Marga Bult heeft aangifte tegen vastgoedmakelaar Rinie van de Wetering gedaan. De makelaar in kwestie zou de zangeres in de media hebben beticht van oplichting.

Margaretha Groeneveld, zoals de zangeres eigenlijk heet, reageert met de aangifte op de bewering van de vastgoedmakelaar dat zij niet aan haar betalingsverplichting zou voldoen.

"Namens mijn cliënte heb ik vandaag een aangifte ingediend wegens smaad, laster en belediging bij het Openbaar Ministerie (OM, red.)", laat advocaat Sébas Diekstra aan NU.nl weten.

Vastgoedmakelaar Van de Wetering liet door onder meer 6 Inside optekenen dat de 62-jarige zangeres 50.000 euro van hem heeft geleend, maar dat er na verloop van tijd geen bedragen meer werden overgemaakt. Bult kwam later in de schuldsanering terecht.

"Ik heb de intentie om het bedrag aan hem terug te geven, maar dat lukt mij nu helaas nog niet. Ik ben een hele tijd uit de running geweest vanwege ziekte (gebroken been, red.). En het huis (woonboerderij in Denekamp, red.) heeft minder opgeleverd dan verwacht en daarom zit ik in de schuldsanering", zei Bult destijds over de ontstane situatie in de uitzending van 6 Inside.