Emma Watson niet blij met kop bij artikel Achterklap-updates

Emma Watson niet blij met kop bij artikel

Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

5 uur geleden
Emma Watson niet blij

Emma Watson is in de war: ze herkent zichzelf niet in een kop die boven een interview met haar staat.
8 uur geleden
Ariana Grande laat natuurlijke haarstijl zien

Ariana Grande staat bekend om haar lange haar dat ze meestal in een hoge paardenstaart draagt. Van nature heeft ze echter een volle bos krullen, blijkt uit een foto op Instagram. Grandes moeder Joan reageert: "Je natuurlijke krullen zijn een wereld op zich. Je bent een schoonheid van binnen en buiten en met of zonder make-up."
12 uur geleden
Chrissy Teigen feliciteert borstimplantaten met tiende verjaardag

Chrissy Teigen feliciteert "deze tieten" met hun tiende verjaardag. Begin maart liet het model weten bang te zijn om haar implantaten te laten verwijderen, vanwege de risico's die zo'n operatie met zich zou meebrengen.

happy 10 year anniversary to these titties and RIP to these teeth. 💕 @christopher.peterson

Avatar
chrissyteigen
Auteur
chrissyteigen
Moment van plaatsen
20:53 - 30 maart 2020
12 uur geleden
Jim Bakkum denkt terug aan zijn megaknuffels

Jim Bakkum heeft fijne herinneringen aan de knuffels die hij als kind van zijn eigen geld heeft gekocht. "Nog steeds kan ik me die trotsheid en blijdschap herinneren die ik voelde toen ik die twee immense dingen mee naar huis nam", aldus de zanger en acteur.

Toen ik met mijn konijnen tanden twee mega grote knuffels van de rommelmarkt had gekocht, van mijn eigen geld. En ik daar, zoals duidelijk te zien is, heul blij mee was. Maar mijn moeder wat minder. Grote. Knuffels. Rommelmarkt. Geur. (Ok mam) • Nog steeds kan ik me die trotsheid en blijdschap herinneren die ik voelde toen ik die twee immense dingen mee naar huis nam. Het was een soort hele dikke Fivel (die van het Wilde Westen) en Marsupilami, die schuimkorrels lekte. Maar toch... Blij. 🙏🏼

Avatar
jimbakkum
Auteur
jimbakkum
Moment van plaatsen
21:19 - 30 maart 2020
13 uur geleden
Elton John blij met opbrengst thuisconcert

Elton John bedankt alle donateurs die tijdens het door hem gepresenteerde benefietconcert vanuit huis geld gaven aan de stichtingen die strijden tegen het coronavirus. Volgens Amerikaanse media was de opbrengst direct na afloop van de thuisoptredens van onder anderen Alicia Keys en Mariah Carey bijna 1 miljoen euro.
Video

I was so proud to host the @iHeartRadio Living Room Concert For America last night. I was incredibly moved by all the stories of the many heroes working on the front line and helping others. Thanks to everyone who watched and generously donated, and to the amazing artists who took part. If you missed last night’s broadcast, you can now watch the full show online by clicking on the link in my bio.

Avatar
eltonjohn
Auteur
eltonjohn
Moment van plaatsen
18:35 - 30 maart 2020
gisteren om 21:36
Dochter Dennis van der Geest isoleert zichzelf

De dochter van Dennis van der Geest neemt de begrippen '1,5 meter afstand' en 'beperkt contact' wel heel serieus, zo is te zien op de Instagram-pagina van de oud-judoka.

Mijn dochter neemt de quarantaine het meest serieus van allemaal 📦😂. #blijfthuis #corona

Avatar
dennisvandergeest
Auteur
dennisvandergeest
Moment van plaatsen
11:23 - 30 maart 2020
gisteren om 18:09
Jan bewondert half-halfportret van zijn kinderen

De kinderen zijn met ieder een helft van hun gezicht vastgelegd in een portretfoto. Zanger Jan Smit bekijkt de gelijkenissen tussen de twee.

Wie heeft wat van wie? Dit is toch wel een hele bijzondere bewerking van Senn en Emma! 💙❤️ #TROTS

Avatar
jansmit
Auteur
jansmit
Moment van plaatsen
17:07 - 30 maart 2020
gisteren om 12:57
Koffiezetten met mama

Nu alle koffietentjes gesloten zijn, is het maar wat handig om iemand in huis te hebben die net zo goed is in een cappuccino in elkaar zetten. Monique Westenberg is voorzien: zoon André junior blijkt zo aan de slag te kunnen als barista.
gisteren om 05:59
Ali B vergeet zijn roots niet

Rapper en programmamaker Ali B dineert samen met een vriend. "Vergeet nooit waar je vandaan komt", aldus het jurylid van The Voice.
zondag om 16:56

Dit doet Marlijn Weerdenburg het liefst in quarantainetijd 

Marlijn Weerdenburg laat zondag via Instagram weten dat ze tijdens de coronacrisis het liefst in haar pyjamabroek de tuin veegt. "Charming me", schrijft ze bij de foto.

En dit doe ik op het moment het liefst. In mijn pyjamabroek de tuin vegen. Charming me. 🤪 Waar vul jij je dag mee?

Avatar
marlijnweerdenburg
Auteur
marlijnweerdenburg
Moment van plaatsen
15:42 - 29 maart 2020
zondag om 15:29
Kim-Lian van der Meij richt moestuin in

Actrice en presentatrice Kim-Lian van der Meij benut het zonnige weer door de moestuin in te richten. Haar kinderen helpen mee.

Woeste moestuinplannen in wording 💪🥰 🍋🍊🥬🥒🍅🍆🌶🌽🥦 Alles staat schots en scheef, maar hé... groeien zullen ze ! Let maar op 🤩😏 #bezigedagvandaag #klusjesbinnenbuiten

Avatar
kimlianvdmeij
Auteur
kimlianvdmeij
Moment van plaatsen
15:13 - 29 maart 2020
zondag om 15:22
Samantha Steenwijk feliciteert jarige opa in de tuin

De opa van Samantha Steenwijk is zondag negentig jaar geworden. De zangeres feliciteert hem in de tuin en houdt gepaste afstand, tot haar spijt.

‪Mijn lieve opa’tje is vandaag 90 (!) geworden. 🥳‬ ‪Toch maar even op 5 meter afstand feliciteren in de tuin. ‬ ‪Het letterlijke feest halen we wel in oop!‬ ‪Wat een ellendige tijd is dit toch 😢‬

Avatar
samanthasteenwijk
Auteur
samanthasteenwijk
Moment van plaatsen
15:18 - 29 maart 2020
zondag om 12:14
Doutzen feliciteert jarige echtgenoot Sunnery

Sunnery James viert zondag zijn 41e verjaardag. Doutzen Kroes feliciteert haar echtgenoot met deze gebeurtenis, die tegelijk is met het het elfjarig jubileum van de relatie tussen de dj en het model.

HAPPY BIRTHDAY to my LOVE 😍 It’s a special one today because it also marks being together for 11 years 🙏 We are so grateful to celebrate with you 💫🥳🎂@sunneryjames

Avatar
doutzen
Auteur
doutzen
Moment van plaatsen
11:42 - 29 maart 2020
zondag om 12:04
Chantal Janzen viert tweede verjaardag van zoontje

Bobby, het zoontje van Chantal Janzen, is zondag twee jaar geworden. De presentatrice en actrice staat uitgebreid stil bij de liefde die ze voor het jongetje voelt.

Bobby is vandaag 2 jaar!! Och lieve Bobby, er is niet in woorden uit te drukken hoe blij jij iedere dag bent, en ook niet hoe blij jij ons maakt. Met je vrolijkheid,straalogen, je eeuwige lach, je altijd dansende lijfje met die heerlijke pootjes. Je danst op alle muziek, zelfs op t geluid van de eierwekker. En door jou danst dit hele huishouden nu ook iedere dag, ook de tuinman die net op dat moment hier is, iedereen moet meedoen, of ie wil of niet. Ik gun eigenlijk iedereen een Bobby, vooral nu in deze tijd. We hadden t graag met iedereen willen vieren, maar dat kan niet in deze tijd. Maar, meer dan n beetje ongezellig is dat niet, want wij hier zijn gezond en dat is in deze tijd belangrijker dan al het andere in de wereld. Die wereld die nu stilstaat maar ook ‘gewoon’ doorgaat. Want ook nu zijn kinderen jarig, ook nu worden er kindjes geboren, en juist op zulke belangrijke momenten in het leven wil je je moeder, vader, zus, broer en dierbaren bij je hebben en dit nieuwe kleine mens laten zien en het leven vieren. We denken afgelopen weken aan iedereen die t zwaar heeft, maar vandaag denken we even vooral aan alle kindjes die hun opa’s en oma’s missen, en aan de opa’s en oma’s die hun (klein)-kinderen zo missen. Voor al deze mensen even extra veel liefde vandaag❤️ En liefste Bob, nu gaan we jouw verjaardag vieren, met op de facetime je lieve oudste zus, broer, opa en oma’s en vrienden, en met ons hier thuis met n veel te grote taart omdat je moeder deze toch persé wilde bestellen ondanks dat er verder niemand op bezoek komt. Maar mama zorgt wel dat ie op komt hoor. Liefste allerliefste Bobby de verbinder, dankjewel dat jij 2 jaar geleden bij ons bent gekomen. We houden onbeschrijflijk veel van jou❤️

Avatar
chantaljanzen.official
Auteur
chantaljanzen.official
Moment van plaatsen
11:52 - 29 maart 2020
zondag om 08:42
Monique heeft er een hondje bij

Monique Westenberg verwelkomt Gypsy in haar gezin. Het hondje zal de viervoeters Gioia en Frenkie gaan vergezellen in het huis van de vriendin van André Hazes.
zondag om 08:09
Cristiano Ronaldo blij dat zijn moeder weer thuis is

Stervoetballer Cristiano Ronaldo is blij dat zijn moeder weer thuis is. De moeder van de 35-jarige Portugees werd begin maart opgenomen in het ziekenhuis nadat ze een beroerte kreeg.

Feeling very thankful to have my mum home from hospital and recovering. Look after your families and loved ones. #stayhomesavelives

Avatar
cristiano
Auteur
cristiano
Moment van plaatsen
00:17 - 29 maart 2020
zaterdag om 21:31
André Hazes vindt oma Corrie nog steeds de 'queen van alles'

Op Instagram staat André Hazes zaterdag stil bij 'oma Corrie'. De oma van zijn vriendin Monique Westenberg overleed vorig jaar november op 88-jarige leeftijd. Oma Corrie uit Rotterdam was ook regelmatig te zien in de reallifesoap André Hazes, waarin onder meer het gezinsleven van de familie Hazes centraal stond.
zaterdag om 17:58
Koetspaarden koningin Elizabeth hebben vrijaf

De paarden die de koets van de Britse koningin Elizabeth trekken hebben de komende tijd geen officiële verplichtingen. De dieren mogen dus vrij draven in de velden rond Hampton Court Palace.

🐴 The Queen’s carriage horses are turned out at Hampton Court Palace, where they will remain whilst they are not required for official duties.‬ Visit our stories for more photos and info.

Avatar
theroyalfamily
Auteur
theroyalfamily
Moment van plaatsen
11:22 - 28 maart 2020
zaterdag om 11:12
Hondje Edsilia geniet mee van muziekopnames
De hond van Edsilia Rombley geniet mee terwijl de zangeres muziek inzingt in de studio. In gesprek met NU.nl vertelde Rombley meer tijd te hebben voor het maken van haar nieuwe album, nu door het uitstellen van het Eurovisie Songfestival ook haar klus als presentatrice van de internationale liedjeswedstrijd op de lange baan is geschoven.

Te cute! Onze kleine dramaqueen, geniet heerlijk bij de box als ik aan het inzingen ben in de studio! 🥰 “Linnymoon” past echt bij ons gezin! We hebben haar nu een jaartje en she brings so much joy! Helemaal in deze bizarre tijd #coronavirus #dierenliefde ❤️

Avatar
edsiliarombley
Auteur
edsiliarombley
Moment van plaatsen
10:12 - 28 maart 2020
zaterdag om 09:29
Eerste Boer Zoekt Vrouw-veulen geboren

Voormalig Boer Zoekt Vrouw-deelneemster Steffi Verhagen maakt melding van de geboorte van, naar eigen zeggen, het eerste Boer Zoekt Vrouw-veulen. Het niet bij naam genoemde merrieveulen is het resultaat van het fokken van de merrie van oud-BZV-deelnemer Marnix Knetemann met de hengst van Verhagen.

Eerste BZV veulen geboren 🥳 Emotie fokkerij ! De merrie Blanka v Knedo van Marnix Knetemann heeft van een mooi bont merrie veulen gekregen van onze Hennessy !!😇 #emotiefokkerij #knedostables @knedostables.nl @verhagenhorseservice #bzv #boerzoektvrouw

Avatar
verhagensteffi
Auteur
verhagensteffi
Moment van plaatsen
08:46 - 28 maart 2020
zaterdag om 07:57
Ariana Grande feliciteert jarig hondje

Ariana Grande staat stil bij de verjaardag van haar hond Coco. Het huisdier van de zangeres viert zijn tiende verjaardag, wat in hondenjaren de gezegende leeftijd van zeventig jaar schijnt te zijn.
vrijdag om 23:07
Najib Amhali is samen met een aantal mensen bossen bloemen gaan uitdelen. De komiek is dankbaar voor al het harde werk dat medewerkers van een verzorgingstehuis leveren en laat dat blijken met een zee aan bloemen.
Najib is dankbaar
Video
Najib is dankbaar
vrijdag om 18:42
Alles is anders, maar bij Jan blijven sommige dingen hetzelfde

In deze tijden van corona is alles een beetje vreemd en anders, maar gelukkig blijven sommige dingen bij het oude: Jan Smit eet gewoon paling.

Elk nadeel heb z’n voordeel... Rokerij Smit-Bokkum verzendt nu ook hun versgerookte paling online! Zo blijft mijn Palingsound toch behouden... ☺️ #SmeertDeKeel

Avatar
jansmit
Auteur
jansmit
Moment van plaatsen
13:07 - 27 maart 2020
vrijdag om 16:35
Kaj Gorgels feliciteert Monica Geuze

Monica Geuze is jarig en dat viert goede vriend Kaj Gorgels op een wel heel bijzondere manier: hij feliciteert haar op Instagram met een gefotoshopte foto. Bij de foto schrijft hij dat niemand die hij kent zo van platte humor houdt als zijn goede vriendin.

Dat nou uitgerekend jij, dat ‘kleine onschuldige beauty vlogstertje’, van al mijn vrienden degene bent, met de platste bouwkeet humor! Ik lach me al jaren helemaal de rikketik met jou en dat hoop ik nog vele jaren te mogen doen, ouwe maffe opgepoetste dakdekker van me! Gefeliciteerd met je 25e verjaardag. Ik had me zwaar op je verjaardag in de keet, met potten pils en saucijzenbroodjes verheugd, maar helaas...Ik beloof je wel, dat gaan we zo snel als mogelijk eens even ongenadig hard inhalen!❤️ Zoals Dolle Dries zou zeggen; wel gelachen hoor. Love!

Avatar
kajstypetjes
Auteur
kajstypetjes
Moment van plaatsen
13:38 - 27 maart 2020
donderdag om 21:53
donderdag om 21:34
Kinderen Kate en William klappen voor de zorg

Het Britse koningshuis uit zijn lof en waardering voor de gezondheidszorg, die wegens de coronacrisis momenteel ontzettend hard werkt. In een korte video op Instagram is te zien dat George (6), Charlotte (4) en Louis (1), de kinderen van Kate en William, hard klappen voor het zorgpersoneel in hun land.
Video

To all the doctors, nurses, carers, GPs, pharmacists, volunteers and other NHS staff working tirelessly to help those affected by #COVID19: thank you. #ClapForOurCarers #ClapForCarers #ThankYouNHS #ClapForNHS

Avatar
kensingtonroyal
Auteur
kensingtonroyal
Moment van plaatsen
21:00 - 26 maart 2020
donderdag om 20:12
Britney Spears beweert wereldrecord te hebben gebroken

Britney Spears is aan het sprinten geslagen en deelt trots haar prestatie op Instagram. "Heb mijn eerste '5' gerend", schrijft de zangeres bij een screenshot van haar hardloopapp. "De eerste keer dat ik oefende, deed ik het in negen seconden en nu is het me gelukt."

Dat zou betekenen dat Spears binnen zes seconden 100 meter heeft gesprint en dus wereldrecordhoudster zou zijn. Usain Bolt deed 9,58 seconden over 100 meter. De zangeres plaatst er wel een knipoogemoji bij, dus mogelijk heeft ze een kortere afstand afgelegd.

Ran my first 5 !!!! Getting over your fear of pushing it in the beginning is key …. once I did that I hit 5 !!!!! Usually I run 6 or 7 …. my first try was 9 …. and now I did it whoop !!!!! 100 meter dash 🏃🏼‍♀️🌸💕😉 !!!!!

Avatar
britneyspears
Auteur
britneyspears
Moment van plaatsen
22:59 - 25 maart 2020
donderdag om 18:37

Acda en De Munnik houden reünie met 1,5 meter afstand

Thomas Acda plaatste donderdag een foto van hem en Paul de Munnik, met als onderschrift: "Reünie in tijden van corona." Hij laat weten "een beetje te hebben gezongen" en roept zijn volgers op om afstand te houden.

donderdag om 15:32
Kim-Lian kan jarige oma niet bezoeken
 
De oma van Kim-Lian van der Meij is 93 jaar geworden, maar de presentatrice kan haar oma door de coronamaatregelen niet bezoeken. Daarom plaatste ze een mooi berichtje op haar Instagram. "Jij hebt altijd mensen liefgehad. Bent altijd lief geweest. En wij hebben jou nog steeds zo lief. Jij bent liefde. We mogen je helaas niet bezoeken, al een tijdje niet. Je ligt daar alleen in je kamer in het verzorgingstehuis, waar ze gelukkig heel goed voor je zorgen. Ik hoop dat je weet dat we aan je denken en voor je zingen en een taartje eten met jou in gedachten."

Lieve oma Lian 💗 Hiep hiep hoera 🥳🥳🥳 Vandaag ben je 93 jaar geworden💪 Wat een mooie leeftijd🙏. Jij hebt altijd mensen lief gehad. Bent altijd lief geweest. En wij hebben jou nog steeds zo lief. Jij bent liefde 💓 We mogen je helaas niet bezoeken, al een tijdje niet. 😥 Je ligt daar alleen in je kamer in het verzorgingstehuis, waar ze gelukkig heel goed voor je zorgen 🙏❤️ Ik hoop dat je weet dat we aan je denken en voor je zingen en een taartje eten met jou in gedachten. We houden van je oma💋

Avatar
kimlianvdmeij
Auteur
kimlianvdmeij
Moment van plaatsen
13:14 - 26 maart 2020
donderdag om 11:48


Barry Atsma is blij: zijn broer Rimmert is weer beter na een longontsteking. In een video vertelt de acteur dat hij een week bij zijn broer mocht blijven en van dichtbij heeft gezien hoe goed zijn broer verzorgd is in het Franciscus Vlietland Ziekenhuis.

Barry is artsen dankbaar
Video
Barry is artsen dankbaar
donderdag om 06:25
Jelka van Houten doneert deel omzet sieradenverkoop 

Actrice Jelka van Houten ontwerpt sieraden. Ze doneert de komende tijd 10 procent van de omzet van haar sieradenlijn aan de voedselbank.

Ik had deze pinkzegelring al een tijdje geleden gemaakt en kreeg ‘m vandaag terug van het graveren... eigenlijk vind ik het een fijne reminder .. juist nu ..dus ik houd ‘m lekker om! Ik zag er zo lang naar uit om eindelijk een tijdje alleen maar lekker te gaan smeden na die lange theatertour maar de afgelopen week lukte het mij nog helemaal niet. Het voelde ineens ook gek of ongepast om juist nu sieraden te gaan verkopen .. maar goed er moet ook gewoon brood op de plank en ik vind het het leukste om te doen ..dus dacht ik ..voor elk sieraad dat ik maak en verkoop in deze tijd doneer ik 10% aan de voedselbank .. snap je ..omdat we allemaal moeten eten en omdat dat gewoon beter voelt en een extra drive geeft!❤️ dus bestelling zijn welkom via @oakandelkjewelry

Avatar
jelkavanhouten
Auteur
jelkavanhouten
Moment van plaatsen
20:24 - 25 maart 2020
woensdag om 18:52
Lisa Vol mist haar zussen

Lisa Vol, bekend van het trio OG3NE, laat via Instagram weten dat ze haar zussen mist. Amy Vol is geboren met één long en heeft astma, dus behoort tot de risicogroep in tijden van het coronavirus. "Het is vandaag alweer dertien dagen geleden dat we voor het laatst bij elkaar waren", schrijft Lisa. "Maar hopelijk wordt de situatie snel beter en kunnen we over een tijdje alles hervatten."

Mis jullie @amyog3neofficial & @shelleyog3neofficial ... ♥️ ’t is vandaag alweer 13 dagen geleden dat we voor het laatst bij elkaar waren! Maaarrr hopelijk wordt de situatie in NL (en globaal) snel beter en kunnen we over een tijdje alles hervatten en dan zie ik jullie weer elke dag, dan denk ik misschien met veel plezier terug aan de tijd dat ik nog wat rust & ruimte voor mezelf had 😂😂 P.S. MORGEN OM 13:00 NIEUWE THUIS-ISOLATIE VIDEO ! Zo zijn we toch nog een beetje bij elkaar... en deze gaat met special guest @realcandydulfer zijn 🔥 #cantwait

Avatar
lisaog3neofficial
Auteur
lisaog3neofficial
Moment van plaatsen
14:37 - 25 maart 2020
woensdag om 06:47
Patty Brard vindt moeder 'mooiste verjaardagscadeau'

Patty Brard viert woensdag haar 65e verjaardag. Bij een foto van zichzelf met haar negentigjarige moeder schrijft de presentatrice: "Het mooiste cadeau wat ik me had kunnen wensen!" Brard zou haar moeder door een ruzie met haar zus jarenlang niet hebben gezien, maar werd halverwege maart met haar herenigd. De presentatrice startte begin maart een juridische procedure tegen haar zus wegens oudermishandeling.
woensdag om 05:29
The Weeknd op de foto met eigen afgehakt hoofd

The Weeknd staat op de foto met zijn eigen afgehakte hoofd. Dit is een verwijzing naar zijn nieuwe videoclip bij de single In Your Eyes. De zanger liet kort daarop weten dat de nummers op zijn nieuwe album After Hours al een miljard streams hebben verzameld op Spotify.
dinsdag 24 maart om 19:33
dinsdag 24 maart om 14:21

Douwe Bob weet het niet meer: is de muziek die hij nu geschreven heeft nieuw, of heeft iemand anders het al eens geschreven? Op Instagram speelt hij het stukje op zijn gitaar en vraagt zijn volgers: is dit nou al iets wat bestaat of niet?
Douwe Bob in de war
Video
Douwe Bob in de war
dinsdag 24 maart om 09:21
Britt brengt eerbetoon aan overleden fan

Britt Dekker deelt op Instagram dat een fan op elfjarige leeftijd is overleden. Pien was eerder nog samen met de presentatrice te zien in het programma Britt's Beestenbende. Dekker schrijft dat ze Pien nooit zal vergeten.

Zoveel mooie dromen, zoveel grote plannen. Net te horen gekregen dat mijn kleine vriendinnetje, deze grote lieve paardenfan is overleden. Pien, we zullen je nooit vergeten 🥺🧡 @pienenlizzie #dappereheld

Avatar
brittdekker92
Auteur
brittdekker92
Moment van plaatsen
19:47 - 23 maart 2020
dinsdag 24 maart om 06:15
Estelle Cruijff trots op haar zoon

Estelle Cruijff deelt een foto van haar zoon Maxim, die ze deelt met oud-voetballer Ruud Gullit. De achttienjarige Maxim maakte in 2019 namens Jong AZ zijn debuut in het profvoetbal en kreeg een uitnodiging voor Oranje onder 18.
dinsdag 24 maart om 06:10
Ellen DeGeneres bedankt beroepssectoren

Ellen DeGeneres bedankt de mensen die in verschillende beroepssectoren werkzaam zijn. Zondag bood komiek Kevin T. Porter aan om 2 dollar aan een voedselbank te doneren voor iedere "ware onthulling" over de presentatrice, die zich volgens hem onaardig zou gedragen tegen onder meer het personeel van haar talkshow.

#repost @edbyellen ・・・ Thank you to everyone who is helping. You are incredible. 📷: @chelseahandler

Avatar
theellenshow
Auteur
theellenshow
Moment van plaatsen
00:06 - 24 maart 2020
maandag 23 maart om 23:56
maandag 23 maart om 21:38
Jan Smit zoekt troost bij Andrea Bocelli

Zanger Jan Smit roept zijn volgers op om de nieuwe maatregelen van het kabinet te accepteren en legt uit hoe hij in tijden van angst of crisis steun vindt in de muziek van de Italiaanse zanger Andrea Bocelli.
Video

In tijden van angst, verdriet, wanhoop of crisis kan muziek voor velen een enorme uitlaatklep zijn. Houvast, steun of gewoon ‘iets’ om even je gedachten mee te verzetten... Voor mij is Andrea Bocelli ontzettend belangrijk om te ontspannen op de momenten dat ik dat even nodig heb... Dit nummer ‘Romanza’ heeft me door heel veel radeloze tijden geholpen in het afgelopen half jaar. Nu, met het Corona-Virus dat ons allen in de greep houdt, geeft het mij wederom de rust die ik soms nodig heb... Ik hoop dat iedereen zijn of haar eigen manier van ontspanning kan vinden op welke manier dan ook! Ik wens alle getroffenen een hopelijk spoedig herstel toe! Daarnaast leef ik enorm mee met de families van de mensen die het helaas niet hebben overleefd... 😔 Samen staan we sterker dan we denken! Laten we alsjeblieft afstand van elkaar houden, zodat we onze geliefden, vaders en moeders, opa’s en oma’s of iedereen die ons lief is, weer zo snel mogelijk kunnen knuffelen! ❤️ #StayStrong #CoronaVirus

Avatar
jansmit
Auteur
jansmit
Moment van plaatsen
19:11 - 23 maart 2020
maandag 23 maart om 15:16

Prinses Eugenie blaast dertig kaarsjes uit

De kleindochter van Koningin Elizabeth is vandaag jarig. Prinses Eugenie is de nicht van Prins Harry en Prins William en het zesde kleinkind van The Queen. De prinses staat als negende in de lijn van de troonopvolging.

Wishing Princess Eugenie a very Happy Birthday! 🎂🎈 Her Royal Highness is The Queen's 6th grandchild. Today she turns 30. This 📸was taken in 2019 when The Princess joined her grandmother at a Maundy Thursday Service at St George's Chapel in Windsor.

Avatar
theroyalfamily
Auteur
theroyalfamily
Moment van plaatsen
14:26 - 23 maart 2020
maandag 23 maart om 08:52
maandag 23 maart om 08:16
Reese voelt zich geliefd door verjaardagswensen

Reese Witherspoon was gisteren jarig en voelde zich geliefd door alle gelukswensen en cadeautjes die ze ontving. "Een van mijn beste verjaardagen ooit", aldus de 44-jarige actrice.

One of the best birthdays ever!🎈So many thoughtful, beautiful, heartfelt messages from so many of you! Some poems, a home cooked meal, a wonderful performance from my friend, a long nature walk with my family...all gifts from the heart. 🥰Thank you to all of you for making me feel so LOVED! I’m a very lucky lady. 💕💫🎂

Avatar
reesewitherspoon
Auteur
reesewitherspoon
Moment van plaatsen
03:49 - 23 maart 2020
maandag 23 maart om 06:36
Jeangu heeft drie jaar verkering

Jeangu Macrooy deelt een foto van zichzelf en zijn partner. De Nederlandse inzending voor het eerstvolgende Eurovisie Songfestival is drie jaar samen met zijn vriend.
zondag 22 maart om 21:57
zondag 22 maart om 20:19
Madonna: 'Corona maakt ons gelijk'

Madonna mijmert in bad over het coronavirus. "Het is de grote neutralisator", zegt ze. "Wat er zo vreselijk aan is, is ook meteen wat er zo mooi aan is. Het vreselijke is dat het ons allemaal gelijk heeft gemaakt. En het mooie is dat het ons allemaal gelijk heeft gemaakt."
zondag 22 maart om 18:12
Nicolette van Dam blijft zoveel mogelijk binnen met haar gezin, maar bekijkt de situatie van de zonnige kant. Op Instagram deelt ze een foto van het pyjamafeestje dat ze met haar echtgenoot en twee dochters hield.

We maken er gewoon een feestje van, samen slapen in de woonkamer 💃🎉 Lekker veel quality time met z’n 4-tjes, de hond heeft nog nooit zoveel aandacht gehad en we doen dingen die we normaal niet zo snel zouden doen. Always look on the bright side of life! ❤️❤️❤️ #pyjamaparty

Avatar
nicolettevandam1
Auteur
nicolettevandam1
Moment van plaatsen
09:08 - 22 maart 2020
zondag 22 maart om 13:51
Kate en William delen foto's

Het Verenigd Koninkrijk viert zondag moederdag. Voor prins William en Kate Middleton een moment om stil te staan bij hun eigen familie, met een serie foto's van uit verschillende tijden.

To mothers new and old and families spending today together and apart – we are thinking of you all at this difficult time. Happy Mother’s Day 🌷 • 1. The Duke and Duchess of Cambridge with their children in Norfolk. 2. Diana, Princess of Wales, with her children Prince William and Prince Harry. 3. Carole Middleton with her daughter Catherine. 4. A card from Prince George to his mother this Mother’s Day. • Photos © @mattporteous / Jayne Fincher / The Duke and Duchess of Cambridge

Avatar
kensingtonroyal
Auteur
kensingtonroyal
Moment van plaatsen
10:00 - 22 maart 2020
zondag 22 maart om 11:17
Jan door zijn kinderen verrast met croissants

Jan Smit kreeg van zijn kinderen zelfgebakken croissants. Het kwam voor de zanger en presentator als een verrassing, zegt hij.

Wanneer je ‘s morgens verrast wordt door je kinderen met zelfgemaakt croissantjes! ❤️ #StayStrong

Avatar
jansmit
Auteur
jansmit
Moment van plaatsen
10:26 - 22 maart 2020
Tip de redactie