De rechter heeft besloten dat een vrouw die in juni tien dagen in een woning van Channing Tatum verbleef een contactverbod krijgt. De inbreker moet te allen tijde 100 yard (ruim 90 meter) van de Magic Mike-acteur vandaan blijven, zo werd dinsdag bekend.

Ook moet ze volgens TMZ dezelfde afstand van Tatums ex-vrouw Jenna Dewan en hun dochter Everly verwijderd blijven. Het contactverbod geldt niet voor Tatums huidige vriendin, zangeres Jessie J.

De vrouw heeft in juni ingebroken bij een van Tatums leegstaande huizen in Hollywood. Een assistent ontdekte dat en belde de politie. De vrouw ontkende dat ze inbrak en zei dat de acteur haar had uitgenodigd om in zijn huis te verblijven.

Tatum kent de vrouw niet, maar is wel bekend met haar. Zij was al eens eerder bij zijn huis komen opdagen en heeft toen geprobeerd contact met hem te zoeken.

De acteur voegde een verklaring toe aan de rechtbankdocumenten die hij destijds indiende. Hierin staat dat de stalker in november een brief bij hem thuis heeft achtergelaten met daarin het verhaal dat de twee elkaar tien jaar geleden hebben ontmoet. Ook schreef ze dat Tatum naar haar zat te kijken. De acteur is van mening dat de vrouw aan waanideeën lijdt.