Yolanthe Sneijder-Cabau (34), die onlangs drukke werkdagen had wegens de opnames van de nieuwe politieserie DNA, vindt het belangrijk om genoeg tijd door te brengen met haar driejarige zoon Xess Xava. De actrice zegt dat haar volle agenda niet ten koste gaat van haar zoon.

"Na een drukke draaiperiode neem ik altijd de tijd om intensief tijd met Xess te spenderen", vertelt Sneijder-Cabau in gesprek met het AD.

"Ik vind het ook belangrijk dat ik hem een boekje voor kan lezen voor het slapen gaan en in de ochtend met hem kan ontbijten. Soms lukt dat niet als ik lange dagen maak. Maar ik zorg dat hij niks tekort komt. Zeker niet mijn liefde en aandacht."

Sinds lange tijd is Sneijder-Cabau weer gaan acteren, nadat ze een paar jaar vooral als presentatrice op televisie te zien was. Ze vindt het naar eigen zeggen heerlijk om dit weer te doen. "Het voelt niet als werken, hoelang de dagen ook zijn. Ik geniet er echt van."

In maart werd aangekondigd dat Sneijder-Cabau en haar man Wesley Sneijder uit elkaar gaan. Deze week liet de actrice en presentatrice in Jinek weten dat het goed met haar gaat, maar ze wilde niet ingaan op details rond de breuk.