Caroline van Eeden, de huisvriendin van de familie Meiland in het programma Cheateau Meiland, heeft naar eigen zeggen helemaal geen burn-out. Van Eeden reageerde via Instagram op beterschapswensen en stelt dat het allemaal meevalt.

De huisvriendin van Martien Meiland ontving veel berichten via het sociale medium nadat Chateau Meiland woensdag de Gouden Televizierring won. Van Eeden bedankt haar volgers voor de berichten en voor het stemmen op het programma.

In de reacties krijgt ze echter ook veel beterschapswensen naar aanleiding van berichtgeving door een woordvoerder van SBS waarin werd vermeld dat ze wegens gezondheidsredenen niet bij de uitreiking van de prijs kon zijn.

"Ik heb geen burn-out hoor. Heeft de media zo groot gemaakt. Goed uitrusten en deze veertien dagen vakantie hebben mij weer aardig op de kaart gezet", schrijft ze.

Meiland sprak Van Eeden in zijn dankwoord nog toe. "We wensen Caroline veel sterkte en hopen dat ze snel weer de Caroline van vroeger wordt", zei hij toen. Van Eeden verliet onlangs vroegtijdig Chateau Meiland om terug te keren naar Nederland.