A'dam-EVA-acteur Rick Paul van Mulligen (38) en zijn man René (33) verwachten een tweede kind. Cabaretière Nina de la Croix (38), de biologische moeder van hun eerste zoon Ko, is opnieuw zwanger.

Net als bij zoon Ko zal het drietal de opvoeding van de baby samen delen.

Het drietal besloot vorig jaar dat ze na Ko (4) nog een tweede kind te willen. "Toen we uiteindelijk tot de conclusie kwamen dat alle drie heel graag te willen, heb ik mezelf geestelijk klaargestoomd. Want ik wilde deze keer allesbehalve naïef erin stappen", zegt De la Croix.

De la Croix vertelt in gesprek met LINDA.nl dat de zwangerschap voorspoedig verloopt, in tegenstelling tot haar vorige zwangerschap.

"Ik vond het onverwacht intens. Ko was weliswaar een weloverwogen beslissing, maar we waren ook naïef. We hielden geen rekening met dingen die fout konden gaan, of lastig zouden zijn. Nu zijn we een stuk ouder en wijzer. We weten nu hoe het is om een kind te krijgen en te hebben."

Rick Paul is de biologische vader van hun zoon of dochter en De la Croix de biologische moeder, legt zij uit. "Maar dat zegt niets over Renés liefde voor dit kindje, of voor Ricks liefde voor Ko. Het is niet zo dat 'hij nu ook zijn eigen kind heeft'. Nee, Ko is net zozeer zijn kind. Net zoals ik niet hun draagmoeder ben – ik ben Ko’s móéder. Voor mij is het gezin nu echt compleet: we zijn met zijn vijven, alle genen zijn gemengd. Ik vind dat een romantisch idee."