Mariah Carey is een rechtszaak begonnen tegen een voormalige assistent. Lianna Azarian zou privé-informatie over de zangeres hebben doorgespeeld aan de Daily Mail. Carey eist 5 miljoen dollar (4,38 miljoen euro) schadevergoeding van de assistent wegens een vertrouwensbreuk en het verbreken van een geheimhoudingscontract.

In rechtbankpapieren die maandag werden ingediend, beweert Carey volgens The New York Post dat de assistent haar in eerste instantie probeerde te chanteren. Ze zou 8 miljoen dollar hebben geëist om de informatie voor zich te houden.

Toen de zangeres daar niet op inging, deelde Azarian de documenten volgens Carey met de Britse krant. Het ging onder meer om informatie over de plastische chirurgie die de zangeres onderging. Ook zou de assistent de bron zijn geweest voor een artikel over een affaire van de muzikante met danser Bryan Tanaka tijdens haar verloving met James Packer.

In de papieren merken de advocaten van de zangeres op dat haar voormalige werknemer een van de bestbetaalde assistenten in de VS was. Ze kreeg een salaris van 327.000 dollar. Niet alleen Carey, maar ook haar familieleden vertrouwden haar volledig.