Zooey Deschanel is hand in hand met de Canadese presentator Jonathan Scott gespot. De entertainmentwebsite HollywoodLife plaatste vrijdag foto's van het stel op haar website.

Het nieuws komt nadat de actrice vorige week bekendmaakte na vier jaar huwelijk te gaan scheiden van Jacob Pechenik. De New Girl-actrice en filmproducent trouwden in 2015, kort voordat hun dochter Elsie Otter werd geboren. In 2017 kregen ze zoon Charlie Wolf.

De 39-jarige Deschanel en 41-jarige Scott zouden elkaar afgelopen augustus hebben leren kennen tijdens de opnames van Carpool Karaoke, dat onderdeel van de talkshow van James Corden is. Een bron laat de website weten dat de twee in eerste instantie bevriend raakten en pas maanden na de breuk van de actrice een relatie kregen.

Scott is vooral bekend van het realityprogramma Property Brothers, dat hij samen met zijn tweelingbroer Drew Scott presenteert.

Als actrice is Deschanel bekend van onder meer de sciencefictioncomedy The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, de romantische comedy (500) Days of Summer en de televisieserie New Girl.