious reactions- and @loren your eye roll really was aStOnIsHiNg 🥰😘💗 My dad making his acting debut as ‘unimpressed umpire’ is a memory I’ll always cherish. Thank you to the entire cast and crew for helping me become the man I always knew I could be 😂

Avatar
taylorswift
Auteur
taylorswift
Moment van plaatsen
15:01 - 27 februari 2020
gisteren om 20:52
Gerard Cox ging met Katja Schuurman mee bij het maken van echo 

Katja Schuurman, die onlangs aankondigde zwanger te zijn van haar eerste kind met haar man Freek van Noortwijk, heeft tijdens de opnames van haar nieuwe programma Beter Laat Dan Nooit een echo laten maken. Hierbij werd ze begeleid door Gerard Cox, die ook te zien is in de RTL-show.

In RTL Boulevard vertelde de acteur dat hij zich voordeed als de opa van het nog niet geboren meisje of jongetje. Een ander crewlid zei dat hij de vader was, zodat ze mee mochten bij het maken van de echo. "Ik heb het nog nooit meegemaakt, zo'n echo", vertelt Cox. "Het is een grote eer."
gisteren om 17:01
Britney Spears brak onlangs haar voet toen ze danste op het nummer Sex on Fire van Kings of Leon. De zangeres heeft nu de beelden gedeeld waarop te zien - en te horen - is dat ze een blessure oploopt. "Ik had zes maanden niet gedanst en ja, ik weet dat ik op blote voeten dans, maar daardoor heb ik een betere grip op de vloer."
Britney Spears deelt moment waarop ze haar voet breekt
Video
Britney Spears deelt moment waarop ze haar voet breekt
gisteren om 15:30
gisteren om 08:40
Modern Family-actrice Ariel Winter neemt afscheid van haarkleur

De laatste aflevering van de sitcom Modern Family na elf seizoenen werd onlangs opgenomen. Op Instagram stonden de acteurs stil bij het emotionele einde van de serie, maar dat geeft Ariel Winter, die de rol van Alex Dunphy speelt, ook de kans om haar haren te verven. De actrice moest op de set altijd de lange zwarte lokken van haar personage dragen, maar kan nu flink experimenteren met haarverf.

🍓🍰I’m a strawberry and a shortcake sooooo new nickname?🍓🍰🥰🤓

Avatar
arielwinter
Auteur
arielwinter
Moment van plaatsen
22:12 - 26 februari 2020
gisteren om 00:59
Pianist Wibi Soerjadi is behoorlijk sportief en laat in een video op Instagram een aantal ogenschijnlijk moeiteloze push-ups zien. Hierbij wordt hij ondersteund door zijn persoonlijke 'coach'.

Almost 50!😃still training hard and doing one arm push ups😤💪🏽😬 Pepper 🐶is my coach!!😬😬#onearmpushup #wibi50 #calesthenics #workout #workoutmotivation #bodyandstrength

Avatar
wibisoerjadi
Auteur
wibisoerjadi
Moment van plaatsen
17:21 - 26 februari 2020
woensdag om 21:51
Nicolette en Bas op de Ziggo Dome

Nicolette van Dam en haar man Bas Smit zijn voor het tijdschrift 100% NL samen op de foto gezet. Het is de eerste keer dat het bekende koppel samen op de cover van een tijdschrift staat. Dat bijzondere moment vierde Smit door de foto levensgroot op de schermen van de Amsterdamse Ziggo Dome te laten tonen. "Eerste keer samen cover, dus moeten we even groots aanpakken en dat is gelukt", aldus de ondernemer.
Video

Als je dacht dat het niet gekker kon... even serieus!!! 😂😂😂 Eerste keer samen cover, dus moeten we even groots aanpakken en dat is gelukt 🤩 Geweldig deze verrassing samen met onze vrienden van @100pmagazine, wat een klapper dit ❤️🔥🤩 (Het is op de Ziggodome, ondanks dat t qua geluid Pieterburen lijkt 😂😂😂)

Avatar
bassmit
Auteur
bassmit
Moment van plaatsen
20:03 - 26 februari 2020
woensdag om 18:17
Harry wil 'gewoon Harry' worden genoemd

Prins Harry wil liever niet meer worden aangesproken met zijn koninklijke titel. De Brit, die samen met zijn echtgenote Meghan Markle liet weten te stoppen met hun functie als senior royal, gaf woensdag een toespraak in Edinburgh. 

Officieel behoudt het stel hun formele titels, maar ze zullen deze niet meer gebruiken. Dat benadrukte het lid van de koninklijke familie door tegen de pers te zeggen dat hij het liefst gewoon 'Harry' wil worden genoemd, zo meldt Reuters.
woensdag om 16:11
Gwyneth slaapt met mondkapje om

Gwyneth Paltrow is onderweg naar Parijs en slaapt, om zichzelf te beschermen tegen het coronavirus, met een mondkapje om. "Ik heb al meegedaan aan deze film", grapt de actrice, die meespeelde in de film Contagion die draaide om een virusuitbraak. "Blijf veilig. Schud geen handen. Was je handen regelmatig."

En route to Paris. Paranoid? Prudent? Panicked? Placid? Pandemic? Propaganda? Paltrow’s just going to go ahead and sleep with this thing on the plane. I’ve already been in this movie. Stay safe. Don’t shake hands. Wash hands frequently. 😷

Avatar
gwynethpaltrow
Auteur
gwynethpaltrow
Moment van plaatsen
11:59 - 26 februari 2020
woensdag om 06:31
Sarah herstelt van ziekte

Sarah Jessica Parker is nog steeds herstellende van een niet nader genoemde ziekte. "Twee stappen vooruit en...je weet wel", aldus de hoofdrolspeelster uit Sex and the City over haar gezondheidstoestand. Door haar ziekte heeft Parker een aantal voorstellingen van het toneelstuk Plaza Suite moeten annuleren. Echtgenoot Matthew Broderick is in het stuk de tegenspeler van de actrice.

Still recovering. 2 steps forward and you know. Surrounded by borrowed crystals, Loretta's elephant Phillip and more fluids than I can ever surely consume. X, SJ

Avatar
sarahjessicaparker
Auteur
sarahjessicaparker
Moment van plaatsen
02:56 - 26 februari 2020
dinsdag om 22:19

Rick Paul toont kracht van make-up

Acteur Rick Paul van Mulligen heeft zich laten inspireren door Wie is is de Mol-medekandidaat NikkieTutorials en toont de kracht van make-up. Op zijn Instagram-profiel plaatst hij een foto waarop zijn gezicht hevig is opgemaakt voor de rol die hij in het theaterstuk Othello speelt. "The power of make-up", schrijft hij erbij. 

dinsdag om 19:42
Fred weet het beter

Stylist Fred van Leer weet bij wie hij moet zijn voor advies, want er is er maar één die het zo goed weet als hijzelf. Dat deelt hij dinsdag met zijn volgers op zijn Instagram-account Leer van Fred
dinsdag om 15:32
Daphne schrijft nieuw boek

Goed nieuws voor fans van Daphne Deckers: de auteur is bezig met een nieuw boek, een non-fictietitel dit keer. "Had ik weer een keer zin in", aldus Deckers, die momenteel in Marbella verblijft. "Binnenkort meer informatie, eerst even doorschrijven."

Ben bezig aan een leuk nieuw boek, non-fictie, had ik weer 'n keer zin in 💻 Binnenkort meer informatie, eerst even doorschrijven 😅❤ #outdooroffice #goedvoltehoudenhier

Avatar
daphne_deckers
Auteur
daphne_deckers
Moment van plaatsen
15:23 - 25 februari 2020
dinsdag om 15:12
Dax Shepard gebruikt verkeerde emoji

In gesprek met Ellen DeGeneres vertelt Kristen Bell dat haar man Dax Shepard onlangs per ongeluk een suggestief sms'je naar zijn schoonmoeder heeft gestuurd.

"Ze kwam naar onze stad toe en stuurde hem een bericht: 'Zorg dat je er om 11.00 uur bent'", zegt The Good Place-actrice volgens People. Shepard wilde drie lachende smileys terugsturen, maar verzond in plaats hiervan drie aubergines - een emoji die doorgaans vooral binnen een flirterige context wordt gebruikt. "Gelukkig wist mijn moeder niet wat de aubergine-emoji betekent", aldus Bell.
dinsdag om 08:28
dinsdag om 07:10
Babette deelt hoe ze de boel op orde houdt

Actrice en zangeres Babette van Veen mediteert, drinkt wijn en kijkt series om de boel op orde te houden. De GTST-ster vraagt haar fans hoe zij de "voorkant" afstemmen met de "achterkant".

Mijn achterkant bestaat regelmatig uit veel series kijken, veel witte wijn, vaak vroeg naar bed, veel kletsen met vriendinnen, sporten en mediteren. Dan is de voorkant best redelijk op orde 😇 en wat hebben jullie nodig om de boel op orde de krijgen/houden? 🙏🏻

Avatar
babettevanveenofficial
Auteur
babettevanveenofficial
Moment van plaatsen
19:54 - 24 februari 2020
maandag om 22:03
Cristiano Ronaldo in bad met zijn kids

Nadat hij een paar dagen geleden een ijsbad nam, neemt stervoetballer Cristiano Ronaldo maandag een warm bad met zijn vier kinderen. "Een grappig moment met mijn kinderen", aldus de Portugese aanvaller van Juventus, die begin februari de Nederlandse zangeres Sera invloog om op te treden tijdens zijn verjaardagsfeest.
maandag om 16:37
Klaas Dijkhoff grapt over nieuwe partij

VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff grapt op Instagram dat hij met een nieuwe politieke partij komt: De Partij voor de Wilde Dieren. "Ja, als er een probleem is met legbatterijen, dan zijn ze er altijd als de kippen bij, maar als we het willen hebben over de problemen van struisvogels steken ze hun kop in het zand. En dat is treurig, heb je wel eens gezien hoe groot zo'n ei is?", schrijft Dijkhoff, die dit weekend tijdens carnaval verkleed was als een safariganger.

PERSBERICHT Nieuwe Politieke partij opgericht: De Partij voor de Wilde Dieren De koers van de Partij voor de Dieren geeft ontevreden achterban reden tot het oprichten van een nieuwe partij. “Het is allemaal leuk en aardig, zo’n brede dierenpartij, maar er is wel een gebrek aan focus. Ze doen net alsof ze een eenhoorn in de politiek zijn, maar elke partij doet wel iets met dieren tegenwoordig. Forum houdt zich bezig met uilen en de poezenboot en zelfs de Vee Vee Dee komt nu op voor varkens in slachthuizen.” Aldus mevrouw Kipling. “We hadden nog even de hoop dat met Esther Ouwehand er meer aandacht voor de Wilde Dieren zou zijn, maar ze blijkt helemaal geen familie te zijn. Ze is na haar benoeming tot fractievoorzitter nog niet eens in Ouwehands Dierenpark geweest. Ja, als er een probleem is met legbatterijen, dan zijn ze er altijd als de kippen bij, maar als we het willen hebben over de problemen van struisvogels steken ze hun kop in het zand. En dat is treurig, heb je wel eens gezien hoe groot zo’n ei is? Ik bedoel, voor een kip zal het ook geen pretje zijn, maar ik denk dat die struisvogels meer te lijden hebben.” Voegt de heer Livingstone toe. “Elke keer gaat het weer over die bio-industrie, terwijl een rund daar gewoon elke dag netjes z’n eten krijgt. Als je zelf op een antilope moet jagen, dat is pas loeizwaar. Begrijp me niet verkeerd, ik gun alle varkens de ruimte, dat is een big issue, maar niet het enige probleem. Daar mag je het best over hebben, maar niet elk debat, gnoeg is gnoeg. Wij willen meer aandacht voor ons, Wilde Dieren, daar hoor je geen hond over. Daarom nu dus een eigen partij. Dat is niet makkelijk, dat wordt buffelen, maar daar zul je van ons geen klachten over neushoorn.” Maakt beoogd partijleider Professor Vonk duidelijk. “We gaan ook niet katten op de PvdD, we blijven samenwerken. Daarom hebben we ook een logo dat met wat olifantasie herkenbaar blijft. Ook zien we verwantschap met kamerlid Merel, dat is ook geen lui paard. Zij vertrok al eerder bij de PvdD en werkt nu samen met de grijze duiven en zilvermeeuwen. Wij zien dus een grote toekomst voor onze kudde.

Avatar
klaasdijkhoff
Auteur
klaasdijkhoff
Moment van plaatsen
16:24 - 24 februari 2020
maandag om 11:01
Famke Louise ziet overeenkomsten met The Pussycat Dolls

Famke Louise vindt dat de videoclip van The Pussycat Dolls voor hun nieuwe single React wel erg lijkt op de video bij haar nieuwste single Sexy Loca. Ze schrijft met een knipoog dat ze wel fan is van de girlband. Helaas voor Famke Louise namen de Amerikaanse Pussycat Dolls hun videoclip al op voordat Famke Louise Sexy Loca uitbracht.
Video

PUSSYCATS OR COPYCATS #sexyloca ben wel Fan ly, grootste compliment ever😍🖖🏻💋

Avatar
famkelouise_
Auteur
famkelouise_
Moment van plaatsen
16:42 - 23 februari 2020
maandag om 05:54
zondag om 20:43
Zoon Doutzen en Sunnery ontmoet voetbalidolen

Het zoontje van model Doutzen Kroes en dj Sunnery James kreeg de kans om de spelers van voetbalclub Barcelona te ontmoeten. De dj bedankt oud-voetballer Patrick Kluivert voor het realiseren van de droom van zijn zoon, die op de foto ging met onder anderen Lionel Messi en Frenkie de Jong.

He couldn’t believe his own eyes. :) Thank you so much for the great hospitality @fcbarcelona @patrickkluivert9 .. His dream became reality.🙏🏾♥️

Avatar
sunneryjames
Auteur
sunneryjames
Moment van plaatsen
09:24 - 23 februari 2020
zondag om 19:19
Tiësto blij met nieuwe sneakers

Dj Tiësto heeft nieuwe sneakers cadeau gekregen. De gulle gever stond anderhalf uur in de rij voor de schoenen en de dj is hem daar dankbaar voor.

Thanks for the sneakers @tyroneshoolaces I really appreciate the fact that you waited 1.5 hour in line to get these for me 🙏🏻 Another fact : I am on to @edc_mexico 👨🏻 #Mexico

Avatar
tiesto
Auteur
tiesto
Moment van plaatsen
18:25 - 23 februari 2020
zondag om 15:42
Tess blijft lachen

Handbalkeepster van het Nederlands team Tess Wester vindt altijd een reden om te lachen. Begin februari ging de in Denemarken wonende wereldkampioene in Nederland werken aan haar herstel van een rugblessure en ze mag bijna naar huis.
zondag om 12:32
Heleen van Royen viert carnaval in kikkerpak


Heleen van Royen heeft gisteravond carnaval gevierd in Oeteldonk (Den Bosch) en ging voor die gelegenheid verkleed als kikker. De schrijver heeft zich goed ingelezen, want de kikker wordt gebruikt als symbool voor Oeteldonk.
zondag om 10:29
Victoria Beckham is onder de indruk van haar snowboardende man

De familie Beckham is op wintersportvakantie. Ex-voetballer David blijkt aardig te kunnen snowboarden, tot groot ontzag van zijn vrouw Victoria. "Is er iets wat je niet kan?! Ik ben onder de indruk".
zaterdag om 18:56
Tennisster Serena Williams pakte vorige maand haar eerste toernooizege sinds de geboorte van haar dochter in 2017. Via Instagram laat ze weten hoe zwaar het vaak is om zowel moeder als topsporter te zijn."Ik ben trots om moeder te zijn van dit kindje", besluit Williams.

I am not sure who took this picture but Working and being a mom is not easy. I am often exhausted, stressed, and then I go play a professional tennis match. We keep going. I am so proud and inspired by the women who do it day in and day out. I’m proud to be this baby’s mama @olympiaohanian. #nofilter #nomakeup #nohairbursh lol #justme

Avatar
serenawilliams
Auteur
serenawilliams
Moment van plaatsen
14:59 - 21 februari 2020
zaterdag om 16:41
De vorig jaar overleden Niki Lauda zou vandaag 71 zijn geworden. F1-kampioen Lewis Hamilton deelt een foto op Instagram om de racelegende te herdenken.

Today we celebrate Niki’s 71st birthday. It would have been so nice to have him there at testing earlier this week. He would always say “Give it a**holes” before a race. I hope we can continue to make him proud 🙏🏾 Happy Birthday Niki ❤️

Avatar
lewishamilton
Auteur
lewishamilton
Moment van plaatsen
14:28 - 22 februari 2020
zaterdag om 13:37
Elise moet stunts zelf doen

Elise Schaap is bezig met de opnames voor de film Mijn vader is een vliegtuig. Ze moet haar stunts zelf doen, naar eigen zeggen omdat de stuntdubbel is wegbezuinigd.

Ik heb kennelijk zo’n hoge dagprijs voor @mijnvaderiseenvliegtuig dat de stuntdouble is wegbezuinigd, nu moet ik t dus zelf doen #help #doityourself #stuntdouble #no #hangenaaneenflat #justanotherdayattheoffice

Avatar
elise_is_here
Auteur
elise_is_here
Moment van plaatsen
13:18 - 22 februari 2020
zaterdag om 11:39
Marlijn heeft een bakdag

Marlijn Weerdenburg is aan de beurt om voor het hele team van het Wie is de Mol?-napraatprogramma MolTalk iets te bakken. Samen met zoon Teun bakt de presentatrice voor 35 personen bananenbrood.

Zaterdagochtend bakochtend. • De traditie bij #moltalk is dat er elke zaterdag iemand bakt voor het hele team. En vandaag is het mijn beurt. Voor 35 man bananenbrood bakken, daar draaien we onze hand niet voor om. ✅

Avatar
marlijnweerdenburg
Auteur
marlijnweerdenburg
Moment van plaatsen
11:28 - 22 februari 2020
zaterdag om 10:16
Humberto geeft voorproefje van nieuw project

Humberto Tan wil nog niet verklappen voor welk in maart te onthullen project hij in Brazilië was. Wel deelt de presentator alvast een foto van een kolibrie.

Wat ik in precies Brazilië gedaan heb, komt eind maart naar buiten, maar dit beeld wil ik alvast delen. Het is een Black-eared Fairy. Een heel actieve en zeer snel vliegende Kolibre. Ik had de grootste moeite om deze schitterende vogel vast te leggen. Juist door die snelheid. Met geduld en de juiste strategie is het gelukt....Dit beeld laat zien hoe mooi de natuur kan zijn en hoe heerlijk het is als we al deze sieraden nog lang mogen blijven zien en ervaren....De naam voor Kolibries in het Portugees? Beija Flor (vrij vertaald: kusje voor de bloem). Een poëtische naam voor een juweel van een vogel.

Avatar
humbertotan
Auteur
humbertotan
Moment van plaatsen
09:06 - 22 februari 2020
zaterdag om 07:54
André geniet van moment met zoon

Het privéleven van André Hazes krijgt de afgelopen maanden veel aandacht. De zanger geniet te midden van dit alles van een moment samen met zijn zoon.
vrijdag om 22:43
Op de dag dat misleidende online advertenties zinspelen op de dood van de springlevende mediaondernemer John de Mol, deelt Tim Douwsma op Instagram een screenshot van een nepprofiel op Tinder. Een zekere 'Karlis' gebruikt de foto van de zanger en presentator, die samen met zijn vriendin Elske Wind in september zoontje Dez kreeg.
vrijdag om 21:30
Sunnery James luncht met Patrick Kluivert


Sunnery James, dj en echtgenoot van Doutzen Kroes, is in Barcelona hartelijk ontvangen door ex-voetballer Patrick Kluivert. "Lunch met de jongens. Bedankt voor de fantastische gastvrijheid!"

Lunch with the boys. Thanks for the great hospitality legend @patrickkluivert9 ♥️🙏🏾

Avatar
sunneryjames
Auteur
sunneryjames
Moment van plaatsen
19:39 - 21 februari 2020
vrijdag om 14:15
Ryanne mag in de cockpit

Ryanne van Dorst is vrijdag voor het eerst in een cockpit geweest, waar ze alle fijne kneepjes van het vliegen kreeg uitgelegd. De zangeres en presentatrice vergelijkt de bijzondere vlucht met een ritje in de achtbaan: "Bijna net zo spannend als de Python!"

Ja ik weet het, vliegen is slecht voor het milieu. MAAR IK MOCHT IN DE COCKPIT!!!! Bijna net zo spannend als de Python!! Een soort @efteling in de lucht dit. Bedankt Alain en co-piloot voor de ervaring en de grapjes over hoe je een joystick vast moet houden. Wist ik namelijk niets van. #milehighclub #knopjes #synthesizer

Avatar
ellebandita
Auteur
ellebandita
Moment van plaatsen
08:33 - 21 februari 2020
vrijdag 21 februari om 11:38
Frans Duijts deelt update van indrukwekkend gewichtsverlies

Zanger Frans Duijts (40) is al een tijdje bezig met gezonder leven. Dat dit proces succesvol is, blijkt uit een nieuwe post op zijn Instagram-pagina. Met een foto van zijn weegschaal laat Duijts weten dat hij inmiddels 40 kilo lichter is. "Weer eens op de weegschaal gestaan... Nu van mijn zwaarste gewicht 138 kilogram naar nu bijna 98 kilogram."

Oké! Weer eens op de weegschaal gestaan.. Nu van mijn zwaarste gewicht 138kg naar nu bijna 98kg #-40kg dus #-25kg na de operatie. @diana.gabriels #blij #gezond

Avatar
fduijts
Auteur
fduijts
Moment van plaatsen
09:06 - 21 februari 2020
donderdag 20 februari om 21:09
Joe Jonas en Sophie Turner zingen Nederlandse Songfestival-hit

Joe Jonas is in Amsterdam voor een concert met zijn broers. De Jonas Brothers treden op donderdagavond op in de Ziggo Dome. Voor de show was er echter nog tijd voor wat ontspanning. Samen met zijn vrouw actrice Sophie Turner bezocht hij een bar in de Nederlandse hoofdstad waar ze uit volle borst Amsterdam, de Songfestival-hit van Maggie MacNeal uit 1980, meezingen.
Joe Jonas en Sophie Turner zingen in Amsterdamse bar
Video
Joe Jonas en Sophie Turner zingen in Amsterdamse bar
donderdag 20 februari om 15:19
Ferry Doedens staat stil bij tijd in afkickkliniek

Ferry Doedens heeft op Instagram stilgestaan bij de periode die hij vijf jaar geleden doorbracht in een afkickkliniek. Hij legt uit dat het een pad van vallen en opstaan is en vertelt dat hij nu een stuk beter in zijn vel zit dankzij de mensen om hem heen.

Kleine jongens worden groot! Wat gaat de tijd toch snel... Dit jaar is het vijf jaar geleden dat ik in een afkickkliniek zat. Dat is een pad van vallen, opstaan en daar van leren. Ik zit onwijs goed in mijn vel, mede door alle fijne mensen in mijn leven en dat voelt heerlijk! 🙌🏼❤ Just for today 💪🏼!

Avatar
ferrydoedens
Auteur
ferrydoedens
Moment van plaatsen
13:35 - 20 februari 2020
donderdag 20 februari om 12:32
Jan padelt met vrienden

Jan Smit, die momenteel met een burn-out kampt, spendeert tijd met zijn goede vrienden van de Volendamse band 3JS. Ze hebben donderdagochtend samen padel gespeeld, een soort kruising tussen tennis en squash. Helaas verloor de zanger nipt.

Team @Lotje_WineDine tegen @DrieJS! Hoofd leegmaken met een potje padellen in de ochtend... Nipt verloren van Jaap en Robin! 😊 #Uitwaaien

Avatar
jansmit
Auteur
jansmit
Moment van plaatsen
10:17 - 20 februari 2020
donderdag 20 februari om 10:22
Bridget laat zich niet tegenhouden

Bridget Maasland heeft een roerige week achter de rug, maar de presentatrice gaat vol goede moed door met hard werken. Ze deelt op Instagram een selfie met het bijschrift 'let's kick some ass today'. Maasland is net klaar met de opnames van De Zwakste Schakel, waar ze woensdagavond een afsluitfeestje van had.
woensdag 19 februari om 22:30
Orlando Bloom laat fout in tatoeage corrigeren

Orlando Bloom heeft een fout in een tatoeage op zijn arm laten corrigeren. De acteur wilde de naam van zijn zoon Flynn in morsecode laten zetten, maar plukte een verkeerde versie van Pinterest. Op Instagram deelt hij met zijn volgers dat hij de fout nu heeft laten aanpassen.

••-••-••-•---•-• finally dot it right! How do you make a mistake like that? #pinterestfail (read the small print) 😂 fortunately I know how to spell Sidi. Forever my boy ❤️

Avatar
orlandobloom
Auteur
orlandobloom
Moment van plaatsen
17:59 - 19 februari 2020
woensdag 19 februari om 22:06
Nikkie de Jager doet mee aan de zogeheten unbreakable egg challenge. De make-upartiest hoorde erover tijdens een avondje uit met vrienden en besloot het zelf op camera uit te proberen.
Nikkie doet challenge met ei
Video
Nikkie doet challenge met ei
woensdag 19 februari om 19:13

Britney Spears breekt voet

Britney Spears is met gips om haar been in het ziekenhuis beland nadat ze haar voet brak. Haar vriend Sam Asgahri zegt dat ze de blessure opliep tijdens het dansen. Op Instagram schrijft hij 'Stronger' op haar gips, verwijzend naar een hit van de Amerikaanse zangeres.

When you break something it tends to heal stronger specially when you’re my Girl👌🏽 my lioness broke her metatarsal bone on her foot doing what she loves which is dancing 💃 Wishing her the best recovery so she can jump, run, and dance her butt off 💪🏽 #stronger

Avatar
samasghari
Auteur
samasghari
Moment van plaatsen
19:46 - 18 februari 2020
woensdag 19 februari om 14:22
Wendy van Dijk viert vandaag de verjaardag van haar dochter Lizzy. De dochter van de presentatrice is tien jaar geworden.

Onze lieve Lizzy Vedra is jarig!! Op de linker foto ben je 1 jaar. 2 keer met mijn ogen knipperen en je bent nu 10! Nog 2 keer met mijn ogen knipperen en je bent 20 (!) Hoe dan??? Stop. De. Tijd. Die tijd gaat echt te snel. We genieten elke dag van jou lieve Lizzy. Dag klein meisje, welkom tiener! Tiener.....#birthdaygirl #timeflies #hieperdepie

Avatar
wendyvandijk3
Auteur
wendyvandijk3
Moment van plaatsen
08:25 - 19 februari 2020
woensdag 19 februari om 13:34
De 39-jarige actrice en danseres Jenna Dewan is verloofd met acteur Steve Kazee. Dewan, de ex van Channing Tatum, onthulde zo'n vijf maanden geleden dat ze in verwachting is.

A lifetime to love and grow with you...you have my heart ❤️

Avatar
jennadewan
Auteur
jennadewan
Moment van plaatsen
04:00 - 19 februari 2020
woensdag 19 februari om 05:48
Jeangu belooft dat er iets aankomt

Zanger Jeangu Macrooy belooft zijn fans dat hun geduld tijdens deze rustige periode beloond zal worden. Het nummer waarmee hij in mei Nederland zal vertegenwoordigen op het Songfestival in eigen land is nog niet bekend.

I know I've been quite quiet lately, but I promise it's going to be worth the wait! 🖤 • • 📷: @studio_nagtzaam • • #TEAMJEANGU

Avatar
jeangu_macrooy
Auteur
jeangu_macrooy
Moment van plaatsen
20:06 - 18 februari 2020
dinsdag 18 februari om 18:45
Duncan overwon handproblemen

Duncan Laurence besteedt aandacht aan de door hem overwonnen problemen met het gebruik van zijn rechterhand. Door zuurstofgebrek bij de geboorte had de zanger tijdens de eerste dagen van zijn leven last van epileptische aanvallen. Door de blijvende schade die hij daaraan overhield, kon hij zijn rechterhand niet goed bewegen. Duncan Laurence liet zich daardoor niet ontmoedigen om piano te leren spelen en bedacht zijn eigen akkoorden. "Blijf altijd doen waar je van houdt en geef niet op", aldus de winnaar van het Eurovisie Songfestival van 2019 vanuit Los Angeles, waar hij aan nieuwe muziek werkt.

Let me tell you something very personal. You see my right hand? That hand has been a struggle for me as long as I can remember. ⁣ ⁣ ⁣ When I was born, I didn’t get enough oxygen, which caused epileptic seizures during my first few days as a new born child. I’m glad and grateful it only resulted in just some damage on the left side of my brains, causing a -what doctors call- motor disorder. Easiest way to explain it: I can’t move my right hand properly.⁣ ⁣ ⁣ But even boys with silly right hands can fall in love with playing the piano. And even though it led to a lot of frustration from time to time - especially when trying to learn Chopin and fast classical stuff like that- I NEVER gave up. ⁣ ⁣ ⁣ I guess I wanted to be a musician so bad, even though nature didn’t really give me the right tools, I still did what was necessary to learn how to play the piano. I made up my own chords, my own way of playing them and I’m proud to say that a lot of people like to hear me play nowadays. They often say it’s sounds special...⁣ ⁣ Maybe that’s the best way to describe my right hand from now on. He’s special. 😂 ⁣ ⁣ ⁣ Keep doing what you love doing. Always. And don’t give up.🖤

Avatar
itsduncanlaurence
Auteur
itsduncanlaurence
Moment van plaatsen
18:15 - 18 februari 2020
dinsdag 18 februari om 15:55
Maik de Boer bedankt Carry Tefsen

Maik de Boer zegt dat hij het begin van zijn carrière mede te danken heeft aan actrice Carry Tefsen. Bij een foto met haar schrijft hij dat ze aan de wieg van zijn carrière stond en hem weerbaar maakte.

Deze grote schat stond aan de wieg van m’n tv carrière en maakte me weerbaar! Dankbaar dat Carry Tefsen op m’n levenspad kwam 📺 #assistente #van #dokter #van #der #ploeg #actrice #voor #altijd #jong #inspiratie #liefde #vriendschap #eerste #klus #zeg #eens #Aaa #styling #comedy #tv #25 #jaar #geleden #koester #die #tijd

Avatar
maikdeboer
Auteur
maikdeboer
Moment van plaatsen
12:35 - 18 februari 2020

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie