Temptation Island-deelnemers Roger en Laura zijn na een korte breuk weer bij elkaar. Dat maakt Laura bekend op Instagram.

Eerder maakte Roger bekend dat het stel een punt achter hun relatie had gezet. Meer dan een maand voor het einde van het seizoen van Temptation Island vertelde hij in Temptation Talk dat de twee besloten hadden alleen verder te gaan.

Nu blijkt echter dat de breuk tijdelijk was en dat Roger en Laura het opnieuw samen proberen. Op Instagram legt Laura uit dat ze drie maanden alleen hebben doorgebracht om van het leven als vrijgezel te proeven.

"Roger heeft zich in die tijd ook echt opengesteld voor alles wat er komt kijken bij het leven als single, omdat ik ook wilde dat hij echt kon uitmaken of hij vrijgezel wilde zijn of niet", schrijft ze op Instagram.

"Hij kwam erachter dat hij dat allemaal wel leuk vindt, maar dat hij een relatie met mij ook mist", aldus Laura. "We konden elkaar niet loslaten en gaan nu lekker samen aan onze toekomst beginnen", besluit ze.

Laura kreeg op sociale media veel kritiek te verduren voor haar houding in Temptation Island. Zo zou ze 'te braaf' zijn geweest, door amper contact te hebben met de verleiders. Temptation Island komt donderdagavond tot een ontknoping bij het kampvuur.