Nick Carter heeft een eerste foto getoond van zijn pasgeboren dochter. Lauren Kitt, de vrouw van de Backstreet Boy, beviel afgelopen woensdag van een meisje. Het stel heeft al een zoon.

Op zijn persoonlijke Instagram-profiel plaatste de 39-jarige Carter in de vroege avond (lokale tijd) een foto van een hand van de baby, die de vingers van een van zijn ouders vasthoudt.

"Papa's kleine meid", staat in het bijschrift van de foto. Carter vermeldt daarnaast dat hij binnenkort met meer nieuws zal komen.

Carter en Kitt trouwden in 2014. Hun zoon, Odin Reign Carter, werd in 2016 geboren. Vorig jaar september deelde Carter mee dat zijn vrouw een miskraam had gehad.

Broertje Nick Carter dreigt vrouw en baby iets aan te doen

De geboorte van het kind was niet alleen op medisch vlak een ingrijpende gebeurtenis. Aaron Carter, de jongere broer van Nick, dreigde enkele dagen voor de geboorte Kitt en de baby iets aan te doen.

Aaron Carter wordt op dit moment behandeld voor medicijnmisbruik en ligt al jarenlang in de clinch met zijn familieleden. De ruzie bereikte recentelijk echter een nieuw dieptepunt, zodat Nick besloot een straatverbod tegen zijn broertje aan te vragen.

De 31-jarige Aaron Carter heeft inmiddels zijn excuses aangeboden voor zijn uitlatingen en zegt te wensen dat hij ooit weer een goede verstandhouding met zijn broer krijgt.