Rapper The Game blijft veroordeeld tot het betalen van 7,1 miljoen dollar (ongeveer 6,4 miljoen euro) schadevergoeding aan een voormalige deelneemster aan zijn realityprogramma She's got Game. Zijn verzoek tot hoger beroep tegen de uitspraak in de door Priscilla Rainey aangespannen civiele rechtszaak vanwege seksueel misbruik is afgewezen, meldt TMZ vrijdag.

Volgens Rainey, in 2015 deelneemster aan het televisieprogramma waarin de 39-jarige Amerikaanse rapper op zoek is naar de liefde, zou The Game haar onder invloed van drugs betast hebben en haar hebben uitgemaakt voor "mascotte van een travestiet."

Nu het federale hof van beroep in de Amerikaanse staat Illinois zijn verzoek tot hoger beroep heeft afgewezen, is Jayceon Terrell Taylor, de echte naam van The Game, aan zijn aanklaagster nog steeds een bedrag verschuldigd van 7,13 miljoen dollar.

Het hof liet in het oordeel over het verzoek meewegen dat The Game niet was komen opdagen voor de rechtszaak. De rechter noemde zijn gedrag tegen Rainey "hoogst verwerpelijk".