Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Johnny de Mol een ijdel baasje blijkt, René Frogers details over zijn plasgebeuren, Hans Kraay het met een leeftijdgenote van zijn dochter doet, de supersoap van Gooise Linda en Connie 'Vanessa' Breukhoven een schoonzoon armer is. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Spiegeltje, spiegeltje…

We kennen Johnny de Mol niet anders dan pukkelig en met piekhaar. Een leuk koppie, ook al is 'ie verre van perfect. Maar tienerjongens worden groot - en ijdel. In Privé lezen we dat Johnny tegenwoordig geen pukkelige foto's van hem meer gepubliceerd wenst te zien. 'Onlangs dreigde hij geen toestemming te geven voor een kranteninterview omdat er een foto bij geplaatst zou worden waarop, als je met een vergrootglas keek, een puistje in Johnny's nek was waar te nemen' aldus het blad. 'Volgens de PR-adviseur van Johnny zou het zijn imago kunnen schaden als de puistenfoto wel geplaatst zou worden…'. En wij maar denken dat hij serieus genomen wilde worden als acteur vanwege zijn acteertalenten. Wat een ijdeltuit.

Romantiek à la Froger

Doet 'ie het straks nog?, was één van de belangrijkste vragen die René Froger had toen hij aan zijn prostaat werd geopereerd- doelend op zijn pielemuis. Want "Geloof me, dat is iets heel belangrijks, zeker voor een jonge man als ik," aldus de zanger (44) in Weekend. René vindt dat hij open en bloot over zijn operatie moet vertellen, omdat hij vindt dat andere mannen zich ook regelmatig moeten laten nakijken op prostaatkanker. Niet zozeer de medische details van zijn relaas zijn opmerkelijk, als wel de anekdotes die vrouw Natasja vertelt. " Ik kon René in het Franse ziekenhuis heerlijk verplegen. Hij moest bijvoorbeeld een paar dagen geholpen worden met naar het toilet gaan," vertelt ze schaamteloos. En: "Toen René weer mocht eten, ben ik met een taxi een idioot eind gaan rijden omdat hij zin had in Mc Donald's. Dat was de duurste Mc Donald's-maaltijd ooit' bekent ze. Hoewel we niet echt op dit soort ontboezemingen zitten te wachten -vooral niet die over René's incontinentie en het toiletbezoek- heeft het ook wel iets schattigs. Zó veel geld en beroemdheid, en dan zó heerlijk gewoontjes romantisch zitten genieten van een cheeseburger.

Linda does… Natasja

Over de Frogertjes gesproken…De serie 'Gooise Vrouwen', een soort Nederlandse parodie op 'Desperate Housewives' krijgt steeds meer gestalte. Linda de Mol is hoogstpersoonlijk betrokken bij het script en gaat ook een rol spelen. En die lijkt verdacht veel op die van haar Gooise bijna-buurvrouw Natasja Froger. In Weekend vertelt ze "Ik speel de rol van Cheryl, de vrouw van Martin Torero. Dat is een zanger die is doorgebroken met de hit 'Echte Liefde'. Ik ben in 't Gooi een vreemde eend in de bijt. Ik ben onzeker in mijn nieuwe omgeving en probeer dat te verbergen door me met allerlei merkkleding uit te dossen. Maar het is allemaal net te veel." Linda wil ook nog even kwijt dat er in de serie 'Veel waar gebeurde verhalen in worden verwerkt'. Het lijkt ons een tópserie te worden en we tellen de dagen af tot hij op tv komt (weet iemand al wanneer dat is?).

Hans en de meisjes

De blonde presentatorHans Kraay jr (45) staat bekend als een versierder. De ene relatie na de andere liep stuk wegens zijn amoureuze escapades. Elke keer beloofde hij beterschap aan de betreffende vrouwen/vriendinnen, maar er veranderde niets. Enkele jaren geleden leek hij echter het geluk te hebben gevonden. Hij schalkte een piepjong meisje, ergens uit de buurt van zijn woonplaats Tiel. 't Kind was misschien net in de twintig, maar al snel werd het prille geluk bezegeld met een baby. Helaas voor het jonge gezinnetje liep ook deze relatie al snel stuk. "Probeer eens een vrouw van je eigen leeftijd te vinden," gromde pa Kraay Senior zijn zoon toe "Het moet eens afgelopen zijn met dat jonge grut." Maar nee. Hans ontmoette een blondje van 19 lentes jong en begon een affaire met haar. In Privé poseert hij trots met zijn overwinning, en inderdaad: ze is mooi en knap. Maar de oplettende lezer maakt op uit het stuk dat Hans óók ergens een dochter heeft rondlopen uit zijn eerste huwelijk. En die is net zo oud (of jong, wat je wilt) als dit meisje. Met die gedachte in het achterhoofd, vinden we de jeugdige verovering helemaal niet stoer of mannelijk van Hans, maar bijna eng.

Que NO

Connie 'Vanessa' Breukhoven is een schoonzoon armer. De relatie van haar dochter Shannah met zanger Jody Bernal is voorbij. Het jonge stelletje had 1,5 jaar verkering, waarvan ze 9 maanden samenwoonden. Toen de verliefdheid van de twee net bekend was, vroeg iedereen zich af of het hier om een publiciteitsstunt ging. De Breukhoventjes zijn immers nooit weg van een beetje PR en ook Jody, die na 'Que Si, Que No' nooit meer een echte hit scoorde, kon wel wat media-aandacht gebruiken. Maar nee: het bleek een echte relatie te worden en de twee torteltjes gingen zelfs samenwonen. Connie sloot haar schoonzoon in haar hart, blij dat tenminste één van haar kinderen het goed voor elkaar had. (Met twee van haar andere kids heeft de blonde diva behoorlijk ruzie). Shannah heeft echter besloten de relatie te beëindigen: 'Jody is meer een nachtmens en ik ben volop met mijn studie bezig', zegt ze in Party. Blijkbaar heeft Shannah niet het motto van haar publiciteitsgekke moeder geërfd: 'the show must go on' en daarom ècht een punt gezet achter Jody. Publiciteit of niet.