Céline Dion is er nog niet aan toe om een nieuwe relatie te beginnen, nadat haar echtgenoot René Angélil in 2016 overleed. Dat zegt de zangeres in een interview met The Today Show.

"Ik ben er nog niet klaar voor om weer te gaan daten", aldus Dion. Ze zegt blij te zijn dat ze veel mensen in haar directe omgeving heeft die haar aan het lachen maken, maar geeft toe de intimiteit met een partner wel te missen.

"Ik mis het om aangeraakt te worden. Ik mis het om omhelsd te worden en ik mis het dat iemand tegen me zegt dat ik mooi ben. Ik mis wat een vriend of echtgenoot zou doen", vertelt de 51-jarige zangeres.

Dion trouwde in 1994 met de 26 jaar oudere Angélil en bleef met hem tot hij op 73-jarige leeftijd overleed aan kanker. Dion heeft drie zoons met Angélil.

Dion bracht woensdag drie nieuwe singles uit die allemaal afkomstig zijn van haar album Courage, dat op 15 november verschijnt. De liedjes werden geschreven door onder anderen zangeres Sia, producer David Guetta en de Surinaams-Nederlandse producent Giorgio Tuinfort.