Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

vrijdag 23 oktober om 14:39
Maxime Meiland lacht om pasfoto's dochtertje Claire

Maxime Meiland heeft samen met haar dochtertje Claire nieuwe pasfoto's gemaakt. De 24-jarige moet achteraf nogal lachen om de expressie van haar dochter, want ze lijkt er maar weinig zin in te hebben. "De vrolijkheid straalt ervan af", lacht Meiland.
zondag 11 oktober om 13:01
Kim Kötter na lang twijfelen toch op vakantie met kindjes
Kim Kötter is momenteel op een "last-minute vakantie" met haar twee zoontjes, Muck en Youp. Op Instagram toont ze hoe de twee kleintjes hun zwembandjes aan het opblazen zijn. "De kindjes hebben de bandjes vast opgeblazen. Zodat ze direct het zwembad straks in kunnen. Hahaha. Ze kunnen niet wachten!"

De presentatrice twijfelde eerst of ze wilde gaan door de coronacrisis. "We hebben het tot het allerlaatst afgewacht", schrijft ze. De streek waar ze verblijft, Algarve, is code geel en daarom besloot Kötter toch te gaan. "We zitten in een familie hotel en hebben een eigen huisje daar."
woensdag 22 juli 2020 om 09:56
Fred van Leer breekt vakantie af door gescheurde kuitspier

Stylist en presentator Fred van Leer heeft zijn vakantie in het Franse Saint-Tropez moeten afbreken vanwege een gescheurde kuitspier. Dat meldt hij donderdag op Instagram. "Helaas ging de vakantie niet volgens plan. Onderweg naar huis en meteen door naar het ziekenhuis hopen dat de schade meevalt," aldus Van Leer.
dinsdag 7 juli 2020 om 10:37
Jess Glynne boos op restaurant na weigering wegens kleding

Jess Glynne uit op Instagram haar onvrede over restaurant Sexy Fish in Londen. De zangeres zegt op onbeschofte wijze te zijn geweigerd, omdat ze een trui met een capuchon aan had. Ze vertelt dat meerdere medewerkers naar haar en haar vriendin kwamen kijken en toen besloten dat ze niet mocht komen eten. "De houding van jullie personeel moet veranderen, want dat was pure discriminatie", schrijft Glynne, bekend van hits als Hold My Hand en Rather Be.

De volgers van de zangeres zijn het echter niet allemaal met haar eens. Zij wijzen haar erop dat op de site van het restaurant een kledingvoorschrift staat, waarin staat dat sportkleding niet is toegestaan.
dinsdag 7 juli 2020 om 03:46
Dave Roelvink verwacht 'voorspelbare grappen' na aanschaf auto

Dave Roelvink heeft een nieuwe auto en verwacht "Voorspelbare auto grappen in 3, 2, 1..". In juni had Roelvink een ongeluk met een van zijn vriend Mo Bicep geleende auto ter waarde van bijna 300.000 euro.
maandag 6 juli 2020 om 10:29
Paris Hilton wil ook president worden

Paris Hilton ziet het ook wel zitten om president van de Verenigde Staten te worden. Nadat Kanye West eerder al meldde zich kandidaat te stellen, plaatste Paris een foto op Instagram met haar hondje voor het Witte Huis, dat voor de gelegenheid roze is gemaakt. "President Paris, dat klinkt goed", schrijft ze. Hilton bedacht ook al haar eigen variant op de leus van President Trump: "Make America Hot Again."
maandag 6 juli 2020 om 07:43
Waylon staat stil bij verjaardag vriendin Bibi Breijman

Bibi Breijman viert maandag haar 29e verjaardag en Waylon staat daarbij stil. "Ik ben blij dat ik die met jou mag vieren. Anderzijds is het ook zo dat elke dag met jou op een verjaardag lijkt want elke dag is een cadeautje", aldus de singer songwriter.
maandag 6 juli 2020 om 06:47
Luisteraars zien Fernando Halman zitten als politiek leider Nederland

Kanye West beweerde zondag dat hij president van de Verenigde Staten wil worden. Toen FunX-dj Fernando Halman maandag in zijn ochtendshow luisteraars suggesties liet doen voor een BN'er als politiek leider van Nederland, werd ook zijn naam meerdere malen genoemd.
maandag 6 juli 2020 om 03:46
Gordon viert halen 52e verjaardag

Gordon mag maandag 52 kaarsjes uitblazen. "Ik heb het gehaald, vier het leven", aldus de zanger die zondag liet weten in 2019 het noodnummer 112 te hebben gebeld toen hij last had van hartkloppingen.
zondag 5 juli 2020 om 13:30
Roel van Velzen 'for president'

Roel van Velzen heeft zich laten inspireren door Kanye West, die zondag bekendmaakte zich kandidaat te gaan stellen voor het Amerikaanse presidentschap. Dat blijkt uit een nieuw Instagram-bericht van de zanger. "Thanks for being such an inspiration, Kanye. #RoelTheWorld", schrijft hij bij een foto waarop hij poseert voor de Nederlandse vlag.
zondag 5 juli 2020 om 09:03
Mooier wordt het niet voor Daphne Deckers

Daphne Deckers was gisteren een dagje naar Texel met haar familie. Hoewel het weer tegenzat, was er aan het einde van de dag toch een lichtpuntje. "Na een dag van storm en regen kwam ik Jochem Myjer tegen", schrijft Deckers bij een foto van haarzelf bij een uitspraak van Myjer. "Mooier wordt het niet."
zaterdag 4 juli 2020 om 13:42
Dionne Slagter heeft wat te vieren
De YouTuber stapte tien jaar geleden op het vliegtuig naar Spanje om zich te laten behandelen aan een eetstoornis. "De knop was om toen ik terugkwam", schrijft ze op Instagram. "Ik heb de keuze gemaakt om het leven niet langer stil te zetten en het aan te gaan."
zaterdag 4 juli 2020 om 10:47
Het klonk zo heerlijk: een weekendje Texel. Maar helaas, het weer gooit roet in het eten voor Daphne Deckers en haar familie.
zaterdag 4 juli 2020 om 07:19
Heel fijn, weer wat zon na die druilerige dagen, maar je moet wel oppassen. Patrick Martens heeft dat op een heel pijnlijke manier geleerd: de acteur is verschrikkelijk verbrand in zijn gezicht.
vrijdag 3 juli 2020 om 18:14
Roxeanne Hazes geniet van tijd met zoon (2)

Roxeanne Hazes geniet overduidelijk van de tijd met haar tweejarige zoon Fender, zo laat ze zien via Instagram. De zangeres, sinds 2017 verloofd met Erik Zwennes, zag door de coronacrisis veel optredens geschrapt worden.
vrijdag 3 juli 2020 om 14:25
Sofie van den Enk mist vriend

Presentatrice Sofie van den Enk is verdrietig. Ze mist haar Amerikaanse vriend die ze al vier maanden niet heeft gezien. Vanwege het coronavirus kan hij niet naar Nederland afreizen. "We kennen elkaar dit weekend zeventien jaar en willen dat zo graag vieren met zijn verhuizing hierheen", schrijft ze op Instagram.
donderdag 2 juli 2020 om 14:18
Nicolette Kluijver treurt om doodgereden kat

Verdriet en woede bij Nicolette Kluijver en haar kinderen nadat kat Jina op straat is doodgereden. Kluijver doet een oproep aan de gemeente Ouder-Amstel om de 'racebaan' voor haar huis nu eindelijk eens aan te pakken.
donderdag 2 juli 2020 om 03:40
Stijn Fransen ontwikkelt eigen koffiemerk vanwege coronacrisis

Voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Stijn Fransen heeft een eigen koffiemerk ontwikkeld. "Want een goede en lekkere kop koffie miste ik zo tijdens corona", licht ze toe.
donderdag 2 juli 2020 om 03:15
Merel Westrik blij met haar pasgeboren neefje

Merel Westrik is tante geworden van baby Tos. "Groter wordt-ie niet, die glimlach", aldus de presentatrice.
woensdag 1 juli 2020 om 04:22
Estavana Polman kijkt terug op lunch met koning en koningin

Handbalster Estavana Polman was dinsdag een van de gasten van koning Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens de uitblinkerslunch 2020 en de wereldkampioene handbal noemt het "een fantastische dag". Ook onder anderen komiek en acteur Jandino Asporaat, vlogger Nienke Plas, actrice Hannah Hoekstra en voormalig tennisser Richard Krajicek waren uitgenodigd voor een lunch met de koning en diens vrouw.
woensdag 1 juli 2020 om 04:13
Rik van de Westelaken neemt afscheid van hond Dirk

Rik van de Westelaken was in het verleden het baasje van de dinsdag overleden hond Dirk en staat stil bij diens overlijden. "Voor deze knapperd naast mij moest ik jaren geleden een ander thuis zoeken toen ik door omstandigheden niet meer zelf voor hem kon zorgen", aldus de presentator van onder meer Wie is de Mol?. "Dirk verhuisde naar een liefdevol gezin - waar hij vandaag zijn laatste adem uitblies, dertien jaar oud. Ik koester de herinneringen. Dag lieve Dirk."
dinsdag 30 juni 2020 om 20:04
Eric Corton ontkomt er niet meer aan

Eric Corton heeft een multifocale bril moeten aanschaffen. "Tja... het is zover. De leesbril was er al een paar jaar, maar nu merkte ik 's avonds dat ik enorm vermoeide ogen had en op afstand wat diepte begon te missen... Dus daar issie dan: de multifocale bril", schrijft de presentator op Instagram. Gelukkig is hij er "eigenlijk best blij mee".
dinsdag 30 juni 2020 om 06:21
André, Roxeanne en Rachel staan stil bij verjaardag André Hazes sr.

André Hazes (1951-2005) zou dinsdag zijn 69e verjaardag vieren. Zoon André junior deelt een oude foto van het gezin, dochter Roxeanne feliciteert haar vader in een bijschrift bij een filmpje van een interview en Rachel laat weten haar overleden echtgenoot te missen.
dinsdag 30 juni 2020 om 04:09
Dolf Jansen verbindt succes Toppers aan psychologie

Dolf Jansen verdiepte zich voor het coronagedeelte van zijn volgende voorstelling in het gedrag van de hamsteraar. "Ik hoorde een psycholoog uitleggen dat mensen het gedrag van anderen kopiëren, ook al weten ze dat het nutteloos gedrag is. Dat lijkt mij de verklaring voor het jarenlange succes van De Toppers", aldus de cabaretier dinsdag in Trouw.
dinsdag 30 juni 2020 om 04:06
Mark Wahlberg ontdekt na 49 jaar zijn allergieën

Mark Wahlberg heeft zich laten testen op allergieën. "Het kostte me slechts 49 jaar om erachter te komen dat ik voor bijna alles allergisch ben", aldus de acteur.
maandag 29 juni 2020 om 20:56
Koos van Plateringen vindt maandagen leuker zonder kater

Volgens presentator Koos van Plateringen zijn maandagen leuker zonder katers. Op Instagram zegt hij: "Hopsa! Het is maandag. Sinds ik dus niet meer elk weekend laveloos ben, zijn de maandagen een stuk leuker. Leven zonder kater is fijn."
maandag 29 juni 2020 om 18:54
Katja Schuurmans dochter 'groeit zo hard'

Katja Schuurman vindt dat haar dochter wel heel snel groeit, dat laat ze weten op haar Instagram. "Kijk deze heerlijke chick! Nog even en ze is groter dan ik. Gelukkig ben ik druk bezig met de productie van weer een minimeisje", aldus Schuurman.
maandag 29 juni 2020 om 10:52
Marieke Elsinga bedankt voor samenwerking met afslankmerk

Marieke Elsinga deelt op Instagram haar frustratie over een aanvraag die ze kreeg om samen te werken met een afslankmerk. "Mijn manager kent me goed en had dus al vriendelijk bedankt, maar stuurde de aanvraag ter controle nog even langs mij. Ik las het, zei: “Nee, idd niks voor mij” en klikte het weg. Maar toen las ik het nog eens en dacht: “Ho eens… dit is eigenlijk helemaal geen leuke tekst!” Er staat dus dat er bij mij wel wat (corona?)kilo’s af kunnen," aldus Marieke.
maandag 29 juni 2020 om 07:04
Arjen Robben maant aannemer grappend tot spoed

Arjen Robben vergezelde de onthulling dat hij zijn in 2019 afgesloten voetbalcarrière opnieuw leven inblaast bij zijn oude liefde FC Groningen met de terloopse opmerking dat de aannemer nog twee maanden nodig heeft om zijn Groningse huis te verbouwen. De profvoetballer geeft maandag in De 538 Ochtendshow grappend toe dat dit was bedoeld om "de druk erop te houden" bij zijn aannemer, over wiens werk hij overigens laat weten tevreden te zijn.
maandag 29 juni 2020 om 05:31
Carolien Spoor geniet bij tweede kind meer van borstvoeding

Carolien Spoor geniet bij haar vijf maanden oude zoontje Elias meer van het geven van borstvoeding dan bij diens driejarige grote broer Otis. Door de lockdown hoefde de actrice minder te kolven wat haar "een hoop gezeul en gedoe heeft bespaard".

"Zolang het goed gaat, geniet ik enorm van deze voedingsmomentjes samen", aldus de actrice. "Ik ben me er enorm van bewust dat borstvoeding niet een vanzelfsprekendheid is en ben dan ook enorm dankbaar dat het zo goed op gang komt. Aan alle mama's: of je nu borstvoeding of flesvoeding geeft, ik ben er heilig van overtuigd dat liefde en knuffels die kleintjes het allerbeste laat groeien."
maandag 29 juni 2020 om 03:44
Dochter Beyoncé en JAY-Z (8) wint BET Award

Blue Ivy, de achtjarige dochter van zangeres Beyoncé en rapper JAY-Z, heeft maandag een BET Award gewonnen. Het meisje deed mee op het nummer Brown Skin Girl van haar moeder, dat de prijs voor beste BET Her-nummer won. BET Her is een kabelzender die zich vooral richt op zwarte vrouwen.
zondag 28 juni 2020 om 15:10
Anouk Hoogendijk krijgt haar broek niet dicht

Voetballer Anouk Hoogendijk is nu 24 weken zwanger en krijgt haar broek inmiddels niet meer dicht. "Als je spijkerbroeken niet meer dicht kunnen, weet je dat het allemaal wel heel echt begint te worden…", schrijft ze bij een foto op Instagram.
zondag 28 juni 2020 om 10:05
Jan Smit herdenkt vriend en manager Jaap Buijs

Zondag is het vijf jaar geleden dat Jan Smit afscheid moest nemen van zijn vriend en manager Jaap Buijs. "Vandaag, vijf jaar geleden verloor ik mijn beste vriend…", schrijft de 34-jarige zanger op zijn Instagram. "Het verdriet slijt gelukkig enigszins, maar het gemis wordt daarentegen elke dag een beetje meer! Desalniettemin hou ik me vast aan de levenslessen en herinneringen die ik voor altijd bij me zal dragen!"

Buijs, die samenwerkte met onder anderen The Cats en The George Baker Selection, werd de manager van Smit toen de zanger twaalf jaar was. In 2012 startten de twee het platenlabel Vosound Records. Buijs overleed in 2015 op 69-jarige leeftijd aan slokdarmkanker.
zaterdag 27 juni 2020 om 19:10

Adele brengt fans in verwarring

Adele plaatst een foto op Instagram waarop ze op een podium staat en fans vragen zich af wat dat betekent. Eerder deze week werd bekend dat de release van haar nieuwe album vanwege de coronacrisis nog even op zich laat wachten. De geruchten gingen dat de zangeres in september met nieuw werk zou komen. 

vrijdag 26 juni 2020 om 18:02
Nick Schilder viert vruchten bruiloft

Nick Schilder is vrijdag vier jaar getrouwd. Belangrijker dan dat dit jubileum 'vruchten bruiloft' heet, vindt de helft van muzikaal duo Nick en Simon dat hij nog niet één seconde spijt heeft gehad.
vrijdag 26 juni 2020 om 17:58
Sander Hoogendoorn op skateboard naar de kroeg

Sander Hoogendoorn heeft een lekke band. Daarom gaat de 3FM-dj met zijn skateboard op weg naar de kroeg
vrijdag 26 juni 2020 om 17:00
André Hazes en Karen Damen nemen samen nummer op

André Hazes en Karen Damen, die bekend is van K3, zijn samen de studio ingedoken om muziek op te nemen. "Lekker in een frisse, donkere studio op deze snikhete dag. En ook het gezelschap maakt veel goed!", schrijft Damen bij een foto op haar instagram. Ze noemt Hazes "De leukste Hollander van Nederland".  

De twee kennen elkaar van het programma Liefde voor Muziek, de Belgische versie van Beste Zangers.
vrijdag 26 juni 2020 om 13:30
Rob de Nijs bewondert zijn portret bij expositie

Rob de Nijs heeft een bezoekje gebracht aan de foto-expositie van William Rutten waar een portret van onder anderen de zanger te zien is. De Nijs is vooral onder de indruk van zijn baard.
vrijdag 26 juni 2020 om 08:39

Maik de Boer doet een online aanzoek

Maik de Boer heeft de liefde van zijn leven gespot. "Ik wil griep", schrijft hij op Instagram. "En dan wel Anton Griep." Volgens de stylist is Griep, nieuwslezer van Qmusic, een "woest aantrekkelijke man".

vrijdag 26 juni 2020 om 05:45
Je vrienden weer zien is natuurlijk heerlijk, maar wat blijkt: 1,5 meter afstand houden is dan best heel lastig. Zelfs voor bekende Nederlanders. Patty Brard, Viktor Brand en Kees Tol gingen samen een hapje eten en konden het niet laten even een selfie te maken op misschien 1,5 centimeter van elkaar. De presentatrice verzekert haar volgers dat er na de foto meteen weer 1,5 meter tussen kwam.
donderdag 25 juni 2020 om 19:36
Jan Versteegh zoekt zomerse verkoeling in ijsbad

Om aan de hitte van donderdag te ontsnappen, neemt Jan Versteegh een bad in een kuip vol met ijsblokjes. "Stukje verkoeling op een snikhete dag", schrijft hij bij zijn bericht op Instagram.
donderdag 25 juni 2020 om 07:27
Tooske en Bastiaan vijftien jaar getrouwd

Alweer vijftien jaar geleden beloofden Tooske Breugem en Bastiaan Ragas eeuwige trouw aan elkaar. "Vandaag 15 jaar, man. Lief, oprecht, grappig, ongeduldig, romantisch, wijs, creatief... Heel graag nog heeel lang met hem", schrijft de presentatrice.
donderdag 25 juni 2020 om 05:01
Chrissy Teigen en John Legend op date in achtertuin

Chrissy Teigen heeft in de achtertuin een diner georganiseerd voor haar echtgenoot John Legend, nu uitgaan al een paar maanden niet mogelijk is.
donderdag 25 juni 2020 om 03:27
Monique Westenberg en Roxeanne Hazes delen dezelfde foto

Waar Roxeanne Hazes bij een foto van haar samen spelende zoon Fender en diens neefje André junior "Dankbaar" schrijft, schrijft Monique Westenberg op haar Instagram-profiel "Rijkdom" bij dezelfde foto. André Hazes en zijn zus Roxeanne hadden een tijd een verstoorde relatie, maar Roxeanne liet eerder dit jaar weten het weer "gezellig" te hebben met haar broer en collega-zanger.
woensdag 24 juni 2020 om 19:33
Kinderen van André en Roxeanne Hazes spelen samen

André Hazes' zoon André en Roxeanne Hazes' zoon Fender konden woensdag lekker samen buiten spelen. Roxeanne liet op haar Instagram-account weten dat ze zich "dankbaar" voelde voor het moment. Eerder dit jaar liet Roxeanne Hazes al weten het weer "gezellig" te hebben met haar broer, met wie ze lange tijd een verstoorde relatie had.
woensdag 24 juni 2020 om 10:09
Bakker Cas is afgestudeerd

Cas Wolters, bekend van het zesde seizoen van Heel Holland Bakt, heeft zijn pabo-diploma binnen. "Met trots mag ik eindelijk vertellen dat ik succesvol afgestudeerd ben als leraar basisonderwijs! De eerste dove leraar vanuit de pabo in Helmond", vertelt Wolters aan RTL Boulevard

De bakker en toekomstig basisschoolleraar vierde zijn afstuderen met Heel Holland Bakt-presentator André van Duin en -jurylid Janny van der Heijden. Wolters was te gast bij de opnames van hun programma Denkend aan Holland.
woensdag 24 juni 2020 om 06:54
Natasja Froger 'heel blij' met jarige partner van stiefdochter

Matthijs, de partner van René Frogers dochter Natascha uit diens eerste huwelijk, is woensdag jarig. "Heel blij met jou", aldus Frogers tweede vrouw Natasja over de vader van de twee kinderen van haar stiefdochter.
woensdag 24 juni 2020 om 03:31
Sanne Vogel geeft tips over wasbare luiers

Sanne Vogel krijgt naar eigen zeggen veel vragen over haar gebruik van wasbare luiers voor haar tweeling Loewy en Bella en geeft daarom wat tips. "Elke wasbare luier scheelt er één op de vuilnisbelt", aldus de actrice, schrijver en theaterregisseur.