Camila Cabello (22) heeft sinds kort een relatie met Shawn Mendes (21) en vertelt in een interview met Elle dat dit de eerste keer is dat ze verliefd is. Hierdoor ervaart de zangeres gevoelens die zij niet eerder heeft gekend.

"Het afgelopen anderhalf jaar ervoer ik voor het eerst hoe het is om verliefd te zijn op iemand", vertelt de Cubaans-Amerikaanse zangeres. "Ik ken het gevoel van houden van wel, maar echt verliefd zijn voelt heel anders."

"Liefde is heel heilig en dierbaar voor mij", gaat Cabello verder. "Ik wil die gevoelens graag tussen mij en die andere persoon houden. Hoe dol ik ook ben op mijn fans, ik wil mijn leven op een zo normaal mogelijke manier leiden."

Het koppel werd vaak samen gefotografeerd, maar hield hun relatie lange tijd stil. "We willen verliefd zijn alsof er niemand meekijkt. Ik ga niet bewust deuren openen", aldus de zangeres.

Zangeres zingt over verliefdheid op nieuw album

De nieuwe gevoelens die Cabello ervaart zijn ook terug te horen op haar nieuwe album, waar ze nu aan werkt. "Op sommige momenten was ik liedjes aan het luisteren en moest ik de muziek afzetten, omdat ik zo hard moest huilen. Ik voel heel sterk dat dit album laat horen hoe ik mij op dit moment voel. Dat komt veel sterker naar voren dan op mijn vorige plaat."

Begin augustus bevestigde Cabello haar relatie met Mendes toen ze hem op Instagram feliciteerde met zijn verjaardag. "Gefeliciteerd, magisch mens", schreef de Havana-zangeres bij een foto waarop ze samen met Mendes te zien is. "Ik hou van je."

Bekijk de video van Senorita van Camila Cabello en Shawn Mendes
205
Bekijk de video van Senorita van Camila Cabello en Shawn Mendes