Olcay Gulsen heeft bij RTL Boulevard gereageerd op de ophef rondom het faillissement van haar bedrijf SuperTrash. De presentatrice voelde zich slecht over hoe het onderwerp op 3 mei werd behandeld in de uitzending van datzelfde programma.

Gulsen was werkzaam als CEO van het bedrijf SuperTrash dat onlangs faillissement aanvroeg. Journalist Mark Koster besprak bij RTL Boulevard een artikel van RTL Z waarin werd beweerd dat Gulsen met rekeningen zou hebben gerommeld.

Peter R. De Vries, wiens zoon Royce de Vries als advocaat de belangen van Gulsen behartigt, ging tijdens de uitzending tegen de beweringen van Koster in. Toch hield Gulsen, die al jaren als deskundige en verslaggever voor het programma werkt, er een naar gevoel aan over. "Ik werd natuurlijk afgelopen vrijdag ongewild geroast tijdens de uitzending op basis van anonieme bronnen", zegt ze hierover.

"Ik voelde me heel slecht en ook teleurgesteld, maar ik wilde ook niet dat het overschaduwt wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen jaren", legt ze uit. "RTL zit gewoon in mijn hart en daarom vond ik het ook een beetje karaktermoord."

Beau van Erven Dorens stond tijdens de uitzending van 3 mei niet achter de desk als presentator, maar hield ook geen goed gevoel over aan de situatie. "Het was een heel ongemakkelijke uitzending. Het was gewoon een drama", reageert hij.

Gulsen blijft erbij dat ze met de beste intenties heeft gehandeld tijdens het faillissement van SuperTrash. "Ik heb keihard gewerkt en altijd naar eer en geweten gehandeld. Dus ik zie dan ook het onderzoek van de curator met veel vertrouwen tegemoet.”