André Hazes heeft een beginnende relatie met presentator Bridget Maasland. Dit laten Maasland en Hazes zondag weten aan Shownieuws. Monique Westenberg, de ex-vriendin van Hazes, hintte zaterdag al dat er sprake was van een andere vrouw in Hazes' leven.

"Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen", aldus Hazes. "Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen."

Op zaterdag maakte Hazes via een verklaring bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg voorbij is. In de verklaring noemt de 25-jarige zanger de breuk "een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan". Hazes en Westenberg waren sinds 2014 bij elkaar. In oktober 2016 kregen ze een zoontje, André.

Westenberg liet vervolgens via Instagram weten dat er een "andere vrouw" in het spel zou zijn. "Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft met wie hij een tijdje contact heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker", aldus Westenberg.

Maasland's management liet aan NU.nl weten dat haar relatie met Hazes "nog heel pril" is, maar "dat ze elkaar zeker zien."

Maasland, die zaterdag haar 45e verjaardag vierde, verlengde in juni haar contract bij RTL. Ze is bij die zender onder andere presentator van De Zwakste Schakel en betrokken bij RTL Boulevard. Daarvoor presenteerde Maasland programma's bij SBS, TMF en BNN.