Olcay Gulsen is weer aan het daten met Ruud de Wild, met wie ze eerder de relatie verbrak. De presentatrice bevestigt in gesprek met RTL Boulevard dat ze afgelopen vrijdag iets is gaan drinken met de radio-dj.

De twee waren die dag beiden te gast in het entertainmentprogramma en zijn daarna iets gaan drinken. Volgens Gulsen was het "heel gezellig", maar zouden de twee het rustig aan willen doen.

Weekblad Story publiceerde woensdag foto's waarop de twee kussend te zien zijn. De Wild wilde tegenover NU.nl niet reageren op deze publicatie.

Begin juni werd bekend dat Gulsen en De Wild na vier maanden uit elkaar waren. De relatie liep stuk omdat Gulsen merkte dat ze tijd voor zichzelf nodig had, nadat haar ex-vriend James was overleden aan een hartaanval.

Eind maart werd bekend dat de vijftigjarige radioman en de 39-jarige presentatrice samen waren. De Wild viel anderhalf jaar geleden al voor Gulsen, toen de twee elkaar ontmoetten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Ze spraken begin dit jaar weer af omdat de presentatrice door de dj was gevraagd om mee te werken aan zijn podcast.