Khloé Kardashian probeert haar dochter True op te voeden zonder haar snoep te geven. Ze moet daarbij vooral haar moeder Kris Jenner in de gaten houden. Dit vertelt ze in de podcast Divorce Sucks van Laura Wasser.

Kardashian spreekt met Wasser over de verschillen tussen de opvoeding van haar dochter True en de kinderen van haar zussen Kim en Kourtney. Khloé merkt daarbij op dat zij en Kim over het algemeen strenger zijn dan Kourtney, wiens kinderen iets ouder zijn.

Zo is Khloé bijvoorbeeld strikt over wat haar dochter True wel en niet te eten krijgt. Haar moeder Kris Jenner, True's oma, neemt het allemaal wat minder nauw. "Daarom laat ik mijn moeder ook niet alleen met True", aldus Khloé.

"True krijgt van mij enkel natuurlijke suikers zoals in fruit. Ik geef haar niets kunstmatigs. Dat vindt Kris belachelijk", licht de Kardashian-telg toe. "Ze wil haar altijd maar siroop voeren. Wat is er dan mis met je? Wil ze haar soms al jong diabetes geven?", roept Khloé uit. "Kris is zo'n moeder die het zielig vindt dat True niet af en toe een chocoladereep krijgt."

Kardashian benadrukt dat niemand boos wordt om de verwennerijen van Jenner. "Het is ook de taak van een oma om de kleinkinderen een beetje te verwennen natuurlijk, maar ze moeten wel eerst hun avondeten opeten."

Kardashian kreeg met ex-vriend Tristan Thompson in april 2018 dochter True. De twee zetten in februari dit jaar een punt achter hun relatie.