Zoë Kravitz is met Karl Glusman getrouwd in het Parijse huis van haar vader Lenny Kravitz. Het acteurspaar gaf eerder al het ja-woord voor de wet in de Verenigde Staten, maar bewaarde de feestelijke ceremonie voor de Franse hoofdstad.

People meldt dat Kravitz en Glusman samen bij het huis van haar vader arriveerden in Parijs voor de ceremonie. Hij heeft dit huis al dertien jaar. Ook de moeder van de bruid, Lisa Bonet, was aanwezig met haar partner en Aquaman-acteur Jason Momoa.

Hollywood Life weet te melden dat naast familie, ook collega's aanwezig waren. De tegenspeelsters van Kravitz in de serie Little Big Lies, waaronder Nicole Kidman, Reese Witherspoon en Shailene Woodley, zagen allemaal hoe ze haar ja-woord gaf. Ook actrice en model Cara Delevingne maakte haar opwachting met vriendin Ashley Benson.

Kravitz en Glusman werden in 2016 een stel. De actrice maakte in november 2018 in een interview met Rolling Stone bekend dat ze eerder dat jaar ten huwelijk was gevraagd.

De 30-jarige Kravitz was naast Big Little Lies ook te zien in films als Divergent, Mad Max: Fury Road en de Fantastic Beasts-reeks. Haar 31-jarige echtgenoot speelde een rol in de film Nocturnal Animals.

Vader Lenny Kravitz feliciteert zijn dochter met een foto van de festiviteiten op sociale media.