De inmiddels zestigjarige Madonna brengt volgende week haar nieuwe album uit, maar ondanks haar nog steeds drukke carrière gaat het ouderschap altijd voor. De zangeres vertelt in een gesprek met The New York Times dat ze altijd bezig is met haar zes kinderen.

"Als ik één ding moest opgeven, dan zou dat mijn werk zijn", zegt Madonna. "Ik zou niet verder kunnen als ik mijn creativiteit als artiest niet meer mag uiten, maar ik denk altijd: wat doet mijn zoon nu? Wat doet mijn dochter nu?"

Madonna is moeder van zes kinderen; haar oudste dochter en zoon Lourdes en Rocco kreeg ze zelf, de jongste vier komen uit Malawi en werden door de zangeres geadopteerd. "Ze vinden het heerlijk om me te bezoeken en aan het werk te zien."

De artiest merkt ook dat haar kinderen net zo creatief zijn als zij. "Mijn oudste zoon schildert en mijn dochter is een danseres en choreograaf. Ik merk dat mijn werk invloed op hen heeft gehad, hoewel ze dat zelf nooit zouden toegeven. Ik vind het leuk, ik ben trots op ze."