Kevin Hart is voor het eerst sinds hij bij een auto-ongeluk gewond is geraakt weer bij een publiek evenement verschenen. De komiek kreeg zondag bij de uitreiking van de E! People's Choice Awards een staande ovatie toen hij de prijs voor de beste comedyact in ontvangst nam.

"In de eerste plaats wil ik God bedanken, omdat ik hier ook zomaar niet had kunnen staan", zei de veertigjarige Hart in zijn toespraak, nadat hij voor het tweede jaar op rij de prijs uit handen van acteur Robert Downey jr. ontving.

"Nu ik er nog ben, waardeer ik het leven meer. Ik heb meer waardering voor de dingen die er echt toe doen: familie. Ik bedank mijn vrouw en kinderen, die echt voor me klaarstonden."

Hart bedankt fans

De komiek bedankte ook zijn fans. "Jullie hebben geen idee wat voor impact jullie hebben op ons entertainers. Jullie energie en steun betekenen heel veel. Ik wil jullie bedanken, omdat jullie er voor me waren tijdens deze moeilijke tijd."

De auto waar Hart in zat, reed op 1 september rond 1.00 uur 's nachts door een hek in het Amerikaanse Malibu en kwam vervolgens in een diepe greppel terecht. De komiek reed niet zelf. Hij had na het ongeluk een spoedoperatie aan zijn rug nodig. In oktober deelde Hart beelden van zijn revalidatie.