Sean Combs staat stil bij de eerste sterfdag van Kim Porter, zijn ex-vrouw en de moeder van zijn zoon Quincy. Op Instagram betuigen Diddy en zijn zoon vrijdag via sociale media hun liefde voor het voormalige model, dat op 15 november 2018 op 47-jarige leeftijd overleed aan een longontsteking.

"Ik mis je zo erg", schrijft Diddy op Instagram bij een filmpje van zijn ex die pianospeelt. "Iedere keer als ik dit filmpje bekijk, word ik verdrietig en krijg ik tegelijkertijd een glimlach op mijn gezicht."

Zoon Quincy kijkt in een apart Instagram-bericht terug op het eerste jaar zonder zijn moeder. "Het is 365 dagen geleden en ik weet nog steeds niet wat ik zonder jou moet beginnen", zo schrijft hij bij een foto waarop hij een spijkerjas met een portret van zijn moeder op de achterkant draagt.

In januari maakte Diddy bekend dat hij na de dood van Porter in een depressie was beland. De rapper en producer vertelde dat hij zijn herstel heeft te danken aan zijn familie.

Diddy en Porter hadden sinds 1994 jarenlang een knipperlichtrelatie. De rapper adopteerde haar zoon Quincy en kreeg samen met haar een zoon (Christian). In 2006 kregen ze de tweeling Jessie James en D'Lila. In 2007 gingen de twee voor het laatst uit elkaar.