Cristiano Ronaldo showt sixpack Achterklap-updates

Cristiano Ronaldo showt sixpack

Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

2 uur geleden
Cristiano Ronaldo heeft op zijn Instagram een zwart-wit foto geplaatst waarop te zien is dat hij gehuld in alleen een boxershort een ijskoud bad neemt. Zijn volgers reageren vol ontzag.
11 uur geleden
Justin Bieber zonder snor

Justin Bieber heeft tot vreugde van zijn fans afscheid genomen van zijn snor. De zanger plaatst een foto waarop hij naar eigen zeggen een babyface heeft. Zijn fans moeten echter niet te vroeg juichen. De Canadese popster kondigt namelijk aan dat de snor weer gaat terugkomen.

I shaved. MUSTASHIO went on holiday, but he will be back in due time

Avatar
justinbieber
Auteur
justinbieber
Moment van plaatsen
23:10 - 16 februari 2020
13 uur geleden
Jennifer ontspant in bikini

De vijftigjarige zangeres en actrice Jennifer Lopez deelt een selfie en zegt ontspannen te zijn en zichzelf weer te hebben opgeladen.
14 uur geleden
Bridget Maasland en André Hazes laten aan RTL Boulevard weten dat hun relatie inderdaad voorbij is. Volgens de twee is alle media-aandacht funest geweest voor hun samenzijn.
15 uur geleden
André zit in de jury

Op hetzelfde moment dat Shownieuws naar buiten brengt dat het over en uit zou zijn tussen Bridget Maasland en André Hazes, plaatst de zanger foto's en video's van zijn deelname als jurylid aan We Want More. De geruchten zijn deels gebaseerd op het feit dat de zanger en de presentatrice op Valentijnsdag geen romantische foto's hebben geplaatst, terwijl ze dat eerder regelmatig deden.

Wat fijn dat ik onderdeel mag zijn van dit programma. Dit gaat echt een van de leukste shows van het jaar worden. Alles klopt. De kandidaten, het decor, de mensen die het programma mogelijk maken en vooral, de mensen met wie ik in de jury zit. Wat een vakmensen. Morgen mogen we weer!❤️🥳 @sbs6nl #WeWantMore

Avatar
andrehazes
Auteur
andrehazes
Moment van plaatsen
00:20 - 17 februari 2020
16 uur geleden
Douwe kijkt moeilijk

Zanger Douwe Bob deelt een foto van zichzelf in een kroeg met een biertje erbij. Naar eigen zeggen kijkt de zanger er moeilijk bij.
gisteren om 20:04
Samantha speelt sax

Aangemoedigd door een vriendin speelt zangeres Samantha Steenwijk op de saxofoon mee met het nummer How Could An Angel Break My Heart van haar Amerikaanse collega Toni Braxton.
gisteren om 19:33
Maan feliciteert broer Storm

Een dag na het vieren van haar gouden debuutalbum feliciteert zangeres Maan de Steenwinkel haar broertje Storm met zijn twintigste verjaardag.

STORMPIE IS 20!!!!!! HAPPY BIRTHDAY BABY BROER 🏆 I larf you 🐛 @stormdesteenwinkel

Avatar
maan.de.st
Auteur
maan.de.st
Moment van plaatsen
17:37 - 16 februari 2020
gisteren om 17:43
Guus past zijn trouwpak

Guus Meeuwis is zijn trouwkostuum aan het passen voor zijn huwelijk met Manon Meijers, die hij in augustus ten huwelijk vroeg. De zanger merkt pas bij het aanmeten van de pantalon dat hij zijn Kraantje Pappie sokken nog aanheeft.

Wanneer je je trouwkostuum op gaat laten meten, je een pantalon aan doet om de maat te bepalen en er achter komt dat je je @kraantjepappie sokken hebt aangetrokken vanochtend...😐👍🏻

Avatar
guus.meeuwis
Auteur
guus.meeuwis
Moment van plaatsen
09:51 - 16 februari 2020
gisteren om 16:44
Dennis is trotse papa

Dennis Weening is samen met Jandino Asparaat, Arie Boomsma en Jim Bakkum genomineerd in de categorie papa van het jaar van de Fabulous Mama Awads 2020. "Papa zijn is natuurlijk absoluut geen wedstrijd", aldus de presentator. "Maar wel heel lief dat ik ben genomineerd"

(Pappa zijn is natuurlijk absoluut geen wedstrijd. Maar wel heel lief dat ik ben genomineerd 😊) De genomineerden in de categorie Papa of the Year! 💙 Breng je stem uit via fabmama.nl of via de link in bio! ✨ Liefs, Fabulous Mama . . . #fmoty2020 #awards #fabmamanl #fabulousmama #magazine #lifestyle #personal #kids #fashion #beauty #love #mama

Avatar
dennisweeningofficial
Auteur
dennisweeningofficial
Moment van plaatsen
14:00 - 16 februari 2020
gisteren om 13:28
Amy Schumer heeft een embryo na ivf-behandeling

Amy Schumer houdt haar volgers op de hoogte van de voortgang van haar ivf-behandeling, die ze vorige maand samen met haar man Chris Fischer gestart is. "Ze hebben 35 eitjes uit me gehaald, niet slecht voor een ouwe meid, toch? Daarvan zijn er 26 bevrucht, whoah! En van al die bevruchte eitjes hebben we nu één normale embryo." De actrice vindt het belangrijk om openlijk over haar ivf-behandeling te praten, omdat ze zich erg gesteund voelde door verhalen van andere vrouwen die zo'n behandeling ondergingen.

Hey! So ivf went like this for us. They retrieved 35 eggs from me. Not bad for the old gal right? Then 26 fertilized! Whoah right? For all of those we got 1 normal embryo from that and 2 low level mosaic (mosaic means there are some abnormal cells but can still lead to a healthy baby) So we feel lucky we got 1! But what a drop off right? Anyway I have so appreciated everyone sharing their Ivf stories with me. They made me feel empowered and supported. So I wanted to tell you how mine went down. So many women go through many rounds of ivf which is painful and mentally grueling. I heard from hundreds of women about my their miscarriages and struggles and also many hopeful stories about how after rounds and rounds of ivf it worked!! It has been really encouraging. Thank you. Anyway I am so grateful for our son and that we have the resources to get help in this way. I just wanted to share and send love and strength to all of the warrior women who go through this process. 🎸💪🏾 my number is in my bio if you are open to text me your experience or whatever you feel like. I read them when I can’t sleep or have time 👻

Avatar
amyschumer
Auteur
amyschumer
Moment van plaatsen
07:14 - 15 februari 2020
gisteren om 11:13
Vriend Caroline Flack: 'Ik ben sprakeloos en mijn hart is gebroken'

Lewis Burton, de vriend van de zaterdag overleden presentatrice Caroline Flack, deelt zijn verdriet op Instagram. 

"Mijn hart is gebroken, we hadden iets wat zo speciaal was", schrijft hij. "Ik zal vanaf nu je stem zijn en alle antwoorden krijgen op vragen die jij had willen stellen. Niets kan je terugbrengen, maar ik zal elke dag proberen je trots te maken. Ik hou van je met heel mijn hart."

My heart is broken we had something so special. I am so lost for words I am in so much pain I miss you so much I know you felt safe with me you always said I don’t think about anything else when I am with you and I was not allowed to be there this time I kept asking and asking. I will be your voice baby I promise I will ask all the questions you wanted and I will get all the answers nothing will bring you back but I will try make you proud everyday. I love you with all my heart 💔

Avatar
mrlewisburton
Auteur
mrlewisburton
Moment van plaatsen
08:42 - 16 februari 2020
gisteren om 09:57
Chantal wordt toegezongen op haar verjaardag

Het kan lastig zijn om een houding aan te nemen als je wordt toegezongen op je verjaardag. Zelfs een doorgewinterde presentatrice als Chantal Janzen (die zaterdag haar 41e verjaardag vierde) zit er in zo'n situatie een tikkeltje ongemakkelijk bij, zien we in het filmpje dat haar vriendin Igoné de Jongh deelt op Instagram.
gisteren om 08:21
Miss Montreal doet een kunstje in de wind

Het waait niet alleen in Nederland, ook langs het strand van Bonaire staat een stevige bries. Sanne Hans, het gezicht van de band Miss Montreal, maakt daar goed gebruik van en voert een indrukwekkende truc uit op haar kiteboard.
zaterdag om 21:22
Arie gaat toch sporten op zaterdag

Arie Boomsma besloot na wat aarzeling om toch te gaan trainen in het weekend. "Rest van de dag een voldaan gevoel", aldus de presentator.
Video

Zag vanmorgen een mooie post van @benbergeron Over het verschil tussen niet naar de gym gaan en wél naar de gym gaan, als je aarzelt om welke reden dan ook. “A 1k run has more in common with a 10k run than a 0k run”, eindigde hij. Toen ik dat las heb ik toch mijn sporttas meegenomen naar de gym, waar ik vooral wilde zijn omdat collega’s er de @vondelgym Games organiseerden, een heerlijk verenigingsevenement. Vooraf had ik gedacht dat er te weinig tijd, en te weinig ruimte zou zijn om zelf te trainen. Maar nadat ik die post las dacht ik, al ga ik een kwartiertje op een roeier zitten, het verschil met niet trainen is dan groot. Zo hou ik me dan toch aan mijn voornemen elke dag even intensief te bewegen. Bovendien is de voldoening als je wél gaat bij aarzeling, of bij vermoeidheid enorm. En hoe dan ook groter dan dat je niet zou gaan. Er bleek een pauze in de wedstrijd te zitten. Lekker kunnen trainen. En toen was er nog iemand uitgevallen bij één van de 62 teams waardoor ik in mocht springen en na mijn training nog een stevige buddy workout kon doen. Veel van de wedstrijd kunnen zien, goed getraind. Rest van de dag een voldaan gevoel.

Avatar
arieboomsmainstagram
Auteur
arieboomsmainstagram
Moment van plaatsen
20:41 - 15 februari 2020
zaterdag om 21:19
Sander blijft thuis

3FM-dj Sander Hoogendoorn neemt twee weken vakantie. Hij blijft lekker thuis met zijn kat.

fijn weekend vrienden! ik ga even twee weekjes op pauze en dit is hoe ik mijn dagen ga vullen denk ik #kimi #staycation

Avatar
sanderhoogendrn
Auteur
sanderhoogendrn
Moment van plaatsen
12:33 - 15 februari 2020
zaterdag om 19:38
Nikkie in de helikopter

Modeontwerpster Nikkie Plessen en haar kinderen stappen in een helikopter voor een ski-tripje in Oostenrijk. "Trots op mijn buschauffeur", aldus Plessen
zaterdag om 19:34
Ruben deelt Kermitgrap

Acteur en cabaretie Ruben van der Meer deelt met zijn volgers hoe Kermit, de kikker uit de Muppet Show, er uitziet op een röntgenfoto.
zaterdag om 18:24
Soundos gekiekt door dochter

De vijfjarige dochter van comedian Soundos El Ahmadi mocht een professionele camera lenen van een vriend van haar meoder en zette beiden op de foto. "Hoe cool is dit", aldus El Ahmadi.

Mijn dochter van 5 mocht met de professionele camera van @cedricveldhuis foto's maken. Cedric die ons net had ontmoet. Hoe cool is dit 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Avatar
soundos_el_ahmadi
Auteur
soundos_el_ahmadi
Moment van plaatsen
15:03 - 15 februari 2020
zaterdag om 17:13
Chantal trakteert een ton

Chantal Janzen is zaterdag jarig. Op haar 41e verjaardag meldt ze dat ze honderdduizend euro heeft opgehaald voor een ouder-kindkamer in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. "Normaal krijg je een cadeau op je verjaardag maar ik deel er heel graag eentje uit vandaag", aldus de presentator.
Video

41. Eenenveertig! Ik mag 41 worden! En samenzijn met de liefde van mijn leven, de mooiste kinderen en bonuskinderen, de liefste vrienden, leukste collega’s en de allerliefste familie, en mag het werk doen waar ik als kind al verliefd op was: amuseren en vermaken. Althans, dat probeer je dan. Als nuchtere Nellie zijnde ga ik nu even uit de band springen met een voor mijn doen zoete afsluiter: Ik ben dankbaar (yes daar issie weer, de #dankbaar op insta) maar echt DANKBAAR voor alles wat er op mijn pad kwam deze afgelopen 40 jaar, en nog gaat komen. Want het wordt weer een prachtig nieuw levensjaar, met mooie nieuwe dingen. Kunnen jullie je ook nog zó goed herinneren dat je t met je vrienden over ‘later’ had? ‘Wat als we 30 zijn, of 40 zijn, waar zijn we dan? Wat zijn we dan aan het doen?’ Mn vriend Hein zei laatst met lichte schrik van realisatie: ‘Dat ‘later’ is gewoon nú!’ En ‘nu’ is geweldig! Je doet zoveel dingen, soms tèveel, waardoor sommige dingen niet de schoonheidsprijs verdienen, en sommige ook faliekant mislukken, maar je doet je best. Probeert er wat van te maken. Dat doet iedereen. Dromen kwamen uit, de wensenlijst wordt steeds korter. Maar één ding werd alsmaar duidelijker, helaas, maar ook maar goed: dat je gezond bent en blijft. Want hoe mooi, succesvol, en geweldig alles ook kan zijn, zonder gezondheid stelt het vrijwel niets meer voor. Het is het allerbelangrijkste en je allergrootste goed in t leven. En liefde, natuurlijk. Dat altijd.❤️ Dat werk van mij, dat ‘ge-amuseer’, brengt trouwens mooie dingen met zich mee. Zoals ik vertel in het bovenstaande filmpje. Door JULLIE mede mogelijk gemaakt. Dit is het mooiste verjaardagskado wat jullie konden geven. Namens het Prinses Maxima Centrum en @andcgram : DANKJEWEL🙏🏻❤️ #vandaag #15februari #wereldkinderkankerdag #chantalspyjamaparty #ziggo #opbrengst #prinsesmaximacentrum #pyjamas #hemanederland #kerstballen #doorjullie💗

Avatar
chantaljanzen.official
Auteur
chantaljanzen.official
Moment van plaatsen
10:29 - 15 februari 2020
zaterdag om 16:34
Tatjana knuffelt knuffelbeer

Tatjana Simic deelt foto's van zichzelf in omhelzing met een knuffelbeer. "Verlies nooit het kind in jezelf", schrijft het model en actrice erbij.
vrijdag om 20:04
Gijp en Minouche vieren Valentijnsdag

René van der Gijp en Minouche de Jong delen ter gelegenheid van Valentijnsdag een romantische foto. Het stel is bijna vijf jaar bij elkaar.
vrijdag om 17:32
Lady Gaga geeft zichzelf het jawoord

Op de dag van de liefde neemt Lady Gaga het heft in eigen handen. Op haar Instagram laat ze een foto zien waarop ze een ring om haar eigen vinger schuift. De Poker Face-zangeres noemt het ook wel female empowerment.

Celebrating Valentine’s Day wearing this badass ring designed by my friend @bcompleted for @klarna.usa. Did you know that an old tradition says that only during a leap year, on Feb 29th, are women allowed to propose to men? 🤦‍♀️ It’s 2020, and any person of any gender identity can propose to anyone, anytime! So as we all celebrate love today, I put this ring on my own finger as a sign of my love for myself and for my fans - and a reminder that we are all born superstars. 💕 #getwhatyoulove

Avatar
ladygaga
Auteur
ladygaga
Moment van plaatsen
16:06 - 14 februari 2020
vrijdag om 16:53
Estelle Cruijff deelt eerste foto met nieuwe liefde

In december kwam naar buiten dat Estelle Cruijff het geluk in de liefde weer heeft gevonden. Op Valentijnsdag deelde ze de eerste foto met zakenman Morad.
vrijdag om 16:25
Leontine Borsato komt met eerste post na breuk Marco

Het is de eerste keer dat Leontine weer wat van zich heeft laten horen na haar breuk met Marco. Op Instagram post ze een foto met de tekst: "Loslaten is het nieuwe verbinden."
vrijdag om 16:07
Valentijnspost voor Rik

Onverwachte Valentijnspost voor Rik van de Westelaken. De Wie is de Mol-presentator kreeg vandaag van een tienjarige WIDM-fan een liefdevolle kleurplaat toegestuurd. "Kijk nou eens wat lief", schrijft Van de Westelaken.

Kijk nou es wat lief! Een 10-jarige #widm fan maakte gewoon een Valentijnskaart voor mij 😍. Dank je wel ❤️

Avatar
rik_van_de_westelaken
Auteur
rik_van_de_westelaken
Moment van plaatsen
14:06 - 14 februari 2020
vrijdag om 14:57
Jaimie Vaes gaat voor Lil' Kleine door het vuur

Op haar Instagram-pagina schrijft Jaimie Vaes een gedicht voor haar Valentijn Lil' Kleine. "Dansen we rond, drinken we wijn. Ook als we stokdoof en gerimpeld zijn."

‘Ben jij mijn maatje voor het leven? Dan gaan we samen wat beleven. Dansen we rond, drinken we wijn. Ook als we stokdoof en gerimpeld zijn’ ♥️

Avatar
jaimievaes
Auteur
jaimievaes
Moment van plaatsen
11:32 - 14 februari 2020
vrijdag om 13:11
Fajah Lourens poseert in valentijnslingerie

Fajah Lourens ziet Valentijnsdag als een gelegenheid om wat leuks aan te trekken. Op haar Instagram poseert ze in mooie lingerie en wenst ze haar volgers een fijne Valentijnsdag.
vrijdag om 11:16
Gordon wenst volgers fijne Valentijnsdag

Ook vrijgezel Gordon wenst iedereen een fijne Valentijnsdag en poseert met een grote ballon op zijn Instagram-pagina. "Fijne Valentijnsdag voor iedereen die gelooft in de liefde!"

Happy Valentine for al those who believe 😍 in love! I do ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️#valentineday #lovealwayswins #overwintalles #komtgoed #zinan #recovery

Avatar
gordonheuckeroth
Auteur
gordonheuckeroth
Moment van plaatsen
10:04 - 14 februari 2020
vrijdag om 10:43
Rita Ora maakt Valentijnskaarten na pijnlijke operatie

Rita Ora onderging onlangs een pijnlijke operatie aan haar keelamandelen. Terwijl ze herstelt, maakt ze een video waarin ze Valentijnskaarten beschildert.
Video

So these past 2 weeks I under went a Tonsillectomy and let me tell you, it’s no joke. It’s SO painful, but on the plus side it’s given me time to reflect relax and heal. It’s a blessing to be able to heal in peace and put everything into perspective and visualise the rest of your year and what’s coming or what you want to achieve. I am such a believer in setting intentions into the universe as it DOES listen. Also learning new things has always been a obsession of mine. I’m not Monet by any means but I damn sure like some colour. So I made some affordable quick vday cards for the ones I love. ❤️ happy Valentine’s Day lovers.

Avatar
ritaora
Auteur
ritaora
Moment van plaatsen
23:38 - 13 februari 2020
vrijdag om 07:25
Tim herdenkt Over Mijn Lijk-deelneemster Lotte

Tim Hofman herdenkt op Instagram Lotte, die hij voor Over Mijn Lijk volgde. De presentator heeft een persoonlijke band met haar ontwikkeld en vertelt open en emotioneel over de laatste momenten die hij met haar deelde.

weet even niet precies wat ik moet zeggen maar goed. ik sprak lotte veel, we lachtten veel. en van de bijna anderhalf jaar dat we optrokken waren de laatste weken heel hobbelig. afgelopen najaar was het dan zover. 7 november zouden we bij haar thuis afscheid nemen, maar omdat het zo hard ging met de kanker werd ik onderweg naar haar afgebeld: we gaan toch niet langs, het gaat niet meer. Lotte had besloten. en dat is zo fucking dapper. geen minuut langer die pijn, dat lichaam was op. het werd euthanasie, en niet over een paar weken, maar over een paar uur. ik heb haar toen midden op straat maar gebeld. 'Hey Tim.' 'Hey Lot.' kraakhelder was ze. op naar rust, pijnvrij. ik jankend op straat, zij verdrietig, maar vastberaden in bed. we maakten nog wat grappen -uiteraard- en namen een paar uur voor ze stierf afscheid. 'Op naar de sterren?' 'Ik hoop het.' en ik hoop het ook voor je, Lot. daar ga je. doe die sterren de groetjes van ons hier, raak ze aan zoveel je kan en heb het goed. mét die gekke trompetmuziek van je. heel fucking veel liefs, je was -of bent- te gek.✨

Avatar
debroervanroos
Auteur
debroervanroos
Moment van plaatsen
22:43 - 13 februari 2020
vrijdag om 00:41
Kobe's weduwe hernoemt diens stichting

De weduwe van Kobe Bryant heeft diens stichting om sport te promoten omgedoopt van Mamba Sports Foundation naar Mamba & Mambacita Sports Foundation. "Omdat er zonder nummer 2 ook geen nummer 24 is", onderbouwt Vanessa Bryant de verwijzing naar hun dochter Gianna in de nieuwe naam van de stichting. Gianna Bryant droeg bij het basketballen rugnummer 2. De 41-jarige Bryant en zijn 13-jarige dochter kwamen in januari om het leven bij een helikopterongeluk.

Because there is no #24 without #2, we have updated the Mamba Sports Foundation to now be called the Mamba & Mambacita Sports Foundation. Our mission remains the same – and stronger than ever – to provide opportunities to young people through sports. Thank you all for the outpouring of support and your kind donations to date as we carry forth Kobe and Gigi’s legacy.. We hope to empower young athletes in a world they left us all to help shape. #Mamba #Mambacita #wings @mambamambacitasports

Avatar
vanessabryant
Auteur
vanessabryant
Moment van plaatsen
22:02 - 13 februari 2020
donderdag om 23:08
Zoon Guus doet soundcheck

Omdat Kraantje Pappie er nog niet was, viel de zoon van Guus Meeuwis in als de rapper bij de soundcheck voorafgaand aan Meeuwis' optreden bij De Wereld Draait Door.
Video

Een ècht goeie mini-manager draait uiteraard ook zijn hand niet om voor een stukje stand-in-rap tijdens een soundcheck als @kraantjepappie nog onderweg is 👊🏻💙 #grootsjunior

Avatar
guus.meeuwis
Auteur
guus.meeuwis
Moment van plaatsen
11:30 - 13 februari 2020
donderdag om 20:28
Samuel L. Jacksons eigen cappuccino

Samuel L. Jackson is als een van de meest bekende Hollywoodsterren gewend om zijn eigen beeltenis regelmatig tegen te komen, maar de acteur maakte donderdag wel iets heel speciaals mee. Een getalenteerde barista van het Carol Parc Hotel in Boekarest (Roemenië) liet Jackson verschijnen in een kopje cappuccino.

When your cup of coffee shows up looking back atcha!! #assetmovie Thanks Carol Parc Hotel!

Avatar
samuelljackson
Auteur
samuelljackson
Moment van plaatsen
15:43 - 13 februari 2020
donderdag om 14:43
Salma schaamt zich

Groot Eminem-fan Salma Hayek laat in een post op Instagram weten dat ze met schaamte terugkijkt op afgelopen weekend, toen ze haar idool achter de schermen bij de Oscars tegen het lijf liep. "Ik was zo geschokt om hem te zien, dat ik water over hem knoeide. Als je onze gezichten goed bekijkt, zie ik er vernederd uit en hij kijkt alsof hij doodsbang is."

De actrice vindt dat ze zichzelf belachelijk heeft gemaakt. Maar die zorgen zijn nergens voor nodig, zo blijkt uit een interview dat Eminem aan Rolling Stone gaf. Op de vraag of hij heeft kunnen genieten van zijn verrassingsoptreden tijdens de Oscars, antwoordt de rapper: "Maar natuurlijk. Ik mocht Salma Hayek omhelzen."

In these pictures it might look like @Eminem and I are best friends, but what really happened is as he was walking offstage and I was getting ready to walk onstage, I was so shocked to see him that I spilled water all over him. If you examine our faces, I look mortified and he looks terrified of me- As I was trying to wipe it off I impulsively hugged him and I said “Nice to meet you Eminem- I’m a HUGE fan!” because I AM! But I was so disappointed that I made such a fool of myself in front of him... and then I read this [swipe right] in @rollingstone. Eminem you’re the greatest!!! If you want to read the entire article with #Eminem please see my link in bio. En estas imágenes podría parecer que Eminem y yo somos mejores amigos, pero lo que realmente sucedió es que mientras el salía del escenario y me preparaba para entrar, me sorprendió tanto verlo que le tiré agua encima. Si examinas la foto, me veo mortificado y él se ve aterrorizado de mí. Mientras intentaba limpiarlo, lo abracé impulsivamente y le dije: "Encantado de conocerte, Eminem. ¡Soy un ENORME fan!" Pero estaba muy decepcionada de haber hecho el ridículo al conocerlo... y luego leí esto [deslizar hacia la derecha] en @rollingstone. Eminem eres grande!!! Si desea leer el artículo completo con #Eminem, consulte el link en la biografía. #Oscars

Avatar
salmahayek
Auteur
salmahayek
Moment van plaatsen
18:55 - 12 februari 2020
donderdag om 10:18
Cast Modern Family emotioneel over afscheid

De cast van de sitcom Modern Family heeft het script van de laatste aflevering van de serie gelezen. Actrice Sofia Vergara, die de rol van Gloria vertolkt, deelt een foto van de cast. Ze schrijft dat het een emotioneel afscheid is. Modern Family eindigt na elf seizoenen. Op 8 april is in de Verenigde Staten een laatste dubbele aflevering te zien.

Our last table read😪 sad because its ending but so gratefull and happy to have been able to be part of this family. It has being More than I ever dreamed of or deserved❤️ Gracias my Modern Family🍾🍾🍾 #11years.

Avatar
sofiavergara
Auteur
sofiavergara
Moment van plaatsen
00:37 - 13 februari 2020
donderdag om 07:27
Katja Schuurman is in Mexico

In Nederland is het weliswaar fris, winderig en grauw, maar in Mexico is het prachtig weer. Katja Schuurman stuurt ons een beetje zon op vanuit het zwembad.

Ik dacht, jullie kunnen wel een beetje zon gebruiken: liefs en licht uit Mexico! 🌞🌝✨ #mexico #beterlaatdannooit #zon Dressed in de nieuwe collectie @pom_amsterdam by Katja!

Avatar
katjaschuurman
Auteur
katjaschuurman
Moment van plaatsen
05:38 - 13 februari 2020
woensdag om 23:46
Will blikt terug op oud optreden

Will Smith blikt terug op zijn eerste optreden in het Apollo Theater in de New Yorkse wijk Harlem. "We waren het voorprogramma van de New Jack Swing-groep Guy", vertelt de rapper en acteur over het optreden dat hij in 1989 samen met DJ Jazzy Jeff gaf als voorman van hiphopduo DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince.
Video

First time at the Apollo was 30 years ago and we were an opener. This time we shut it down 📹 @westbrook

Avatar
willsmith
Auteur
willsmith
Moment van plaatsen
19:49 - 12 februari 2020
woensdag om 20:26

Leco steunt Leontine

Stylist Leco van Zadelhoff steekt vriendin Leontine Borsato met een foto op Instagram een hart onder de riem. Bij een foto van hen samen schrijft hij: "Ik ben zo gek op deze powervrouw... Ben enorm trots op je!"

Ik ben zoooo gek op deze powervrouw... mijn bff @leontineborsato .. love you to pieces en ben enorm trots op je! #friendsforeveralwaysinmy❤️

Avatar
lecolook
Auteur
lecolook
Moment van plaatsen
16:21 - 12 februari 2020
woensdag om 19:10
Nieuwe tatoeage voor Chris

Chris Brown heeft er weer een nieuwe tatoeage bij. De zanger liet dit keer een sneaker op zijn gezicht tatoeëren, een exemplaar van sportmerk Jordan.

More tattoos last night for my brother @chrisbrownofficial , here is this Jordan shoe that I did recently, , @blackpyramidofficial

Avatar
gangatattoo
Auteur
gangatattoo
Moment van plaatsen
22:00 - 11 februari 2020
woensdag om 14:53
Johnny meldt zich ziek

Johnny de Mol deelt op Instagram dat hij zijn show van woensdagavond moet afzeggen vanwege de griep. De presentator zou eigenlijk naar Assen afreizen, maar moet die afspraak nu naar mei verzetten.

Lieve mensen in Assen, ik heb de vervelende griep te pakken en ben helaas niet in staat om vanavond mijn show te spelen. Sorry 😞 Daarom wordt de show in DNK Assen verplaatst naar 19 mei. Het theater neemt contact hierover op en je tickets voor vanavond blijven geldig op de nieuwe datum! We maken het helemaal goed met jullie 🙏❤️

Avatar
johnnydemolofficial
Auteur
johnnydemolofficial
Moment van plaatsen
11:34 - 12 februari 2020
woensdag om 08:33
Friends-actrices Courteney Cox en Jennifer Aniston zijn nog steeds goede vriendinnen. Cox feliciteert Aniston met haar verjaardag en vermomt zich tegelijkertijd als haar collega. Aniston werd op 11 februari 51 jaar.

No matter how hard you might try... there’s only one Jennifer Aniston. Happy birthday my dear friend @jenniferaniston! I love you!♥️♥️♥️

Avatar
courteneycoxofficial
Auteur
courteneycoxofficial
Moment van plaatsen
21:16 - 11 februari 2020
woensdag om 07:16
dinsdag om 22:15
Ruud de Wild deelt een foto van zijn vriendin Olcay Gulsen. "Jij. Alles", schrijft de dj erbij.
dinsdag om 20:45
Luca Borsato, de zoon van Marco en Leontine Borsato, lijkt op Instagram te reageren op de geruchten over zijn ouders. Privé kwam beweerde in een dinsdag verschenen artikel dat Marco niet alleen vreemdging met Iris Hond, maar ook met zijn secretaresse.
dinsdag om 18:08
Rick Paul van Mulligen is twaalf jaar samen met zijn man René van Brakel. "Het moet niet gekker worden", schrijft de acteur.

12 jaar verkering! Het moet niet gekker worden! Liefde voor de leukste! #mijnes #husbands #modernfamily #alleenmaarliefde #❤

Avatar
rickpaul
Auteur
rickpaul
Moment van plaatsen
17:49 - 11 februari 2020
dinsdag om 15:32
Adele werd bijna niet herkend tijdens de Oscars-afterparty van Beyoncé en JAY-Z. De zangeres is flink afgevallen en de Poolse presentatrice Kinga Rusin had eerst niet door dat ze op het feest stond te praten met de Britse, bekend van hits als Hello en Someone Like You.
dinsdag om 12:03
Simone Johnson, de dochter van voormalig worstelaar en acteur Dwayne 'The Rock' Johnson, treedt in de voetsporen van haar vader. Op Instagram deelt de achttienjarige dat ze in training gaat bij WWE Superstar bij het WWE Performance Center in Orlando, Florida. Johnson vertelt dat ze er als klein meisje al van droomde om te gaan worstelen.

To the little girl who fell in love with wrestling & said “this will be my life one day”, this is for you. I’m humbled, grateful & ready to work. Let’s do this. @wwe @wwenxt

Avatar
simonegjohnson
Auteur
simonegjohnson
Moment van plaatsen
19:41 - 10 februari 2020
dinsdag om 11:03
Yolanthe Sneijder-Cabau maakt van wachten op het vliegtuig een feestje met zoon Xess Xava: de presentatrice kruipt onder het poortje van haar zoon door.
Yolanthe kruipt door benen van zoontje Xess Xava op vliegveld
Video
Yolanthe kruipt door benen van zoontje Xess Xava op vliegveld
dinsdag om 05:12
Weduwe Bryant deelt video man en dochter

Kobe Bryants weduwe Vanessa Bryant heeft opnieuw een filmpje gedeeld van haar man en hun dochter Gianna. "Mijn brein weigert te accepteren dat Kobe en Gigi er niet meer zijn", schrijft ze over hun dood op 26 januari bij een helikopterongeluk. De uitvaart van de basketbalster en zijn dochter is op 24 februari.
Video

I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

Avatar
vanessabryant
Auteur
vanessabryant
Moment van plaatsen
20:14 - 10 februari 2020

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie