Consultatiebureau Sanne Vogels uitje van de week Achterklap-updates

Consultatiebureau Sanne Vogels uitje van de week

Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

3 uur geleden

Consultatiebureau Sanne Vogels uitje van de week

"Het nieuwe leven: dat het uitje van de week een bezoek aan het consultatiebureau is", schrijft de actrice bij een foto van haarzelf bij haar tweeling. "Dat we het eerste half jaar van hun leven vooral in quarantaine zouden doorbrengen omdat er een nieuw virus door de wereld raast is toch het laatste wat ik had kunnen bedenken toen deze twee in mijn buik groeiden."

Het nieuwe leven: Dat het uitje van de week een bezoek aan het consultatiebureau is. Dat we het eerste half jaar van hun leven vooral in quarantaine zouden doorbrengen omdat er een nieuw virus door de wereld raast... Dat is toch het laatste wat ik had kunnen bedenken toen deze twee in mijn buik groeiden. Ik denk er vaak aan; hoe we ze dit zullen vertellen als ze groot genoeg zijn om het te begrijpen. Hoe we maanden op 60 m2 doorbrachten met 2 baby’s en 3 katten. Papa aan de keukentafel achter zijn computerschermen. Mama als freelancer plotseling gebombardeerd tot huismoeder. Vrienden die praatjes komen maken voor het raam. Boodschappen bezorgservice, de pakketjesman wiens gezicht we het meeste zien. Uren poetsen in de weekenden, het huis is nog nooit zo schoon geweest. Videobellen met opa’s en oma’s.... - ‘Gelukkig hadden we een tuintje’ Zal ik zeggen met een grijze knot bovenop mijn hoofd. Bella en Loewy met mijn kleinkinderen op schoot, zullen het in koor mee zeggen. Want ze hebben dat verhaal inmiddels al zo vaak gehoord. #anderhalvemetermaatschappij #nieuwetijd #twins #quarantine #tweeling #kraamtijd

Avatar
sannevogel
Auteur
sannevogel
Moment van plaatsen
20:22 - 7 april 2020
gisteren om 16:22
Tijl geeft gezondheidsupdate

Tijl Beckand, die dit weekend liet weten dat hij denkt dat hij besmet is met het coronavirus, vertelt in een nieuwe aflevering van Quarantaine TV hoe het nu met hem gaat. "Het voelt nu alsof ik een heel heftige kater heb", aldus de presentator, die blij is dat hij niet ernstig ziek is geworden. "Ik ga nu de weg terug bewandelen."
gisteren om 12:29
Heel veel beroemdheden zitten nu aan huis gekluisterd en moeten net als iedereen hun eigen kinderen lesgeven. Jennifer Lopez blijkt dat niet altijd even makkelijk te vinden.
Jennifer Lopez heeft moeite met rekenen
Video
Jennifer Lopez heeft moeite met rekenen
gisteren om 06:32
Lil' Kleine heeft niets meer te wensen

Lil' Kleine laat vanuit Dubai weten dat "die jongen die ooit alleen was, nu echt alles heeft wat hij nooit had kunnen dromen." Begin april liet de rapper aan NU.nl weten "zichzelf een mooier en beter persoon te willen zien worden."

Drie jaar geleden bracht ik ‘ALLEEN’ uit, een album geschreven vanuit mezelf als individu, in de wereld van roem, rijkdom en aandacht, nog onwetend van wat ware (onvoorwaardelijke) liefde kan doen voor een mensenleven. Drie jaar later kijkt die jongen van de straat terug op de periode sinds het laatste album en zie ik hoe die jongen die ooit alleen was, nu echt alles heeft wat hij nooit had kunnen dromen. Alles wat voor altijd genoeg is. Opgesloten en wel, met dit nieuwe leven die me opnieuw de wereld leert ontdekken, met een mama die nu voor twee mannen de ruggengraat vormt. Hoe jullie ‘JONGEN VAN DE STRAAT’ ontvangen vult m’n hart met warmte en doet me dromen over dagen dat we weer samen mogen komen. Tot die tijd gun ik jullie geluk en gezondheid. Hou je cirkel klein en zorg dat je de liefde die je hebt en met je mee draagt kan richten op hen die je compleet maken, de gene waarvan je je een leven zonder niet voor wilt stellen. JS

Avatar
lilkleine
Auteur
lilkleine
Moment van plaatsen
20:10 - 6 april 2020
gisteren om 06:28
Tim Hofman heeft zijn hoofd verbrand

Tim Hofman deelt een selfie van zijn gezicht. "Ik heb mijn hoofd verbrand", aldus de programmamaker.

ik heb: -mijn hoofd verbrand hoe gaat het daar?

Avatar
debroervanroos
Auteur
debroervanroos
Moment van plaatsen
20:00 - 6 april 2020
maandag om 19:40
Victor Mids is een slangenmens

Illusionist Victor Mids laat op Instagram aan zijn volgers zien hoe lenig hij is. "Tijd voor wat rek-en strekoefeningen", schrijft hij erbij. "Lukt het jou om deze foto na te maken?"

Tijd voor wat rek-en strekoefeningen! Lukt het jou om deze foto na te maken?🤸🏾‍♂️ #vouwchallenge #mindfck #opticalillusion #beentjesindenek

Avatar
victormids
Auteur
victormids
Moment van plaatsen
08:53 - 6 april 2020
maandag om 17:33
maandag om 12:11
Foutje, bedankt!

Patty Brard loopt wel erg op de zaken vooruit: in haar Instagram Story was ze al heftig Pasen aan het vieren. De presentatrice zit momenteel op Ibiza en is haar tijdsbesef een beetje kwijt. Na een hele reeks foto's bedacht ze zich.
maandag om 09:01
Art Rooijakkers voetbalt uit noodzaak met wc-rol

Art Rooijakker heeft geen voetbal tot zijn beschikking en trapt daarom een alternatief balletje met een wc-rol. Zondag werd bekend dat de presentator en cabaretier Martijn Koning werken aan een nieuw zaterdagavondprogramma voor RTL 4.
maandag om 06:49
Justin schoor snor af voor zijn vrouw

Justin Bieber kreeg zondag zoveel aandacht tijdens zijn Instagram Live-chatsessie met fans dat de Instagram-servers het verkeer niet aankonden. De zanger deelde met zijn fans dat hij in februari zijn snor moest afscheren van zijn vrouw Hailey.
maandag om 05:44
Abbey Hoes deelt strandfoto

Waar dit weekend veel Nederlanders het strand meden vanwege de situatie rondom het coronavirus, deelt Abbey Hoes een ongedateerde foto van zichzelf op het strand, haar "achtertuin".
zondag om 17:36
Dafne Schippers let goed op 1,5 meter afstand

Zondag plaatste Dafne Schippers een foto waarop te zien is dat ze ook bij haar neefje Siem goed let op de coronamaatregel. "1,5 meter afstand voelt als 1,5 kilometer met dit schatje", schrijft ze erbij. "Heb een zonnige zondag!"

When 1.5 meter distance feels like 1.5 km with this cutie 😍 Have a sunny Sunday! ☀️ #nephewSiem

Avatar
dafne_schippers
Auteur
dafne_schippers
Moment van plaatsen
11:08 - 5 april 2020
zondag om 16:13
Jan Smit bezoekt oma op 'straatlengte' afstand

"Vanmiddag even mijn Oma (87) een hart onder de riem gestoken", schrijft de zanger bij een foto van hem met zijn oma. "Het blijft gek, op letterlijk een straatlengte afstand, maar het gaat gelukkig goed met haar!"

Vanmiddag even mijn Oma (87) een hart onder de riem gestoken! Het blijft gek op letterlijk een straatlengte afstand, maar het gaat gelukkig goed met haar! ❤️ #StayStrong

Avatar
jansmit
Auteur
jansmit
Moment van plaatsen
14:51 - 5 april 2020
zondag om 14:47
Hadewych Minis geeft een gezinsupdate 

"M'n meest charmante foto van afgelopen week", schrijft ze op haar Instagram-pagina. "Ondertussen heeft m’n man een oorbel, onze zoon denkt dat hij de reïncarnatie is van Vincent van Gogh, onze dochter roept aldoor dat ze al het vuile werk nog moet doen en ik schreef een liedje over een geroosterde boterham die het waarschijnlijk nooit koud heeft. Hoe gaat het bij julllie?"

. M’n meest charmante foto van afgelopen week. Ondertussen heeft m’n man een oorbel, onze zoon denkt dat hij de reïncarnatie is van Vincent van Gogh, onze dochter roept aldoor dat ze al het vuile werk nog moet doen en ik schreef een liedje over een geroosterde boterham die het waarschijnlijk nooit koud heeft. . Hoe gaat het bij julllie? Ik wens jullie veel goeds, gezondheid en veel gelukkige momenten. ✨

Avatar
hademini
Auteur
hademini
Moment van plaatsen
08:29 - 5 april 2020
zaterdag om 19:28
John Mayer deelt via Instagram herinneringen aan de vrijdag overleden Bill Withers. "Hij was een van de slimste mensen die ik ooit heb gekend", schrijft de zanger. "Alles wat ik hem ooit heb horen zeggen was wijs en nuttig."

Bill Withers was one of the smartest people I’ve ever known. His thinking was so clean, so spotless. He saw the world with such clarity, and could communicate his point of view in the most eloquent, vivid way. Everything I ever heard him say was sage and useful. Bill Withers was good to the world, and he was good for the world. He wrote music as primal and spiritually necessary as psalms. His songs will live forever, and they will continue to make us better, more realized people. Even though he stepped away from the stage years ago, he continued to move and inspire people through his brilliant interactions with them. He will be so missed, and you can be sure that when we can gather again, we will sing out and celebrate him. He will be missed and cherished forever. ❤️

Avatar
johnmayer
Auteur
johnmayer
Moment van plaatsen
18:42 - 4 april 2020
zaterdag om 17:27
Herman den Blijker deelt een filmpje van zijn hond, die op vrijdag overleed. "Zeventien jaar van je mogen genieten", schrijft Den Blijker bij de video op Instagram.
Video

Groot verlies, onze trouwe vriend Truffel. 17 jaar van je mogen genieten.❤

Avatar
hermandenblijker
Auteur
hermandenblijker
Moment van plaatsen
11:38 - 4 april 2020
zaterdag om 14:27
zaterdag om 11:54
Kim-Lian zet haar tanden in Patty Brard

Kim-Lian van der Meij hoeft zich voorlopig thuis niet te vervelen. De presentatrice, die in Zweden verblijft, kreeg van Patty Brard haar biografie De Negen Levens Van Patty Brard opgestuurd.

Kadootje van @pattybrard inmiddels aangekomen hier in Zweden🎉 Hier ga ik es ff fijn mijn tanden in zetten #rrroooaaarrr 🐆 Thanxxx @pattybrard 💋#denegenlevensvan

Avatar
kimlianvdmeij
Auteur
kimlianvdmeij
Moment van plaatsen
13:52 - 3 april 2020
vrijdag om 22:36
vrijdag om 20:04
Nienke Plas stopt zoontje in kooi

YouTuber Nienke Plas haalde een grap uit op haar Instagram-account. Ze plaatste daarop een foto waarop haar zoon Frenky-Dean opgesloten zit in de bench van haar hondje. "Mama moet ook werken", stond erbij geschreven. 
vrijdag om 10:40
Niet iedereen is fan van Freek

Freek Vonk lijkt het vaak niet fout te kunnen doen: kinderen en volwassenen zijn dol op de enthousiaste bioloog. Dat hij op Instagram een reeks foto's deelt van kritiek is om die reden opmerkelijk te noemen. De ouders van een stel kinderen is niet blij dat de bioloog zo open en eerlijk is over het coronavirus.

Mogguh! In deze ellendige periode zijn er gelukkig ook nog dingen die een grote glimlach op mijn gezicht toveren. Tussen alle geweldige, positieve en dankbare reacties die ik krijg van leerkrachten, ouders en kinderen op de corona-special van ‘Meester Freek’ (link in bio), staan namelijk ook deze bizarre opmerkingen! En stiekem moet ik hier gewoon om lachen... 😂 Maar ook even zonder gekheid: deze reacties bewijzen wel weer hoe belangrijk het is om te luisteren naar de wetenschap, naar feiten, naar betrouwbare informatie. Nu mensen zich het schompes werken om levens te redden, kunnen we het ons niet permitteren om overheidsmaatregelen af te doen als ‘onzin’. Deze corona-special heb ik natuurlijk belangeloos (!) en met de beste intenties gemaakt in samenwerking met prof. dr. Eric Snijder van het LUMC. En dan nog even dit: terwijl sommige mensen denken dat je kinderen alleen maar goed nieuws moet vertellen, vind ik het belangrijk om juist ook aan kinderen uit te leggen waarom ze niet naar school kunnen, en waarom we afstand moeten houden! Benieuwd over welke video dit allemaal gaat? Check de link in bio. Stay safe and take care!! Laterrr, Freek

Avatar
freekvonk
Auteur
freekvonk
Moment van plaatsen
10:22 - 3 april 2020
vrijdag om 08:07
Guus op de radio

Normaal gesproken hoor je Guus Meeuwis met zijn eigen liedjes op de radio, maar vandaag is de zanger op een andere manier te horen: bij Omroep Brabant draait hij verzoekplaatjes.

Van 8.00 - 10.00 uur draai ik verzoekplaatjes bij @omroepbrabant ❤️🤍 Je kunt inbellen als je iemand een hart onder de riem wil steken!

Avatar
guus.meeuwis
Auteur
guus.meeuwis
Moment van plaatsen
07:58 - 3 april 2020
donderdag om 23:08
Nikkie de Jager droomt van vakantie

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, kan niet wachten tot ze weer op vakantie mag. De YouTuber en make-upartiest zag een grap voorbij komen op de pagina van Bas Smit en kon het niet laten om haar eigen versie te maken.

can’t wait for holiday season 👏🏻😌☀️🌴✨ ........ haha!!! saw this post on @bassmit’s account and just had to join 😆💖 #whenyouseeit

Avatar
nikkietutorials
Auteur
nikkietutorials
Moment van plaatsen
21:36 - 2 april 2020
donderdag om 13:10
Catherine laat zangkunsten horen

Dat Catherine Zeta-Jones kan zingen, wisten we al door haar rol in de musicalfilm Chicago. De vijftigjarige actrice laat haar volgers op Instagram nu zien dat ze ook bedreven is in pianospelen en brengt My Love van Paul McCartney & Wings ten gehore. "Een kleinigheidje van mij voor jou", aldus Zeta-Jones.
Video

A caftan and a keyboard, a little ditty from me to you 😘

Avatar
catherinezetajones
Auteur
catherinezetajones
Moment van plaatsen
00:23 - 2 april 2020
donderdag om 11:34
Zoon van Monique kan niet slapen

De tandjes van haar zoon Luca (negen maanden) komen door en dat is niet bevorderlijk voor zijn nachtrust, vertelt Monique Smit. "Gloeiende rode wangen, slapeloze nacht en geen trek in z'n eten. Gelukkig blijft onze vrolijke Frans altijd lachen en gaan de flesjes er nog wel in."

Lang leve de tandjes! 🥴😬 Gloeiende rode wangen, slapeloze nacht en geen trek in z’n eten😓 Gelukkig blijft onze vrolijke Frans altijd lachen en gaan de flesjes er nog wel in 🍼🚼 Tips zijn altijd welkom! 🙋🏼‍♀️ • • • #langlevedetandjes #nog20tegaan #armekerel #armemama #babyvoeding #littlestepsnl #flesvoedingvannu #opvolgmelk #spon #littlesteps

Avatar
moniquesmit_insta
Auteur
moniquesmit_insta
Moment van plaatsen
10:23 - 2 april 2020
donderdag om 06:51
Chrissy Teigen mist privacy door moederschap

Model Chrissy Teigen waarschuwt de mensen die het ouderschap overwegen. "Je kan niets meer alleen doen", aldus het model dat samen met zanger John Legend twee kinderen heeft.

if u are thinking about having children, wonderful! but know u can’t do shit alone ever again ever

Avatar
chrissyteigen
Auteur
chrissyteigen
Moment van plaatsen
21:46 - 1 april 2020
donderdag om 06:45
Marlijn Weerdenburg kijkt terug op bijzondere verjaardag

Marlijn Weerdenburg werd woensdag 37 jaar oud. De actrice en presentatrice raakte ontroerd door "het komen en gaan van vrienden die een lied kwamen zingen voor de deur en bloemen, tompoezen en ballonnen met champagne kwamen brengen" en bedankt haar vrienden voor de aandacht. "Juist omdat de wereld nu stil lijkt te staan, kwamen ze dubbel zo hard binnen", aldus Weerdenburg.

Wat was dit een bijzondere verjaardag ✨Het was een komen en gaan van vrienden die een lied kwamen zingen voor de deur, bloemen, tompoezen en ballonnen met champagne kwamen brengen. Dat ontroerde me. Dankjewel ook voor alle lieve berichten, bloemen en kaarten. Juist omdat de wereld nu stil lijkt te staan, kwamen ze dubbel zo hard binnen. 37 jaar ben ik. Leuk hè!

Avatar
marlijnweerdenburg
Auteur
marlijnweerdenburg
Moment van plaatsen
20:25 - 1 april 2020
woensdag om 22:54
Imanuelle Grives viert verjaardag met knuffels

Imanuelle Grives viert op 1 april haar 35e verjaardag, maar kon door de maatregelen rondom het coronavirus geen feest geven. Op Instagram plaatst ze een foto waarop ze met knuffeldieren op de bank donuts zit te eten. "Als je dan toch de gasten mag kiezen", schrijft ze bij een bedankje voor iedereen die haar gefeliciteerd heeft.

...als je de quarantaine en de gasten dan toch mag kiezen😉... Happy birthday to me! Bedankt voor alle lieve felicitaties! 🥳🥳 Stay safe! • • • • • • #quarantine #quarantinelife #aprilfool #notajoke #happybirthday #birthdaygirl #birthday #dunkindonuts #quarantaine

Avatar
imanuelleg
Auteur
imanuelleg
Moment van plaatsen
17:16 - 1 april 2020
woensdag om 19:31
Memphis Depay laat kritiek links liggen

Voetballer Memphis Depay trekt zich vooralsnog niets aan van de kritiek die hij krijgt op zijn foto met een leeuwenwelp. De voetballer plaatste eerder vandaag een foto met het dier, waarop ook vanuit bekend Nederland kritiek kwam. De voetballer heeft niet gereageerd op de reacties waarin veelal te lezen valt dat leeuwen en tijgers geen huisdieren zijn. In plaats daarvan deelt hij nog een foto met de 'liger', een kruising tussen een tijger en leeuw.

What happens when a liger hangs out with a Lion?

Avatar
memphisdepay
Auteur
memphisdepay
Moment van plaatsen
18:33 - 1 april 2020
woensdag om 17:55
Anne-Marie Jung deelt kinderfoto met citroenen in bh

Anne-Marie Jung plaatste op haar Instagram-pagina een foto uit de oude doos, waarop ze als jong meisje te zien is. "Perzische tapijten everywhere, linnen behang, hoogpolige vloerbedekking en m'n zus d'r eerste bh'tje...", heeft de actrice in het onderschrift gezet.

Perzische tapijten everywhere, linnen behang , hoogpolige vloerbedekking en m’n zus dr eerste bh’tje... Talking 1980.Kleine Ann bij opa Aardoom thuis. #styledbyme thanx for the uitdaging @elise_is_here . Ik nomineer niemand. Xxx

Avatar
annemariemetstreepje
Auteur
annemariemetstreepje
Moment van plaatsen
16:53 - 1 april 2020
woensdag om 14:32
Kinderen Nicolette nemen vader in de maling
1 april gaat in huize Van Dam-Smit niet ongemerkt voorbij. De kinderen van het bekende stel verrassen hun vader met een gevulde tas van Louis Vuitton, maar helaas voor Bas Smit zit er geen nieuw accessoire of kledingstuk in.
Kinderen Nicolette van Dam verrassen vader Bas met 1 april-grap
Video
Kinderen Nicolette van Dam verrassen vader Bas met 1 april-grap
woensdag om 13:40
Claudia de Breij mist haar kapper

Claudia de Breij is toe aan een knipbeurt, maar dat kan momenteel natuurlijk niet. Ze deelde een foto waarop ze te zien is met een ontzettend lange pony voor haar ogen en schreef daarbij: "Ik mis mijn kapper." Paul de Leeuw reageerde dat hij die "al jaren" moet missen.
woensdag om 10:33

Patty Brard trots op jarige broer

De broer van Patty Brard is jarig. Helaas kan hij dat wegens de omstandigheden niet met zijn familie vieren, maar "hij gaat wel een taartje afgeven bij onze moeder en zwaaien vanaf de straat! En Facetimen met mij natuurlijk", zegt Brard in een lieve Instagram-post. "Ik ben zo trots op de daadkracht en de loyaliteit van mijn grote broer! Ik ben blij dat ik jouw zusje mag zijn! Van harte!"

Mijn allerliefste broer @brarddennis verjaart op 1 april! Helaas kunnen we dat niet samen vieren! Maar hij gaat wel een taartje afgeven bij onze moeder en zwaaien vanaf de straat! En Face timen met mij natuurlijk! Ik ben zo trots op de daadkracht en de loyaliteit van mijn grote broer! Ik ben blij dat ik jouw zusje mag zijn! Van harte! #broederliefde #moederliefde #loyalty #love #sticktogether #patty65 #negenlevens

Avatar
pattybrard
Auteur
pattybrard
Moment van plaatsen
23:03 - 31 maart 2020
woensdag om 08:22
Koningin Máxima bezoekt Rode Kruisvrijwilligers

Koningin Máxima ging op bezoek bij vrijwilligers van het Rode Kruis in Loenen en hoort hoe zij zich inzetten voor kwetsbaren in de coronacrisis. Na een periode van zelfisolatie vanwege het coronavirus gaat de koningin weer op werkbezoeken.

Koningin Máxima bezoekt vrijwilligers van het Rode Kruis in Loenen. Het werkbezoek vindt plaats in het kader van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19). Tijdens een rondleiding spreekt de Koningin o.a. met vrijwilligers die zich inzetten voor ouderen en kwetsbare mensen, die beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen inzamelen en die zorginstellingen helpen. Door telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. In afstemming met de betrokken organisaties worden maatregelen getroffen om de werkbezoeken te kunnen laten plaatsvinden. #koningin #Queen #koninginMáxima #pandemie #corona #coronavirus #COVID19 #infectieziekte #AlleenSamen #LetOpElkaar @rodekruis #vrijwilliger #zorginstellingen #hulpmiddelen 📸Rotapool

Avatar
koninklijkhuis
Auteur
koninklijkhuis
Moment van plaatsen
16:49 - 31 maart 2020
woensdag om 06:58
Memphis Depay met leeuwentattoo en echte leeuw

Profvoetballer Memphis Depay deelt een foto waarop hij zijn leeuwentatoeage laat zien terwijl hij een leeuwenwelp vasthoudt. Door het uitstellen van het EK voetbal is de kans groot dat de op dit moment geblesseerde Memphis daar toch aanwezig kan zijn.
dinsdag 31 maart om 21:42
Zoon Anouk tien jaar geworden

Zangeres Anouk heeft op haar Instagram-pagina een oude foto geplaatst van haar en haar zoon Jesiah. "Jezus ik houd zoveel van die jongen", schreef ze erbij.

Mijn lieve mooie Moonchild alweer 10 jaar, Jezus ik houd zoveel van die jongen. ❤️#jesiah #zonderenigetwijfel #kindopbestelling

Avatar
anouk
Auteur
anouk
Moment van plaatsen
17:54 - 31 maart 2020
dinsdag 31 maart om 14:58
Emma Watson niet blij

Emma Watson is in de war: ze herkent zichzelf niet in een kop die boven een interview met haar staat.
dinsdag 31 maart om 11:22
Ariana Grande laat natuurlijke haarstijl zien

Ariana Grande staat bekend om haar lange haar dat ze meestal in een hoge paardenstaart draagt. Van nature heeft ze echter een volle bos krullen, blijkt uit een foto op Instagram. Grandes moeder Joan reageert: "Je natuurlijke krullen zijn een wereld op zich. Je bent een schoonheid van binnen en buiten en met of zonder make-up."
dinsdag 31 maart om 07:54
Chrissy Teigen feliciteert borstimplantaten met tiende verjaardag

Chrissy Teigen feliciteert "deze tieten" met hun tiende verjaardag. Begin maart liet het model weten bang te zijn om haar implantaten te laten verwijderen, vanwege de risico's die zo'n operatie met zich zou meebrengen.

happy 10 year anniversary to these titties and RIP to these teeth. 💕 @christopher.peterson

Avatar
chrissyteigen
Auteur
chrissyteigen
Moment van plaatsen
20:53 - 30 maart 2020
dinsdag 31 maart om 07:26
Jim Bakkum denkt terug aan zijn megaknuffels

Jim Bakkum heeft fijne herinneringen aan de knuffels die hij als kind van zijn eigen geld heeft gekocht. "Nog steeds kan ik me die trotsheid en blijdschap herinneren die ik voelde toen ik die twee immense dingen mee naar huis nam", aldus de zanger en acteur.

Toen ik met mijn konijnen tanden twee mega grote knuffels van de rommelmarkt had gekocht, van mijn eigen geld. En ik daar, zoals duidelijk te zien is, heul blij mee was. Maar mijn moeder wat minder. Grote. Knuffels. Rommelmarkt. Geur. (Ok mam) • Nog steeds kan ik me die trotsheid en blijdschap herinneren die ik voelde toen ik die twee immense dingen mee naar huis nam. Het was een soort hele dikke Fivel (die van het Wilde Westen) en Marsupilami, die schuimkorrels lekte. Maar toch... Blij. 🙏🏼

Avatar
jimbakkum
Auteur
jimbakkum
Moment van plaatsen
21:19 - 30 maart 2020
dinsdag 31 maart om 06:54
Elton John blij met opbrengst thuisconcert

Elton John bedankt alle donateurs die tijdens het door hem gepresenteerde benefietconcert vanuit huis geld gaven aan de stichtingen die strijden tegen het coronavirus. Volgens Amerikaanse media was de opbrengst direct na afloop van de thuisoptredens van onder anderen Alicia Keys en Mariah Carey bijna 1 miljoen euro.
Video

I was so proud to host the @iHeartRadio Living Room Concert For America last night. I was incredibly moved by all the stories of the many heroes working on the front line and helping others. Thanks to everyone who watched and generously donated, and to the amazing artists who took part. If you missed last night’s broadcast, you can now watch the full show online by clicking on the link in my bio.

Avatar
eltonjohn
Auteur
eltonjohn
Moment van plaatsen
18:35 - 30 maart 2020
maandag 30 maart om 21:36
Dochter Dennis van der Geest isoleert zichzelf

De dochter van Dennis van der Geest neemt de begrippen '1,5 meter afstand' en 'beperkt contact' wel heel serieus, zo is te zien op de Instagram-pagina van de oud-judoka.

Mijn dochter neemt de quarantaine het meest serieus van allemaal 📦😂. #blijfthuis #corona

Avatar
dennisvandergeest
Auteur
dennisvandergeest
Moment van plaatsen
11:23 - 30 maart 2020
maandag 30 maart om 18:09
Jan bewondert half-halfportret van zijn kinderen

De kinderen zijn met ieder een helft van hun gezicht vastgelegd in een portretfoto. Zanger Jan Smit bekijkt de gelijkenissen tussen de twee.

Wie heeft wat van wie? Dit is toch wel een hele bijzondere bewerking van Senn en Emma! 💙❤️ #TROTS

Avatar
jansmit
Auteur
jansmit
Moment van plaatsen
17:07 - 30 maart 2020
maandag 30 maart om 12:57
Koffiezetten met mama

Nu alle koffietentjes gesloten zijn, is het maar wat handig om iemand in huis te hebben die net zo goed is in een cappuccino in elkaar zetten. Monique Westenberg is voorzien: zoon André junior blijkt zo aan de slag te kunnen als barista.
maandag 30 maart om 05:59
Ali B vergeet zijn roots niet

Rapper en programmamaker Ali B dineert samen met een vriend. "Vergeet nooit waar je vandaan komt", aldus het jurylid van The Voice.
zondag 29 maart om 16:56

Dit doet Marlijn Weerdenburg het liefst in quarantainetijd 

Marlijn Weerdenburg laat zondag via Instagram weten dat ze tijdens de coronacrisis het liefst in haar pyjamabroek de tuin veegt. "Charming me", schrijft ze bij de foto.

En dit doe ik op het moment het liefst. In mijn pyjamabroek de tuin vegen. Charming me. 🤪 Waar vul jij je dag mee?

Avatar
marlijnweerdenburg
Auteur
marlijnweerdenburg
Moment van plaatsen
15:42 - 29 maart 2020
zondag 29 maart om 15:29
Kim-Lian van der Meij richt moestuin in

Actrice en presentatrice Kim-Lian van der Meij benut het zonnige weer door de moestuin in te richten. Haar kinderen helpen mee.

Woeste moestuinplannen in wording 💪🥰 🍋🍊🥬🥒🍅🍆🌶🌽🥦 Alles staat schots en scheef, maar hé... groeien zullen ze ! Let maar op 🤩😏 #bezigedagvandaag #klusjesbinnenbuiten

Avatar
kimlianvdmeij
Auteur
kimlianvdmeij
Moment van plaatsen
15:13 - 29 maart 2020
zondag 29 maart om 15:22
Samantha Steenwijk feliciteert jarige opa in de tuin

De opa van Samantha Steenwijk is zondag negentig jaar geworden. De zangeres feliciteert hem in de tuin en houdt gepaste afstand, tot haar spijt.

‪Mijn lieve opa’tje is vandaag 90 (!) geworden. 🥳‬ ‪Toch maar even op 5 meter afstand feliciteren in de tuin. ‬ ‪Het letterlijke feest halen we wel in oop!‬ ‪Wat een ellendige tijd is dit toch 😢‬

Avatar
samanthasteenwijk
Auteur
samanthasteenwijk
Moment van plaatsen
15:18 - 29 maart 2020
zondag 29 maart om 12:14
Doutzen feliciteert jarige echtgenoot Sunnery

Sunnery James viert zondag zijn 41e verjaardag. Doutzen Kroes feliciteert haar echtgenoot met deze gebeurtenis, die tegelijk is met het het elfjarig jubileum van de relatie tussen de dj en het model.

HAPPY BIRTHDAY to my LOVE 😍 It’s a special one today because it also marks being together for 11 years 🙏 We are so grateful to celebrate with you 💫🥳🎂@sunneryjames

Avatar
doutzen
Auteur
doutzen
Moment van plaatsen
11:42 - 29 maart 2020
zondag 29 maart om 12:04
Chantal Janzen viert tweede verjaardag van zoontje

Bobby, het zoontje van Chantal Janzen, is zondag twee jaar geworden. De presentatrice en actrice staat uitgebreid stil bij de liefde die ze voor het jongetje voelt.

Bobby is vandaag 2 jaar!! Och lieve Bobby, er is niet in woorden uit te drukken hoe blij jij iedere dag bent, en ook niet hoe blij jij ons maakt. Met je vrolijkheid,straalogen, je eeuwige lach, je altijd dansende lijfje met die heerlijke pootjes. Je danst op alle muziek, zelfs op t geluid van de eierwekker. En door jou danst dit hele huishouden nu ook iedere dag, ook de tuinman die net op dat moment hier is, iedereen moet meedoen, of ie wil of niet. Ik gun eigenlijk iedereen een Bobby, vooral nu in deze tijd. We hadden t graag met iedereen willen vieren, maar dat kan niet in deze tijd. Maar, meer dan n beetje ongezellig is dat niet, want wij hier zijn gezond en dat is in deze tijd belangrijker dan al het andere in de wereld. Die wereld die nu stilstaat maar ook ‘gewoon’ doorgaat. Want ook nu zijn kinderen jarig, ook nu worden er kindjes geboren, en juist op zulke belangrijke momenten in het leven wil je je moeder, vader, zus, broer en dierbaren bij je hebben en dit nieuwe kleine mens laten zien en het leven vieren. We denken afgelopen weken aan iedereen die t zwaar heeft, maar vandaag denken we even vooral aan alle kindjes die hun opa’s en oma’s missen, en aan de opa’s en oma’s die hun (klein)-kinderen zo missen. Voor al deze mensen even extra veel liefde vandaag❤️ En liefste Bob, nu gaan we jouw verjaardag vieren, met op de facetime je lieve oudste zus, broer, opa en oma’s en vrienden, en met ons hier thuis met n veel te grote taart omdat je moeder deze toch persé wilde bestellen ondanks dat er verder niemand op bezoek komt. Maar mama zorgt wel dat ie op komt hoor. Liefste allerliefste Bobby de verbinder, dankjewel dat jij 2 jaar geleden bij ons bent gekomen. We houden onbeschrijflijk veel van jou❤️

Avatar
chantaljanzen.official
Auteur
chantaljanzen.official
Moment van plaatsen
11:52 - 29 maart 2020
Tip de redactie