A$AP Rocky heeft gereageerd op geruchten dat hij te zien zou zijn in een kort na het verschijnen verwijderde seksvideo op pornosite Pornhub. In een gekscherend bericht op Twitter gebruikt hij juridische taal om zijn seksuele prestaties kracht bij te zetten.

Woensdag dook de seksvideo op op Pornhub. Hoewel de rapper niet met zijn gezicht in beeld te zien zou zijn, zouden volgens verschillende media de tatoeages op het lijf van een van de deelnemers aan de seksuele handelingen gelijkenissen vertonen met die van de rapper.

Rakim Mayers, zoals de rapper echt heet, ontkent of bevestigt niet of hij in de video te zien was. In plaats daarvan gaat hij met een knipoog in op laatdunkende opmerkingen van fans nadat de beelden online waren verschenen.

A$AP Rocky bekende in oktober sinds jonge leeftijd seksverslaafd te zijn, hoewel niet duidelijk werd of hij een diagnose heeft ontvangen van een professional uit de gezondheidszorg. De rapper vertelde verder ruim 90.000 euro aan een groot bed te hebben uitgegeven, om hierin orgies te kunnen hebben met zijn vriendinnen.

In 2018 werd bekend dat er, ondanks een verbod door Pornhub eerder dat jaar, nog steeds gemanipuleerde seksvideo's van beroemdheden op Pornhub te vinden waren. Het gezicht van een beroemdheid werd met kunstmatige intelligentie op een ander lichaam geplaatst.

A$AP Rocky geeft in Zweden optreden vanuit kooi
44
A$AP Rocky geeft in Zweden optreden vanuit kooi