AMSTERDAM - Paris Hilton is de sleutelfiguur in een politieonderzoek in de Amerikaanse staat Maryland. De 24-jarige Paris zou tijdens opnamen voor haar realityshow drank en drugs hebben aangeboden aan minderjarigen. De politie in Baltimore bevestigt dat geruchten daarover serieus worden genomen. Als Paris schuldig wordt bevonden, hangen haar een boete en een gevangenisstraf boven het hoofd, meldt Contactmusic.

Tijdens opnamen voor een aflevering van de realtityshow 'The simple life: interns' zou Paris enkele tieners drank en marihuana hebben aangeboden om wat 'losser' te worden voor de camera. "Ze gooide mij en twee andere tieners vol met Jack Daniels op de opnamen op te leuken", vertelt een van de betrokken tieners.

De politie in Baltimore noemt de beschuldigingen 'zeer ernstig' en laat weten dat een diepgaand onderzoek wordt ingesteld. Volgens een woordvoerder van 20th Century Fox, het bedrijf achter 'The simple life: interns', is er niets waar van de aantijgingen. "Paris zou nooit het welzijn van een tiener in gevaar brengen."