Humberto Tan en zijn vrouw Ineke zijn in relatietherapie gegaan nadat het nieuws naar buiten kwam dat hij een affaire had met collega Dionne Stax. Dit vertelt hij in een interview in LINDA.Vakantieboek.

Tan denkt dat de therapie voor zijn relatie heeft gewerkt, omdat zowel hij als Ineke het graag wilden. "Als maar een van de twee wil, heeft het geen zin", vindt de presentator.

Hij beschrijft dat de twee door een dal moesten gaan om te beseffen dat ze samen door wilden. Hij zegt dat er hartenpijn nodig was om dit te kunnen realiseren. "Eenzaamheid, hartenpijn, gemis. Die drie dingen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat het weer goed werd", zegt Tan.

De presentator vreest dat hij niet meer van het stempel afkomt van 'de man die vreemdgaat'. "Er zijn nog steeds veel mensen die het mij heel erg kwalijk nemen", denkt hij. "Ja, dat wordt me eeuwig nagedragen, vrees ik."

Het interview dat Saskia Noort met Tan had voor LINDA.Vakantieboek werd afgenomen voordat Tan wederom in opspraak raakte. Weekend meldde onlangs dat de presentator ook een affaire heeft gehad met een 28 jaar jongere fotografe. Tan liet via zijn management weten niet te willen reageren op dit verhaal.