Acteurs Debra Messing en Eric McCormack, bekend van de serie Will & Grace, zijn boos vanwege een inzamelingsactie voor Donald Trump die volgende maand wordt georganiseerd, schrijft Page Six zaterdagavond.

Messing en McCormack willen een zwarte lijst van iedereen die bij de benefietactie komt opdagen. "Het publiek heeft het recht om dit te weten", tweette Messing vrijdagnacht als reactie op het nieuws.

Ook McCormack reageerde op Twitter: "Laat even weten wie er komt, zodat iedereen duidelijk weet met wie niet meer gewerkt moet worden. Bedankt."

De twee sterren kregen de nodige kritiek op hun opmerkingen. Zo vroeg Fox News-presentator Greg Gutfeld: "Wat is het verschil tussen Joe McCarthy en Debra Messing? De een organiseerde een heksenjacht tegen gehoorzame burgers met een andere mening. De ander was een senator van Wisconsin."

Het is nog onbekend wie op 17 september daadwerkelijk naar de benefietactie komt. Wie binnen wil komen, moet een donatie van minstens 1.000 dollar (bijna 910 euro) doen. Donateurs mogen op de foto met Trump.