Roger en Laura, die meededen aan het meest recente seizoen van Temptation Island, zijn voor de tweede keer uit elkaar gegaan. Eerder lieten zij weten hun relatie na een eerdere breuk een tweede kans te geven.

"We zijn nu alweer een tijdje vrienden", deelt Laura vrijdag op Instagram. "Verder ga ik niets zeggen, want Roger en ik hebben beiden geen behoefte om dat met iemand te delen."

Ze benadrukt dat zij niet uit elkaar zijn gegaan wegens "ruzie of bedrog". "Op dit moment is onze vriendschap sterker dan onze relatie en dat is voornamelijk de reden waarom we nu vrienden zijn."

Mocht het Vlaamse Temptation Island-stel toch weer besluiten hun relatie een kans te geven, dan zijn zij niet van plan dit wederom met het publiek te delen. "Het moet geen aan-en-uitspelletje worden waarin jullie ons niet meer serieus nemen."

Koppel wilde eerder van vrijgezellenleven proeven

Eerder maakte Roger bekend dat het stel een punt achter hun relatie had gezet. Meer dan een maand voor het einde van het seizoen van Temptation Island vertelde hij in Temptation Talk dat de twee besloten hadden alleen verder te gaan.

Daarna werd bekend dat Roger en Laura het opnieuw samen wilden proberen. Op Instagram legde Laura twee weken geleden uit dat ze drie maanden alleen hebben doorgebracht om van het leven als vrijgezel te proeven.