Kylie Jenner heeft zondag video's van haar nieuwe auto van Instagram verwijderd na kritiek van fans. De beelden van Jenner die rijdt in een Bugatti Chiron, die een waarde van ongeveer drie miljoen euro heeft, zijn verdwenen van haar profiel, meldt US Magazine.

De kritiek op Jenners aankoop draait vooral om het contrast tussen het rijke leven van de 22-jarige ondernemer en televisiepersoonlijkheid en de armoede van anderen. "Het geld dat je hebt uitgegeven aan deze auto kan een klein dorp een jaar lang voeden", reageert bijvoorbeeld één van haar criticasters op de aankoop.

Jenner kwam in maart van dit jaar als jongste miljardair ooit de rijkenlijst van Forbes binnen. Met haar 22 jaar was ze één jaar jonger dan Facebook-oprichter Mark Zuckerberg, toen die dat presteerde.

De realityster was de afgelopen tijd in het nieuws vanwege haar relatie met rapper Travis Scott. Het stel, dat samen dochter Stormi heeft, maakte in september bekend samen in Playboy te poseren. Begin oktober bevestigde Jenner het einde van hun relatie.

Kylie Jenner toont nieuwe Bugatti
18
Kylie Jenner toont nieuwe Bugatti