Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Tooske niet naakt mag, Prinses Laurentien en haar pens(je), het Hazes-drama een 'never-ending-story' is, Frau Sylvie Meis haar riempje nog strak trekt en waarom een wanhopige Chantal Janzen zich zelfs op een vuilnisman stort. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Geen blote Toos

Voor een smak geld zou blonde Tooske best uit de kleren willen, zei ze ooit. Vele BN'sters gingen haar voor, dus waarom zou Tooske niet eens pikant op de kiek worden gezet? Volgens Party vindt de presentatrice de tijd nu rijp voor een blootreportage, maar man Bastiaan Ragas steekt hier een stevig stokje voor. 'Ik vind Playboy hartstikke leuk, maar dit is mijn meisje. Dat is van haar en van mij, van niemand anders. Dat is mijn mening en iedereen mag het daarmee oneens zijn, maar Tooske komt zeker niet in de Playboy', aldus een besliste Bastiaan. Hij blijkt een behoorlijk preutse baas te zijn, want van topless vrouwen op het strand houd hij ook niet. 'Ik hou van vrouwen, ik hou van borsten en billen, maar op het strand stoort het me' deelt hij mee. Waarop Party concludeert dat Tooske voortaan dus zedig in badpak moet zonnebaden.

Pens(je)

IJdele Prinses Laurentien is deze week niet blij met Story. Want voor op de cover staat een bijzonder onflatteuze foto van haar. De prinses draagt een streepjurk en daarin steekt luid en duidelijk een buikje naar voren. 'Verraadt buikje Laurentien's geheim?' kopt het blad, waarmee meteen de toon is gezet. Want 'al langer gaan de geruchten dat Laurentien (39) dolgraag een derde kindje willen sommigen durven zelfs al te beweren dat de prinses inmiddels in blijde verwachting is' vertelt het blad ons. Story krijgt het gerucht echter nergens officieel bevestigd, en daarom dekken ze zich in door te schrijven dat het buikje ook kan liggen aan 'het goede leven van de prinses of misschien zelfs aan het model van de jurk'. In het geval van de ijdele, modebewuste prinses hopen we dat het niet die laatste twee reden zijn, maar dat ze inderdaad een mensje in haar buik draagt. Anders zal ze wel vreselijk balen van die onflatteuze foto.

Never ending story

Al weken staan de bladen vol met het wel en wee van de familie Hazes. Op 23 september is het precies een jaar geleden dat André Hazes overleed en weduwe Rachel is druk bezig de PR-machine te laten lopen. Zo komt er een boek over hun leven en laten ze die dag vuurpijlen met André's as de lucht in schieten. Iedereen lijkt een graantje mee te willen pikken van André's populariteit en uit alle hoeken, gaten en holen komen ineens oude 'huisvrienden' en 'goede kennissen' van de zanger gekropen. In de roddelbladen mogen ze naar hartelust hun zegje doen en het is meestal niet fris wat ze aankaarten. Het komt er op neer dat er behoorlijk wat haat en nijd in de verschillende families is. André was drie keer getrouwd, dus er zijn diverse echtgenotes, schoonfamilies en kinderen die elkaar in de haren vliegen. De laster, beschuldigingen en waarschijnlijk ook leugens vliegen over en weer. Misschien is het een lucratief handeltje als Rachel t-shirts laat bedrukken. In Amerika bestaan er shirts over de scheiding van Jennifer Aniston en Brad Pitt, die koos voor Angeline Jolie. Op die shirts staat 'Team Aniston' en 'Team Jolie', en zo kun je je sympathie aangeven. Leuk ideetje, Rachel?

Noch keine Kleine

Er wordt druk geoefend in Huize Van der Vaart-Meis, maar resultaat heeft het nog niet opgeleverd. Story weet te vertellen dat voetballer Rafael zélf in een radioprogramma heeft ontkend dat zijn Sylvie zwanger is. 'Sylvie is heláás nog niet in verwachting' meldde hij daar, erop volgend dat ze heel graag een kindje willen en niet kunnen wachten tot het zo ver is. De ex-soapie en presentatrice kan de riem van haar strakke designbroekjes dus nog even aansnoeren. Een kleine pleister op de wonde is dat volgens Party het Duitse voetbalpubliek 'hun' Frau van der Vaart heeft uitgeroepen tot 'de mooiste Duitse voetbalvrouw'. Daar zal het modepopje best heel blij mee zijn.

Echte mannen

Nadat dansmarieke Chantal Janzen de relatie met haar Johnny de Mol verbrak, stortte ze zich op haar werk. De ene musical na de andere volgde elkaar op en Chantal's dagen waren tot aan de nok toe gevuld. Tijd voor een relatie was er dus absoluut niet. Maar dat werken alléén niet helemaal bevredigend is, blijkt uit haar uitspraak in Story. Chantal is helemaal klaar voor een nieuwe kerel. 'Haar nieuwe vriend moet eerlijk zijn en een èchte man. In een glamourblad meldt ze dat ze zelfs een vuilnisman aan haar zijde wil, als hij haar maar begrijpt'. Oei, die is wel heel wanhopig… Maar zo gek zou dat overigens niet zijn, want de blonde presentatrice Floortje Dessing doet het weliswaar niet met een vuilnisman, maar wél met een brandweerman, volgens Privé. Hij heet Donny en Floortje ontmoette hem in het vliegtuig, toen zij voor Yorin Travel ging werken en hij op vakantie ging. Niks geen gladde glamourboy dus voor deze tv-ster, maar een eerlijke spuitgast, die zijn brood verdient met het redden van levens. En dat is vast ook een best romantisch idee.