Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat er nú al een Meis-je op komst is, Linda een Botox-Barbie is (en Beau een harige Ken), er nog steeds hommeles is bij de Hazesjes, waarom Mabel in de verkleedkist dook en dat Talpa-kandidaten hun hoofd door de strop (moeten) steken. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Meis-je

De moeder van Sylvie Meis heeft zich versproken. Toen ze met een vriendin in een café zat, verklapte ze dat ze oma zou worden. Het werd stil in de kroeg en toen ging er een luid gejuich op, aldus Privé. Sylvie Meis en Rafael van der Vaart hebben er dus geen gras over laten groeien. Het paar is amper een paar maanden getrouwd en Sylvie zou nu dus nu al in verwachting zijn. Het gerucht is nog pril en niet officieel bevestigd, maar Privé wenst de aanstaande moeder nu al veel shop-plezier toe voor de babykamer. Want als Sylvie niet voor zichzelf beeldige kleertjes kan scoren, dan maar alvast voor haar kleine Meis-je.

Botox Barbie

Ze staat strák van de Botox en ze is er nog trots op ook. In Story staat een foto van een platgespoten Linda de Mol, die ruiterlijk toegeeft een paar prikjes te hebben gehad. Er is werkelijk geen rimpeltje meer te bekennen en Linda heeft opvallend veel weg van een barbiepop. En dat is ook precies de rol die ze gaat spelen in het programma Linda & Beau op zondag. Daarin wordt ze samen met Beau van Erven Dorens geschminkt tot Barbie en Ken en zullen de twee als hele domme nieuwslezers een act gaan doen. Het lijkt ons bijzonder hilarisch het duo te zien al Botox Barbie en harige Ken; beter hadden ze de personages niet kunnen kiezen. Niet helemaal duidelijk is of deze foto met de ultra strakke Linda vóór of nà de schminkpartij is gemaakt.

Hommeles bij Hazes

Het is nog lang niet stil rond alle familieleden van André Hazes. Al wekenlang mag de dochter van Hazes (uit zijn allereerste huwelijk) vertellen hoe gemeen haar 'stiefmoeder' Rachel haar behandelt. Ze hield haar weg bij haar vader, weigert nu een beetje as van de overledene te geven en ook financieel is het niet oké. André's zoon Melvin blijft weliswaar buiten de publiciteit, nu heeft een 'huisvriend' van vroeger contact gelegd met Privé. Daarin vertelt hij dat Rachel het huwelijk van Melvins moeder Ellen (het tweede huwelijk) met André kapot heeft gemaakt. De ouders van Rachel waren Hazes-fan en hebben de piepjonge Rachel ongeveer bij André onder z'n neus geduwd. Toen de getrouwde Hazes iets met Rachel begon, was ze net 12 jaar oud. De huisvriend tegen de bedrogen Ellen, die het stel betrapte: 'Je hebt het niet goed gezien. Geloof me nou maar. Rachel repareerde iets aan André's broek', lezen we. Getver, wat een ranzige details! Deze Ellen is inmiddels overleden, dus of het waar is, zullen we nooit achterhalen. Want geen haar op Rachel's hoofd piekert er natuurlijk over zulke vunzige geruchten te bevestigen.

Zak van Max

Het was het gesprek van de dag: waarom droeg prinses Mabel in de oude verlovingsjurk van schoonmamma Beatrix? Weekend weet het antwoord: uit wraak. In tegenstelling tot Maxima en Laurentien heeft Mabel geen kledingbudget. Toch verschijnt ze in de duurste couture. Haar trouwjurk schijnt zelfs duurder geweest te zijn dan die van Maxima: 130.000 tegenover 'slechts' 100.00 Euro. Na haar huwelijk verscheen ze in de ene dure creatie na de andere van Viktor & Rolf en dat ontlokte veel kritiek. Uit wraak viste ze daarom de 40 jaar oude 'vintage' japon van schoonmamma uit de mottenballen. Zo bewees ze dat ze zich ook voor weinig geld heel leuk kan kleden. Op wie ze wraak wil nemen, is niet helemaal duidelijk. Zijn het haar schoonzussen met hun riante kledingbudgetten? Of heeft Friso geklaagd over haar uitgavenpatroon? Of is dit haar ultieme vergelding voor het gemor van het gewone volk? Hoe dan ook: de jurk is gered van de zak van Max en Mabel heeft het nieuws weer eens gehaald.

Wurgcontracten

We hebben 't nog niet gezien, maar het Talpa programma 'In de huid van' zou nu al onder vuur liggen. Uit de beschrijving in Party maken we op dat het programma een soort Soundmix-show is. Kandidaten doen hun idool na, compleet met pruiken en kostuums, en worden door een jury beoordeeld op de gelijkenis met hun idool. De winnaar krijgt maar liefst 50.000 Euro. Maar dat geld moet wel ergens vandaan komen. Het schijnt dan ook dat de slimme producent Endemol de deelnemers vraagt een contract te tekenen. Daarin verplichten ze zich maar liefst 20 procent van hun mogelijke toekomstige inkomsten als 'ster' aan Endemol af te staan. Het moment van ondertekening is heel gewiekst gekozen: als de deelnemers strak staan van de adrenaline -na de eerste ronde-, moeten ze hun handtekening zetten. Tijd om het contract te lezen, is er niet. Pas later ontdekken de deelnemers de kleine lettertjes in hun contract.'Schandalig!' vindt Party en 'De honden lusten er geen brood van'. Inderdaad: helemaal netjes is het niet. Aan de andere kant: als een deelnemer ècht doorbreekt en een ster wordt, staat hij/zij waarschijnlijk met liefde het gevraagde percentage af. Kijk maar naar superzanger Marco Borsato. Ook hij won een talentenjacht en inmiddels mérkt hij het niet eens als er een paar procentjes van zijn miljoenen zouden worden 'afgeroomd'.