Robin Martens ging door een zware periode nadat zij eind vorig jaar werd veroordeeld voor het mishandelen van een agent, zegt de 27-jarige actrice in een woensdag verschenen interview met Shownieuws.

Martens kreeg een taakstraf van 45 uur voor het gebruiken van geweld tegen een politieagent tijdens een uitgaansavond.

In het oorspronkelijke politiebericht stond dat een 27-jarige vrouw een agent zou hebben beetgepakt en meerdere malen in zijn gezicht zou hebben geslagen. Ze zou daarbij onder invloed van alcohol zijn geweest. Op beelden die op sociale media circuleerden, is te zien dat Martens een slaande beweging richting een agent maakt. Martens ontkent dat zij de agent heeft geslagen, ze zou hem enkel hebben geduwd.

Aan Shownieuws vertelt de voormalige GTST-actrice dat ze een heftige periode heeft doorgemaakt. "Nu gaat het weer helemaal goed. Het was een hele heftige periode en ik ben ook oprecht heel erg blij dat ik dat in 2019 achter me heb kunnen laten", aldus Martens.

Op de vraag of Martens de taakstraf al volbracht heeft, wil de actrice geen antwoord geven: "Daar wil ik liever nog geen uitspraak over doen, maar voor mezelf heb ik het wel afgesloten."