De relatie van Olcay Gulsen en Ruud de Wild - die in augustus na een eerdere relatiebreuk weer gingen daten - is volgens de twee serieus. De ondernemer en de presentator laten aan RTL Boulevard weten dat ze openstaan voor een huwelijk en ook aan gezinsuitbreiding denken.

"Het is hartstikke aan", zegt Gulsen (39) over haar hernieuwde relatie met de vijftigjarige De Wild. De dj voegt eraan toe dat hun relatie al sinds een tijdje weer serieus is. "Het is de allerleukste vrouw die ik ooit ontmoet heb", vindt De Wild.

Op de vraag of ze aan gezinsuitbreiding denken, antwoordt Gulsen: "Ik vind het leuk zoals we het hebben." De Wild: "Ik wil wel een kind van Olcay."

Een huwelijk zien de twee wel gebeuren. "Ruud is drie keer getrouwd, ik ben drie keer verloofd. Misschien is vier keer wel scheepsrecht", zegt Gulsen. De Wild laat weten "heel verliefd te zijn" en zegt te hopen met Gulsen te mogen trouwen.

Begin juni werd bekend dat Gulsen en De Wild na vier maanden uit elkaar waren gegaan. De relatie liep stuk omdat Gulsen tijd voor zichzelf nodig had nadat haar ex-vriend James Harris was overleden aan een hartaanval. In augustus werd bekend dat de twee weer met elkaar aan het daten zijn.

De Wild viel anderhalf jaar geleden al voor Gulsen, toen de twee elkaar ontmoetten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Ze spraken begin dit jaar weer af, omdat de presentatrice door de dj was gevraagd om mee te werken aan zijn podcast.