Khloé Kardashian heeft een fan blij gemaakt door met hem naar een schoolbal te gaan. De jongen deelt foto's van zijn 'date' met Kardashian op Instagram.

De tiener laat weten zich goed te hebben vermaakt met zijn idool. "Ik heb echt een te gekke tijd gehad met mijn meest favoriete persoon ooit! We hadden zoveel met elkaar gemeen dat het gewoon hilarisch was!", aldus Narbeh.

De Kardashian-fan ging naar de Hoover High School in de Californische plaats Glendale en postte al geruime tijd foto's van de familie Kardashian.

Khloé Kardashian wilde niet zeggen waarom ze met de tiener meeging naar het feestje, maar het lijkt erop dat ze het gezellig vond. "Ik laat het voor nu allemaal eventjes zo en denk vooral terug aan de leuke avond die we gehad hebben", stelt ze.

Narbeh heeft inmiddels meerdere berichten op zijn socialemedia-accounts gewijd aan het schoolfeest.

"Dit was een ervaring uit duizenden voor mij. Ik wil Khloé, haar team, mijn mentor en mijn familie heel erg bedanken voor het laten uitkomen van mijn droom. Om samen met Khloé te zijn, voelde alsof ik met familie samen was. Ik zal deze avond nooit vergeten! Ik ben zo dankbaar."