AMSTERDAM - Rosalie, de mooie vrouw van de beroemde acteur Alain Delon, wordt TV presentatrice bij RTL5. Rosalie gaat samen met vermogens-beheerder André van Eerden het programma "Index TV" (werktitel) presenteren. Van Eerden was ook te zien in Business Class.
Rosalie

Volgens RTL5 "zullen de hosts de sleutel tot succes op de beurs aanreiken aan de beginnende en zakelijke belegger". Dus wie weet geeft Rosalie een paar handige tips hoe we een klapper kunnen maken op Beursplein 5.

Het programma - gemaakt door Palm Plus Producties - wordt vanaf 22 september uitgezonden door RTL5.

Rosalie kwam af en toe te gast als "deskundige" bij RTL Boulevard. Ook kwam ze af en toe op de koffie bij de 5 uur show, en ze schreef een column in de Margriet.

Rosalie studeerde rechten, en rolde toen het modellen-wereldje in. Ze was o.a. Miss Panorama en Miss World University in 1986.

In 1987 liep Rosalie van Breemen de Franse acteur Alain Delon tegen het lijf bij de opnames van een videoclip. Delon zag wel iets in deze sexy brunette uit Utrecht, en al gauw stapten ze in het huwelijksbootje. Ze hebben samen 2 kinderen: Anouchka (geboren in 1990) en Alain-Fabien (geboren in 1994).