Roxeanne Hazes wil niet dat haar zoontje Fender zijn ouders dronken ziet, zegt de zangeres in een interview met Tim den Besten voor het programma Tims Tent: maar dan in een bungalow met sterren.

Hazes zegt meer over haar eigen jeugd na te hebben gedacht nadat ze zelf moeder is geworden. "Natuurlijk zijn er een hoop dingen, waarvan ik denk: dat zou ik anders doen", stelt ze. "Mijn kind hoeft mij niet dronken te zien. Ik zou het ook niet prettig vinden als Fender zijn vader dronken zou zien. Dat vind ik gewoon niet fijn."

Ze benadrukt wel dat ze nooit het gevoel heeft gehad dat haar vader André Hazes en moeder Rachel haar geen veilige thuisbasis konden bieden. "De media maakten er vooral van dat onze thuissituatie onveilig was en dat mijn vader te veel zoop. Dat kwam ook echt weleens voor, maar hij zat echt niet elke dag bezopen thuis. Dat is gewoon niet waar", aldus Hazes.

De zangeres zegt het niet vervelend te vinden om te blijven praten over haar vader. "Ik vind het wel heel mooi om het over hem te hebben. Ik kan het er niet meer met hem samen over hebben, dus dat doe ik door met anderen lekker over hem te kletsen", licht ze toe.

Hazes beviel in juli 2018 van haar zoon Fender. Ze verloofde zich in 2017 met partner Erik Zwennes.