De zus van de overleden zanger George Michael, Melanie Panayiotou, is op Eerste Kerstdag op 55-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de BBC vrijdag.

Panayiotou is op dezelfde datum overleden als haar broer, drie jaar geleden. Haar overlijden was volgens een verklaring namens haar familie plotseling.

De familie van Panayiotou vraagt om privacy. "We zullen verder geen commentaar geven", aldus de verklaring die hun advocaat naar buiten heeft gebracht.

Volgens Mirror is Panayioutou dood in haar woning in de Engelse hoofdstad Londen aangetroffen door haar zus Yioda Panayioutou. De doodsoorzaak is nog niet vast komen te staan, maar de politie heeft gezegd het overlijden niet als verdacht aan te merken.

George Michael leed aan meerdere gezondheidsproblemen

George Michael overleed drie jaar geleden op Eerste Kerstdag op natuurlijke wijze. Er was lange tijd onduidelijkheid over de exacte doodsoorzaak. Een patholoog ontdekte uiteindelijk dat de zanger overleed aan meerdere gezondheidsproblemen.

Zo had de zanger problemen aan zijn hart en leververvetting, blijkt uit het rapport van de patholoog die de dood van Michael onderzocht.