Natalie Portman (37) zegt nooit samen te zijn geweest met Moby (53). In zijn biografie beweert de muzikant echter dat hij heeft gedatet met de actrice.

Volgens de dj en producer was hij destijds 33 en Portman 20. Moby zegt dat "hij probeerde om haar vriend te worden", maar dat de actrice het contact verbrak omdat ze iemand anders had ontmoet.

Volgens Portman is er niets waar van dit verhaal, laat ze weten aan Harper's Bazaar. "Ik was verbaasd om te horen dat hij de korte tijd die we met elkaar omgingen beschrijft als daten, want in mijn herinnering was hij vooral een veel oudere man die eng tegen me deed."

De actrice stelt ook dat ze destijds niet twintig was. "Ik was een tiener, ik was net achttien geworden. Dat hij dit verhaal heeft gebruikt om zijn boek te verkopen vind ik heel storend. Het zou fijn zijn als hij of zijn uitgever dit hadden gecheckt."

Portman zegt dat de twee elkaar hebben ontmoet na een van zijn concerten en daarna een paar keer samen tijd hebben doorgebracht. "Dat was voordat ik me realiseerde dat het ging om een oudere man die op een ongepaste manier geïnteresseerd in me was."