Pamela Anderson (51) heeft op haar socialemediakanaal een uitgebreid bericht geplaatst waarin ze zegt dat haar relatie met Olympique Marseille-speler Adil Rami (33) "een leugen" was. Uit het bericht blijkt dat de voetballer is vreemdgegaan.

"De laatste twee jaar van mijn leven waren één grote leugen", vertelt Anderson in een bericht op Instagram. "Ik ben bedrogen en mij is doen geloven dat we ontzettend verliefd op elkaar waren."

Anderson is er naar eigen zeggen achter gekomen dat Rami een dubbelleven leidde. "Hij noemde collega-voetballers die vreemdgingen monsters. Maar dit is nog erger. Hij heeft iedereen voorgelogen."

Uit het bericht blijkt dat de Franse Rami naast Anderson nog een geliefde zou hebben. "En ik weet zeker dat er nog anderen waren. Hij is hier het monster."

"Dit is mijn ergste nachtmerrie", gaat Anderson verder. "Ik was geen jaloers type, totdat ik hem ontmoette. Ik ben blij dat ik achter de waarheid ben gekomen, maar het doet verschrikkelijk veel pijn." De actrice zegt ook dat ze Frankrijk, haar huidige woonplaats, weer gaat verlaten.

Rami heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen.

Stel ontmoette elkaar twee jaar geleden

Anderson en Rami ontmoetten elkaar in mei 2017 bij de Grand Prix van Monaco. Eerder was ze viermaal getrouwd. Eerst met drummer Tommy Lee, daarna volgde rocker Kid Rock en twee keer gaf ze haar jawoord aan pokerspeler Rick Salomon.

In 2018 verhuisde Anderson naar een klein dorp buiten Marseille, zodat ze dichter bij de Franse stervoetballer kan zijn. Ze opende daar ook een bakkerij en restaurant waarbij de focus op veganistische maaltijden ligt.

In september vorig jaar gingen er geruchten dat het koppel uit elkaar zou zijn. Volgens TMZ zouden ze hun relatie dit jaar toch weer nieuw leven in hebben geblazen.