Ronnie Flex looft op sociale media een beloning van 10.000 euro uit voor de tip die leidt tot de identificatie van de mannen die geprobeerd zouden hebben zijn huis te overvallen. Op videobeelden is te zien dat iemand gekleed als pizzabezorger bij de rapper aanbelt, terwijl twee gemaskerde mannen naast hem staan.

Op Instagram delen Ronnie Flex en zijn manager Ali B videobeelden en foto's van de mannen die voor de deur van de woning van de rapper in Capelle aan den IJssel stonden.

"Overvallers met Thuisbezorgd-vermomming gezocht, beloning 10.000 euro als de daders gepakt worden. Deel dit zoveel mogelijk, ik wil heel graag weten wie deze gasten zijn", aldus Ali B bij een video van de mannen. "Pizzaboy, jij bent als eerste de lul", schrijft Ronnie Flex bij dezelfde beelden.

De politie laat in een reactie aan NU.nl weten dat de 'pizzabezorger' is vertrokken nadat de deur niet werd open gedaan. Twee uur na het incident is de verdachte situatie bij hen gemeld, waarna ze met de rapper hebben gesproken en sporen hebben veilig gesteld. De politie zet het onderzoek vandaag verder voor.

NU.nl is in afwachting van een reactie van het management van Ronnie Flex.