Backstreet Boys-lid Nick Carter heeft een contactverbod aangevraagd voor zijn eigen broer Aaron Carter. Aaron Carter zou volgens Nick Carter "gevoelens en ideeën" hebben om zijn zwangere vrouw en ongeboren zoon te doden.

Aaron Carter vertelde begin deze maand dat hij met angstaanvallen en schizofrenie kampt. Hij wil de komende tijd aan zijn geestelijke gezondheid werken. Hij heeft al langer last van medicijnmisbruik en een kwakkelende mentale weerbaarheid.

Maandag maakte Aaron Carter (31) daarom op Twitter bekend dat hij dit jaar nog maar twee optredens geeft en andere geplande concerten schrapt vanwege zijn geestelijke gezondheid.

Op Twitter laat hij zich uit over de beslissing van zijn 39-jarige broer. "Ik heb jullie de afgelopen vier jaar niet gezien en ik heb daar ook niet de behoefte toe. Wij zijn klaar." Aaron Carter wil volgend jaar weer terugkeren op het podium.

Nick Carter sluit niet uit dat hij in de toekomst opnieuw zijn broer kan spreken. "We houden van je en hopen dat je de behandeling krijgt die je nodig hebt, voordat je anderen pijn doet."