Vivian Reijs boekt vooruitgang in haar herstel, nadat ze in september een hartstilstand kreeg. "Voel me elke dag een beetje beter", zegt ze op Instagram.

De oud-presentatrice krijgt veel steun en geeft op haar socialemediaprofiel uiting aan haar dankbaarheid: "Dank jullie wel voor de ongelofelijk hartverwarmende reacties, berichtjes, appjes, bloemen, kaartjes. Ik ben er helemaal onder de indruk van."

Reijs, die tegenwoordig werkt als onder meer motivatiespreker en hormoontherapeut, liet na het voorval weten een stapje terug te nemen en beter naar haar lichaam te gaan luisteren. "Vanuit mijn vak en passie weet ik altijd hoe ik voor mezelf moet zorgen. Maar één ding vergat ik de afgelopen jaren: te luisteren naar mijn eigen grenzen, mijn stress te beperken en tijd voor mezelf te nemen", aldus Reijs in een oudere verklaring.

Naast Huizenjacht presenteerde Reijs De 24, Fix this Kitchen en werkte ze als gezondheidsexpert mee aan Shownieuws. Ze was van 2005 tot 2010 getrouwd met componist John Ewbank.