Britney Spears heeft via Instagram gereageerd op geruchten dat ze haar eigen sociale media niet meer beheert. De zangeres plaatste een video waarin ze zegt dat iedereen die de geruchten gelooft, het mis heeft.

"Iedereen die denkt dat ik niet mijn eigen video's post, heeft het mis, want ik heb dit filmpje gisteren gemaakt", zegt ze tegen de camera.

Ze verwijst hiermee naar een video waarin ze in verschillende outfits danst op een balkon met muziek van Rihanna op de achtergrond.

Fans zijn echter nog steeds sceptisch na het zien van de video. Zo valt in de reacties te lezen dat ze denken dat iemand in het team van Spears haar heeft aangespoord om deze video op te nemen.

Omgangsverbod voor voormalige manager nog steeds van kracht

Amerikaanse media melden verder dat de rechter dinsdag heeft besloten het omgangsverbod voor haar voormalige manager Sam Lutfi tot in ieder geval 13 juni te laten gelden.

Lutfi vocht het eerdere besluit aan en noemde het "in strijd met de grondwet", maar de rechter besloot dat het verbod van kracht blijft tot de rechtszaak hervat wordt.

Spears werd in april tijdelijk opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Ze zou veel moeite hebben met de verslechterde gezondheid van haar vader. Later ging echter het gerucht dat ze onvrijwillig door toedoen van haar vader werd opgenomen.

Spears staat al zo'n elf jaar officieel onder toezicht van haar vader.