De koning heeft Maan ooit verteld dat zijn dochters ruziemaken over naar welk liedje van de zangeres ze gaan luisteren. De zangeres ontmoette Willem-Alexander toen ze zangles had gegeven in de klas van prinses Alexia.

"De koning zei: 'Mijn kinderen zitten altijd ruzie te maken, de ene wil dat liedje van jou op en de andere wil dat andere liedje'", aldus de 22-jarige zangeres in gesprek met &C.

Maan de Steenwinkel gaf kort na haar The Voice-winst zangles in de klas van Alexia, de tweede dochter van de koning. Na een voorstelling van de klas ontmoette ze de hele koninklijke familie. "Toen kwamen ze in de pauze naar me toe om me te feliciteren en een handje te geven."

Sindsdien heeft de zangeres de familie meerdere keren gezien en maken ze altijd even een praatje. "Elke keer als ik de koning zie, zegt hij: 'Nou, Alexia zingt nog steeds, hoor!' Of hij zegt ­tegen Alexia: 'Kijk maar goed naar Maan, zo wil je ook worden later, hè?' Ze zijn zo leuk, benaderbaar en normaal. En de koning is uiteindelijk gewoon een trotse vader van z'n kinderen."